0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τα κοριτσάκια της πρώτης όταν τις παίρνω αγκαλιά και τις κρατάω ώρα λέμε ότι βάζουμε κόλλα, κολλήσαμε και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε γι'αυτό είμαστε ώρα έτσι. Έρχεται σήμερα η μικρή, ανοίγει τα χεράκια της για να αγκαλιαστούμε πριν φύγει και μου λέει: κυρία, να μη βάλουμε από τη γερή κόλλα σήμερα γιατί βιάζομαι να φύγω!
Εκτάκι, έρημος Αφρικής: Καλαμάρι...
Στη γιορτή για την 25η Μαρτίου μας είχε πει η κυρία του να ντυθεί τσολιάς.Καθώς λοιπόν του δοκίμαζα τη στολή και έχοντας φορέσει μόνο το καλσόν,τη φουστανέλα και το πουκάμισο γυρίζει και μου λέει:" ρε μαμά, σα νυφούλα δεν είμαι;"...Ήταν όλα λευκά βέβαια..
Εξηγούσα σήμερα στα παιδιά μου ότι για να αποκτήσει κανείς τις σωστές γνώσεις πρέπει πάντα να ψάχνει και να ερευνά και ποτέ να μην πιστεύει οτιδήποτε του λένε οι άλλοι χωρίς πρώτα να έχει ψαχτεί ο ίδιος.Γυρίζει λοιπόν ο γιος μου (5 μιση χρονών) και μου λέει: "Εγώ πάντως μετά από πολλές έρευνες και σκέψεις που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι μόνο ένα πράγμα αξίζει στον κόσμο...να ξύνεις τη μύτη σου όση ώρα θέλεις...."Το καλό μου...