0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι λιγότερο του μισού και όχι περισσότερο των 2/3 της διδακτέας ύλης.Αλλά αν μπορείς ρώτησε τη διευθύντριά σου γιατί ο δικός μου είναι γυμναστής και υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.Θα ρωτήσω και εγώ τους άλλους φιλολόγους στο σχολείο μήπως και βγάλω άκρη
Πώς θα κατανείμω τη βαθμολογία στις τελικές εξετάσεις γιατί νομίζω πως έχουν αλλάξουν οι μονάδες και στην Ά λυκείου
Ρώτησα και εγώ και μου είπανε πως η αλλαγή αφορά μόνο τη Γ λυκείου.Δε ξέρω τί να κάνω.Θα έρθω σε επικοινωνία μάλλον με το σχολικό σύμβουλο.Το ήξερα βέβαια ότι παίρνουν τον ύπνο του δικαίου.Σ' ευχαριστώ πάντως
Παράθεση από: Supreme στις Απριλίου 29, 2009, 08:43:38 pmΠώς θα κατανείμω τη βαθμολογία στις τελικές εξετάσεις γιατί νομίζω πως έχουν αλλάξουν οι μονάδες και στην Ά λυκείου Συναδέλφισσα, όντως άλλαξε ο τρόπος βαθμολόγησης της Έκθεσης στην Α' και
Μάλλον η μπικίνι έκανε λάθος άπό βιασύνη. Στη γ λεκείου η περίληψη είναι 25 μονάδες, οι παρατηρήσεις 35 και η έκθεση 40.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Απριλίου 30, 2009, 06:08:12 pmΜάλλον η μπικίνι έκανε λάθος άπό βιασύνη. Στη γ λεκείου η περίληψη είναι 25 μονάδες, οι παρατηρήσεις 35 και η έκθεση 40.Ουπς! Συγγνώμη! * περίληψη: 25 μονάδες* παρατηρήσεις: 35 μονάδες* παραγωγή γραπτού λόγου (έκθεση): 40 μονάδες.