0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειτα απο... πολλα χρονια ατυχιας... κληρωθηκα στο εαπ!!Χαρηκα πολυ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους παλιοτερους. Μπορω να βρω το υλικο απο τωρα να το ριξω εστω μια ματια;
Φέτος δεν θα έπρεπε να χαμηλώσουν την τιμή με τόσα που συμβαίνουν και ειδικά με τις περικοπές στους μισθούς μας; Ξέρω ότι στους καθηγητές του ΕΑΠ έχει γίνει ήδη περικοπή. Έλεος πι εργασία και τα βιβλία τα παρέλαβα μία εβδομάδα πριν. Μπράβο ΕΑΠ
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό για την Αγγλική γλώσσα στο ΕΑΠ.Να μου δώσει ότι πληροφορίες μπορεί σχετικά με τις ενότητες και το βαθμό δυσκολίας ειδικά αν κάποιος εργάζεται.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 26, 2011, 08:39:09 pmΘα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος έχει παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό για την Αγγλική γλώσσα στο ΕΑΠ.Να μου δώσει ότι πληροφορίες μπορεί σχετικά με τις ενότητες και το βαθμό δυσκολίας ειδικά αν κάποιος εργάζεται.Ευχαριστώ!Εχεις το δικαιωμα να επιλεξεις μεχρι δυο ενοτητες και πρεπει να αφιερωνεις αρκετο χρονο για τις εργασιες ,4 στον αριθμο καθ ολη τη διαρκεια του ετους.Σιγουρα αν επιλεξεις 2 ενοτητες θα πιεστεις αρκετα με 8 εργασιες αλλα ολα εξαρτωνται απο τον χρονο που εχεις στη διαθεση σου.Δεν ειναι κατι εξαιρετικα απαιτητικο εκτος βεβαια απο την εμμονη στην ακαδημαικη γραφη στις εργασιες ,κατι το οποιο προσωπικα βρισκω ανιαρο .Αλλα ολα ειναι θεμα υποκειμενικο.....Οι δυο πρωτες ενοτητες για τον πρωτο χρονο ειναι υποχρεωτικες και δεν εχεις δικαιωμα επιλογης παρα μονο αν θα τις παρεις και τις 2 το πρωτο ετος .
Τι εννοείς όταν λες ακαδημαική γραφή?Εγώ δεν είχα κάνει πτυχιακή εργασία στη σχολή μου...Πιστεύεις ότι θα με δυσκολέψει αυτό?Οι εργασίες τι πραγματεύονται?Είναι ερευνητικές?Εχεις κάποιο παράδειγμα να μου δώσεις?Ευχαριστώ!