Σύνολο ψηφοφόρων: 134
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση Το ένα μεταπτυχιακό μου είναι στην ειδική αγωγή και το άλλο είναι στη διοίκηση εκπαίδευσης. Μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω πιο από τα 2 θα θελήσω να χρησιμοποιηθεί. Διάλεξα το πρώτο γιατί ήταν διδακτική, οπότε έπιαρνα περισσότερα μόρια.Emmaki, και τα δύο σου μεταπτυχιακά από τη στιγμή που ανήκουν στο χώρο των επιστημών της αγωγής θα σου πρόσφεραν +3 μονάδες. Το ΦΕΚ του 2008 δεν αναφέρει μόνο τη διδακτική για τα +3 μόρια ενός μεταπτυχιακού τίτλου αλλά και τα παιδαγωγικά. Μήπως το 2004 ίσχυε κάτι άλλο ως προς τη μοριοδότηση; Μάλλον.
Το ένα μεταπτυχιακό μου είναι στην ειδική αγωγή και το άλλο είναι στη διοίκηση εκπαίδευσης. Μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω πιο από τα 2 θα θελήσω να χρησιμοποιηθεί. Διάλεξα το πρώτο γιατί ήταν διδακτική, οπότε έπιαρνα περισσότερα μόρια.
Παράθεση από: emmaki στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:36:33 amΕίχα πάρει τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ το 2004 (τότε δεν ήταν οι εξετάσεις;;;;Τα έχω ξεχάσει κιόλας) και ρώτησα. Το ένα μεταπτυχιακό μου είναι στην ειδική αγωγή και το άλλο είναι στη διοίκηση εκπαίδευσης. Μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω πιο από τα 2 θα θελήσω να χρησιμοποιηθεί. Διάλεξα το πρώτο γιατί ήταν διδακτική, οπότε έπιαρνα περισσότερα μόρια.Απλά. Τώρα αν έκανα λάθος στο ΑΣΕΠ ή αν άλλαξαν τα πράγματα...αυτό δεν το ξέρω. Πάντως προσωπικά και χωρίς τα μόρια το μεταπτυχιακού δεν θα είχα πρόβλημα. Απλά έτσι ανέβηκα κάποιες θέσεις Αγαπητη συναδελφε, το ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος, αλλα την αποτολμω την ερωτηση: Μηπως σου πληρωσαν τιποτε απο την αποζημιωση τηςεκπ.αδειας? Προσωπικα, μου ειπαν αρχες Δεκεμβριου οτι ΜΠΟΡΕΙ να βγει κατι για τη δικη μου...Ευχαριστω!
Είχα πάρει τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ το 2004 (τότε δεν ήταν οι εξετάσεις;;;;Τα έχω ξεχάσει κιόλας) και ρώτησα. Το ένα μεταπτυχιακό μου είναι στην ειδική αγωγή και το άλλο είναι στη διοίκηση εκπαίδευσης. Μου είπαν ότι πρέπει να διαλέξω πιο από τα 2 θα θελήσω να χρησιμοποιηθεί. Διάλεξα το πρώτο γιατί ήταν διδακτική, οπότε έπιαρνα περισσότερα μόρια.Απλά. Τώρα αν έκανα λάθος στο ΑΣΕΠ ή αν άλλαξαν τα πράγματα...αυτό δεν το ξέρω. Πάντως προσωπικά και χωρίς τα μόρια το μεταπτυχιακού δεν θα είχα πρόβλημα. Απλά έτσι ανέβηκα κάποιες θέσεις
Θα το διαπιστώσεις αν διαβάσεις παλαιότερες προκηρύξεις ΑΣΕΠ. Νομίζω πάντως ότι δε γίνεται αυτό. Επίσης στο μεταπτυχιακό δε σπουδάζεις μια γλώσσα αλλά εξειδικεύεσαι σε 1 αντικείμενο. Εδώ εκπαίδευτικοί με δύο πτυχία (π.χ. γαλλικής και ιταλικής φιλολογίας, δε μποροπυν να διδάξουν άλλη από τη γλώσσα της ειδικότητας στην οποία έχουν διοριστεί-κάποιες ειδικές διατάξεις εξαιρέσεις υπάρχουν είχα ακούσει αλλά μου διαφεύγουν τώρα).