*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 140377 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mirto

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 09:10:11 am »
το esos μιλάει για πρόσληψη 2000 αναπληρωτών μέχρι το σάββατο. λογικό ακούγεται γιατί τα κενά καταγράφηκαν και αυτη τη φορά δεν θα είναι στα τυφλά.
εάν οι θέσεις είναι 2000 για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια μαζί δεν είναι πολύ λίγες; εάν σκεφτούμε ότι στην προηγούμενη ήταν 4500 κενά και οι φιλόλογοι ήταν 451 τώρα πόσοι θα είναι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:56:28 »

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #141 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 09:40:09 am »
  Πάντως και το alfavita μιλά για προσλήψεις 2000 αναπληρωτών ως το Σάββατο. Όμως πράγματι πόσοι θα είναι για τη δευτεροβάθμια; Πάλι στην αγωνία θα είμαστε!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mirto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #142 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 09:47:20 am »
τρελή αγωνία. είμαι φιλόλογος στο 200+ πλέον και αν είναι τόσες οι θέσεις φοβάμαι ότι ούτε σε αυτή τη φάση θα είμαι. και αν δεν είμαι το ερώτημα είναι αν και πότε θα γίνει τρίτη φάση και αν τελικά το καλύτερο για εμάς που είμαστε στο μεταίχμιο είναι να κληθούμε από τους τελευταίους της β ή τους πρώτους της γ φάσης

Αποσυνδεδεμένος Stratilio

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αιτία ελομένου. Θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #143 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 09:53:32 am »
Σύμφωνα με την alfavita.gr τοο ΥΠΕΠΘ έχει υπολογίσει περίπου σε 2.000 τα κενά που πρέπει να καλυφθούν, ωστόσο οι Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες υποστηρίζουν ότι με τα δικά τους στοιχεία που προέρχονται από τον έλεγχο των κατά τόπους ΕΛΜΕ και Διδασκαλικών Συλλόγων τα κενά είναι τουλάχιστον 6.000 !!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:56:28 »

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #144 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:08:20 am »
   Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι mitro. Αν είμαι στους τελευταίους της β΄θα είμαι μακριά και αυτό σημαίνει έξοδα κλπ. Από την άλλη και η αναμονή για γ΄φάση δεν παλεύεται. Τουλάχιστον να είχαμε ένα χρονοδιάγραμμα και να ξέραμε πότε θα καλούσαν, ίσως μπορούσαμε να προγραμματίσουμε κάτι. Τώρα είναι όλα στον αέρα!

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #145 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:20:55 am »
Επειδή κάποιοι είναι υπερβολικά αγχωμένοι, σας λέω ότι πριν από λίγο έμαθα ότι αναμένεται η β' φάση αναπληρωτών έως τις 15 Σεπτεμβρίου και πιθανότατα θα ξεπεράσει το 800 (σε σειρά). Πάντως, όσοι είναι έως το 1000, δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Θα απορροφηθούν το πολύ έως τον Νοέμβριο, ίσως και νωρίτερα.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Αυτο δηλαδη σημαίνει ότι θα παρει 1200+ αναπληρωτες μαζί με τους τριτεκνους συνολικά. Μακάρι!

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά! Έχουν προσληφθεί 451 άτομα. Ο Daidalos εννοεί τους υπόλοιπους, ως το 800 στον πίνακα αναπληρωτών. Σε καμία περίπτωση δε θα πάρει σ' αυτή τη φάση 1200 φιλολόγους!
κατάλαβα! εννοούσα συνολικα σε όλες τις φάσεις.

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #146 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:23:51 am »
τρελή αγωνία. είμαι φιλόλογος στο 200+ πλέον και αν είναι τόσες οι θέσεις φοβάμαι ότι ούτε σε αυτή τη φάση θα είμαι. και αν δεν είμαι το ερώτημα είναι αν και πότε θα γίνει τρίτη φάση και αν τελικά το καλύτερο για εμάς που είμαστε στο μεταίχμιο είναι να κληθούμε από τους τελευταίους της β ή τους πρώτους της γ φάσης
παιδιά αν δεν είστε και εσείς στη β' φάση οι υπόλοιποι που είμαστε πιο πάνω θα πρέπει να ΄φουντάρουμε!

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #147 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:25:20 am »
παιδιά αν δεν είστε και εσείς στη β' φάση οι υπόλοιποι που είμαστε πιο πάνω θα πρέπει να ΄φουντάρουμε!
Έχεις δίκιο .Εγώ είμαι στο 400+ οπότε καταλαβαίνεις

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #148 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:37:24 am »
εγω είμαι περίπου 500 και είμαι ένα βήμα πριν την τρέλα!

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #149 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:48:53 am »
εχει δει κανεις τον πινακα που εφτιαξε ο Γερακιανακης μετα την α΄φαση αναπληρωτων?
επειδη δεν μπορω να τον ανοιξω στο  pathfinder  στο κλαμπ kastamonitsa...
ημουν στο 700+ κατι  πριν την πρωτη φαση και...οσο ναναι...να ξερουμε αν και τι και ποτε και εφοσον...!!!!!!!!!!

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #150 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:51:29 am »
 :)Καλημέρα! Απ΄ότι φαίνεται θα τη βγάλουμε εδώ για 3 μέρες. Πάρτε σάντοθιτσ, καφέδες κι ελάτε να δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο  για το χορό του Ζαλόγγου...(πλάκα κάνω) από στιγμή σε στιγμή το esos.gr θα δημοσιεύσει τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, μετά τη σημερινή συνεδρίαση. Αν αφαιρέσουμε τους 451 πρώτους κι εγώ είμαι στο 200 +. Πάμε γι΄άλλες πολιτείες, ή νησιά? My life is on the line...... ;)

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #151 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 10:56:42 am »
Σάντουιτς εννοούσα. αλήθεια η ελληνική ονομασία είναι αμφίψωμον; Τότε τα κλάμπ σάντουιτς τα λέμε πολύψωμα; Ο πεινασμένος.....κάτι ονειρεύεται, μάλλον από την αγωνία δεν ξέρω τί λέω. Απορία. Πρώτη επιλογή μου Δωδεκάνησα. αν είμαι από τους τελευταίους της

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #152 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 11:00:20 am »
 :D Δωδεκάννησα, απλά στο πληκτρολόγιο κάποιος τρώει τους χαρακτήρες. Μόνη μου μιλάω σήμερα;

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #153 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2008, 11:05:33 am »
Κι εγώ αγωνιώ Αντιγόνη και Μυρτό....Είμαι 260++++

Καποιοι αισιόδοξοι εδώ λένε για 400 άτομα. Τι να πω.....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)