0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το esos μιλάει για πρόσληψη 2000 αναπληρωτών μέχρι το σάββατο. λογικό ακούγεται γιατί τα κενά καταγράφηκαν και αυτη τη φορά δεν θα είναι στα τυφλά.
Παράθεση από: eles στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 04:28:09 pmΠαράθεση από: Daidalos στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 04:00:05 pmΕπειδή κάποιοι είναι υπερβολικά αγχωμένοι, σας λέω ότι πριν από λίγο έμαθα ότι αναμένεται η β' φάση αναπληρωτών έως τις 15 Σεπτεμβρίου και πιθανότατα θα ξεπεράσει το 800 (σε σειρά). Πάντως, όσοι είναι έως το 1000, δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Θα απορροφηθούν το πολύ έως τον Νοέμβριο, ίσως και νωρίτερα.Καλή επιτυχία σε όλους!Αυτο δηλαδη σημαίνει ότι θα παρει 1200+ αναπληρωτες μαζί με τους τριτεκνους συνολικά. Μακάρι!Μάλλον δεν κατάλαβες καλά! Έχουν προσληφθεί 451 άτομα. Ο Daidalos εννοεί τους υπόλοιπους, ως το 800 στον πίνακα αναπληρωτών. Σε καμία περίπτωση δε θα πάρει σ' αυτή τη φάση 1200 φιλολόγους!
Παράθεση από: Daidalos στις Σεπτεμβρίου 02, 2008, 04:00:05 pmΕπειδή κάποιοι είναι υπερβολικά αγχωμένοι, σας λέω ότι πριν από λίγο έμαθα ότι αναμένεται η β' φάση αναπληρωτών έως τις 15 Σεπτεμβρίου και πιθανότατα θα ξεπεράσει το 800 (σε σειρά). Πάντως, όσοι είναι έως το 1000, δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Θα απορροφηθούν το πολύ έως τον Νοέμβριο, ίσως και νωρίτερα.Καλή επιτυχία σε όλους!Αυτο δηλαδη σημαίνει ότι θα παρει 1200+ αναπληρωτες μαζί με τους τριτεκνους συνολικά. Μακάρι!
Επειδή κάποιοι είναι υπερβολικά αγχωμένοι, σας λέω ότι πριν από λίγο έμαθα ότι αναμένεται η β' φάση αναπληρωτών έως τις 15 Σεπτεμβρίου και πιθανότατα θα ξεπεράσει το 800 (σε σειρά). Πάντως, όσοι είναι έως το 1000, δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Θα απορροφηθούν το πολύ έως τον Νοέμβριο, ίσως και νωρίτερα.Καλή επιτυχία σε όλους!
τρελή αγωνία. είμαι φιλόλογος στο 200+ πλέον και αν είναι τόσες οι θέσεις φοβάμαι ότι ούτε σε αυτή τη φάση θα είμαι. και αν δεν είμαι το ερώτημα είναι αν και πότε θα γίνει τρίτη φάση και αν τελικά το καλύτερο για εμάς που είμαστε στο μεταίχμιο είναι να κληθούμε από τους τελευταίους της β ή τους πρώτους της γ φάσης
Παράθεση από: mirto στις Σεπτεμβρίου 03, 2008, 09:47:20 amτρελή αγωνία. είμαι φιλόλογος στο 200+ πλέον και αν είναι τόσες οι θέσεις φοβάμαι ότι ούτε σε αυτή τη φάση θα είμαι. και αν δεν είμαι το ερώτημα είναι αν και πότε θα γίνει τρίτη φάση και αν τελικά το καλύτερο για εμάς που είμαστε στο μεταίχμιο είναι να κληθούμε από τους τελευταίους της β ή τους πρώτους της γ φάσης παιδιά αν δεν είστε και εσείς στη β' φάση οι υπόλοιποι που είμαστε πιο πάνω θα πρέπει να ΄φουντάρουμε!