*

Αποστολέας Θέμα: Πότε είναι ο επόμενος ΑΣΕΠ;  (Αναγνώστηκε 98237 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
Απ: Πότε είναι ο επόμενος ΑΣΕΠ;
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 06, 2006, 10:47:10 am »
Τι σας λέει το παρακάτω;

http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=2428

Νομίζω ότι πλησιάζουμε σιγά, σιγά....
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:01:26 »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 07, 2006, 12:15:42 am »
Επίσης κι αυτό:
Διαγωνισμός εκπαιδευτικών: Θα προκηρυχθούν πάνω από 7.000 θέσεις (5/7/06)

Αθήνα 5.7.2006, 13:24
Αυξημένες θα είναι οι θέσεις του επικείμενου διαγωνισμού των εκπαιδευτικών σε σχέση με τον προηγούμενο, όπως και οι θέσεις των βασικών κλάδων - ειδικοτήτων. Αντίθετα με τις φημολογίες, θα προκηρυχθούν τόσο θέσεις γυμναστών όσο και πληροφορικής, αισθητά όμως λιγότερες από αυτές του προηγούμενου διαγωνισμού. Η προκήρυξη θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ στο τέλος του Ιουλίου ή στις αρχές του Αυγούστου και η υποβολή των δικαιολογητικών θα διαρκεί 20 ημέρες.

Την ερχόμενη εβδομάδα το υπουργείο Παιδείας θα παραλάβει την εξεταστέα ύλη από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και θα προχωρήσει τα διαδικαστικά θέματα του διαγωνισμού, ενημερώνοντας σχετικά και το ΑΣΕΠ, το οποίο έχει ήδη επεξεργαστεί σχέδιο της προκήρυξης και είναι σε θέση να την στείλει προς εκτύπωση στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσα σε δύο ημέρες από την στιγμή που θα περιέλθουν στην κατοχή του όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Ήδη χθες ψηφίστηκε από την

Αποσυνδεδεμένος sakis82

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 07, 2006, 01:57:39 am »
Μου κάνει αίσθηση το γεγονός ότι η διαδικασια υποβολής θα διαρκέσει μόνο 20 ημέρες ενώ στους προηγούμενους ήταν πάνω απο 30 ημέρες....Εμένα με καίει μήπως και προλάβω να πάρω το πτυχίο αλλα μετα απ'αυτά χλωμό το βρίσκω. Καλύτερα όμως έτσι παρά να χάσω την προθεσμία για 1-2 ημέρες το Σεπτέμβριο...

Αποσυνδεδεμένος XRISA

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 12, 2006, 04:31:02 pm »
Εγω αναρωτιέμαι το εξής: είναι δυνατον να ζητήσουν να καταθέσουμε τα χαρτιά μας για συμμετοχή στο διαγωνισμό τον μήνα Αύγουστο που υπολειτουργούν τα πάντα??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:01:26 »

Αποσυνδεδεμένος sakis82

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 12, 2006, 05:43:41 pm »
Πες τα XRISόστομη! Τι βιασύνη είναι αυτή ξαφνικά; Ας βγάλουν την προκήρυξη τώρα κι ας δώσουν αργότερα τις προθεσμίες.

Αποσυνδεδεμένος Autaras

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 12, 2006, 10:06:18 pm »
Εγω αναρωτιέμαι το εξής: είναι δυνατον να ζητήσουν να καταθέσουμε τα χαρτιά μας για συμμετοχή στο διαγωνισμό τον μήνα Αύγουστο που υπολειτουργούν τα πάντα??

Είναι και παραείναι! Περιμέναμε να βγει πριν το Πάσχα, μετά το Πάσχα, αρχές Ιούνη, τέλη Ιούνη
Αρχές Ιουλίου, τώρα είμαστε στην "φάση τέλη Ιουλίου", λες να γίνει κανένα "κούλο" και να βγεί
τώρα? Όλα έιναι πιθανά.
Πάντως άρχισαν τα ραδιόφωνα τις διαφημίσεις για φροντιστήρια ΑΣΕΠ.
Just be patient.... ;)

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 13, 2006, 02:39:23 am »
Εμένα αυτό που με εξοργίζει πραγματικά είναι το χρονικό διάστημα που υποτίθεται ότι θα αφήσουν από τη προκήρυξη μέχρι την ημέρα των εξετάσεων. Διότι για τον προηγούμενο διαγωνισμό η προκήρυξη βγήκε στις 30/8/04 και οι εξετάσεις έγιναν ύστερα από το λογικό διάστημα των 7 μηνών, αρκετό για να προετοιμαστούν και υποψήφιοι κλάδων με ύλη βαρέων βαρών, όπως οι ΠΕ 02.
Και ερωτώ  ???: αν πράγματι γίνει στα τέλη Νοεμβρίου γιατί τώρα μας δίνουν μόνο 4 μήνες; Υποτίθεται ότι έχουμε ξεκινήσει διάβασμα με την ύλη του προηγούμενου ΑΣΕΠ, ακούγονται, όμως, αλλαγές κι έτσι τίποτα απ' ό,τι διαβάζουμε δεν είναι σίγουρο.
 >:(  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 13, 2006, 09:40:58 am »
Εμένα αυτό που με εξοργίζει πραγματικά είναι το χρονικό διάστημα που υποτίθεται ότι θα αφήσουν από τη προκήρυξη μέχρι την ημέρα των εξετάσεων. Διότι για τον προηγούμενο διαγωνισμό η προκήρυξη βγήκε στις 30/8/04 και οι εξετάσεις έγιναν ύστερα από το λογικό διάστημα των 7 μηνών,

Εγώ γιατί είδα την προκήρυξη τον Φεβρουάριο του 2005;

Αποσυνδεδεμένος XRISA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 13, 2006, 10:12:36 am »
Το θέμα είναι ότι η όλη κατάσταση αρχίζει και γίνεται κουραστική.Θα βγει δεν θα βγει....έχω ξεκινήσει να διαβάζω από Ιανουάριο και έχω κουραστεί απιστευτα επειδή εργάζομαι και πολύ θα ήθελα να δωθεί επιτέλους μια ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων..
Να πω επιτέλους στον εργοδότη μου πότε θα πάρω την άδεια άνευ αποδόχων ενός μήνα που δέχτηκε να μου δώσει...
πάντως και στο φροντιστήριο που παρακολουθώ 2 μαθήματα λένε ότι θα γίνει σίγουρα Νοέμβριο ο διαγωνισμός.Τωρα το λένε επειδή αληθεύει ή για να μας πανικοβάλλουν και να τρέξουμε να παρακολουθήσουμε όλα τα μαθήματα? ???

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 13, 2006, 12:48:59 pm »
Εμένα αυτό που με εξοργίζει πραγματικά είναι το χρονικό διάστημα που υποτίθεται ότι θα αφήσουν από τη προκήρυξη μέχρι την ημέρα των εξετάσεων. Διότι για τον προηγούμενο διαγωνισμό η προκήρυξη βγήκε στις 30/8/04 και οι εξετάσεις έγιναν ύστερα από το λογικό διάστημα των 7 μηνών,

Απ' ό,τι θυμάμαι Φεβρουάριο δώσανε τις ημερομηνίες. Εγώ έχω έγγραφο αποθηκευμένο με την ύλη "Καθορισμός γνωστικού αντικειμένου και εξεταστέας ύλης για τις εξετά-σεις κατάρτισης πινάκων επιτυχίας εκπαιδευτικών της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης" που βγήκε Αύγουστο του 2004 ???
Μάλιστα η ύλη αυτή αναφέρεται σε ΑΣΕΠ που θα γινόταν υποτίθεται μέσα στο 2004 αλλά τελικά έγινε Απρίλιο 2005
Προσπαθώ να το επισυνάψω αλλά δεν χωράει.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2006, 01:03:24 pm από rica »

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 13, 2006, 02:44:15 pm »

Το είδες Φεβρουάριο 2005 γιατί τότε βγήκε η προκήρυξη για τις τεχνικές ειδικότητες και για την Πληροφορική.30/8/2004 είχε βγεί η προκήρυξη για μαθηματικούς φιλολόγους φυσικούς κ.τ.λ.

Αποσυνδεδεμένος XRISA

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 14, 2006, 09:42:35 am »
 προβλέπω εκεί που θα είμαστε αραχτοί στην παραλία και θα σκεφτομαστε τι ωραία που είναι η ζώη, να βγει μεσα στο αύγουστο η προκηρυξη και να πάθουμε πανικό!και πίσω στα βιβλιαράκια μας! :-\

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 15, 2006, 12:32:07 pm »
Πλησιάζουμε ...   http://www.alfavita.gr/ASEP/asep40.htm

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 17, 2006, 06:47:28 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά