0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως,πάλι με την ίδια λογική...τα ίδια θα διεκδικήσουν και οι μαθηματικοί για το μάθημά τους...οι φυσικοί για το δικό τους... και πάει λέγοντας. Μήπως τελικά θα ήταν καλύτερο να φοιτούμε σε μια παιδαγωγική σχολή όλοι και από εκεί και πέρα να ειδικευόμαστε,ώστε να μην υπάρχουν αυτές οι αντιπαραθέσεις;
Ναι παπαγαλία..δε διαφωνώ με αυτά που λες...αλλά τουλάχιστον τα παιδάκια που πέρασαν από τα χέρια μου...δεν ήταν σε αυτήν την κατάσταση... Πάντως,αυτό που θέλω να σου τονίσω...είναι πως η εκπαίδευση δεν είναι μονοδιάστατη. Δεν είναι μόνο η γλώσσα στο δημοτικό. Ναι,καταλαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι του ωρολόγιου προγράμματος,αλλά δεν είναι μόνο αυτή...
Μου φαίνεται πως με το ένα και με το άλλο...ξεχνούμε το βασικότερο...την παιδεία,την οποία υποτίθεται πως εκπροσωπούμε... Καθόμαστε και διαφωνούμε,τσακωνόμαστε και αρπαζόμαστε ενώ όλα γύρω μας πάνε από το κακό στο χειρότερο... Δεν ξέρω αν συμφωνώ με την ιδέα να εισχωρεί ο ένας κλάδος στα νερά του άλλου...ωστόσο πιστεύω πως για όλα υπάρχει η χρυσή τομή. Αν όμως...κάποια στιγμή οι φιλόλογοι ξεκινήσουν να κάνουν μάθημα στα δημοτικά... μήπως...λέω...μήπως...αρχίζουν να διεκδικούν και οι δάσκαλοι την ένταξή τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Πέρα από την ταμπέλα του κλάδου μας...ας μην ξεχνάμε πως πάνω από όλα...είμαστε παιδαγωγοί....