0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"είμαι πέρα ως πέρα ανεπιθύμητη στη συζήτηση, να σας πω μόνο ότι παραλίγο να διαλυθεί ένα σχολείο (το εσπερινό γυμνάσιο) με τις απεργίες και τις καταλήψεις (και θα μου πείτε, είναι το ρίσκο που παίρνει κανείς όταν "αγωνίζεται", το πρακτικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει και προφανώς σας είναι παγερά αδιάφορο)"Αυτά που διαγράφω είναι για εμένα λάθος.
Spaceoddity,καταρχήν να πω (αν και υποθέτω ότι είναι αρμοδιότητα του συντονιστή του πίνακα-homeboy),ότι ανεπιθύμητος δεν είναι κανένας.Σε μια συζήτηση καλό είναι να υπάρχει και αντίλογος,για να έχει ενδιαφέρον!Ούτε ο καθένας από εμάς θέλει να συζητάει μόνο με ανθρώπους που συμφωνούν μαζί του.
Μόλις έλαβα ένα κορυφαίο e-mail Σκίτσο, δείχνει τους πολεμιστές του 40 στο βουνό να πολεμάνε, και σφήνα μπαίνει ο Κολοκοτρώνης...τον ρωτάει ένας "τι θες εσύ εδώ;" απαντάει "έγινε σύμπτυξη της ύλης για να καλυφθούν τα κενά της απεργίας"
Μιχάλη,έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες.Το πρόβλημα όμως είναι η "λήθη". :(Έχουμε πολύ καλή παράδοση ως λαός στο να ξεχνάμε εύκολα!Εμένα αυτό με "φοβίζει"...