*

Αποστολέας Θέμα: ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ C CLASS  (Αναγνώστηκε 837035 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bittersweet

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: βιβλία για ιδιαίτερα αγγλικών
« Απάντηση #154 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 12:12:58 am »
 Για Junior a τι προτεινετε??ειμαι αναμεσα σε wonderland της longman και our town(καινουριο) απο burlington...αν τα εχει δει ή δουλεψει καποιος ας μου πει την γνωμη του.Α! ξερετε αν η longman στελνει δωρεαν βιβλια σε καθηγητες ιδιαιτερων??

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:54:32 »

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 12:35:10 am »
Για Junior a τι προτεινετε??ειμαι αναμεσα σε wonderland της longman και our town(καινουριο) απο burlington...αν τα εχει δει ή δουλεψει καποιος ας μου πει την γνωμη του.Α! ξερετε αν η longman στελνει δωρεαν βιβλια σε καθηγητες ιδιαιτερων??
Ta wonderland ta didaskw edw kai dyo xronia kai ta paidia einai xetrelamena!!einai poly shmantiko to gegonos oti gnwrizoyn tous irwes tou vivliou!episis to teacher's dinei arketi kathodigisi..dystyxws den stelnoun dwrean .sorry gia ta greeklish

Αποσυνδεδεμένος bittersweet

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 11:11:12 am »
Ta wonderland ta didaskw edw kai dyo xronia kai ta paidia einai xetrelamena!!einai poly shmantiko to gegonos oti gnwrizoyn tous irwes tou vivliou!episis to teacher's dinei arketi kathodigisi..dystyxws den stelnoun dwrean .sorry gia ta greeklish
thanks για την απαντηση.να σε ρωτησω και κατι αλλο, κανεις και το βιβλιο της  γραμματικης το grammarland ή μοno το coursebook?

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 12:27:51 pm »
thanks για την απαντηση.να σε ρωτησω και κατι αλλο, κανεις και το βιβλιο της  γραμματικης το grammarland ή μοno το coursebook?
Κανω coursebook,activity book kai to grammarland!!!Companion δεν χρησιμοποιοω...δινω εγω τισ λεξεισς σε φωτοτυπια!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:54:32 »

Αποσυνδεδεμένος xrysaki_pe06

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 10:32:26 pm »

Παιδιά βοήθεια!Έχω πελαγώσει....Μόλις πήρα μαθήτρια που τελείωσε τη D και ξέρω οτι είναι αρκετά καλή,και η οποία θέλει να δώσει FCE και ECCE. Το θέμα είναι οτι δεν έχω ασχοληθει με fce αλλα μόνο με ecce. Με ποιά βιβλία προτείνετε να ξεκινήσω? Να κάνω 1 coursebook που να τα συνδιάζει κιαι τα δύο? Ή το καθένα χωριστά? Ποιά η γνώμη σας για το Result της Oxford και για τα βιβλία του Μπουκουβάλα? Με πόσες ώρες πιστεύετε θα βγεί η τάξη?  ???Sorry για τον καταιγισμό των ερωτήσεων αλλα τα έχω λίγο χαμένα καθώς αύριο θα πρέπει να αποφασίσω...................

Αποσυνδεδεμένος dreamy

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2009, 11:07:56 pm »
Φέτος θα δώσει ή του χρόνου?

Αποσυνδεδεμένος Vera_Sp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 12:44:53 pm »
Πότε θα δώσει? Είναι σημαντική αυτή η πληροφορία. Πάντως, υπάρχουν καλά coursebooks που συνδυάζουν και τα δύο. Προτιμώ το Total ECCE/FCE της New Editions και το Impact ECCE/FCE της Macmillan.  ;)

Αποσυνδεδεμένος evistroumf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:33:26 pm »
Γεια σας.
Θα κάνω μάθημα σε ένα παιδάκι πουθα μπει B' senior κ έκανε το On Course 1.
Να συνεχίσω με on course 2 ή με τα here we go 2?αν έχετε κάποια άλλη πρόταση..?
κ επίσης σκέφτομαι να του κάνω και κάτι σε skills..skills builder ή new plus?
Ευχαριστώ πολύ!!!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:47:44 pm »
Θα δώσει του χρόνου. Πάντως σήμερα που πήγα μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία μπερδεύτηκα ακόμη πιο πολύ! :-\ Τι Impact Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δω γιατί ήταν τυλιγμένο..Είναι καλό? Μου άρεσε το Upstream B2 αλλά νομίζω οτι απευθύνεται πιο πολύ σε Fce... Τί λέτε και για το Result για E class? Kαι μετά ποιά καλή γραμματική προτείνετε? Ευχαριστώ in advance....

Αποσυνδεδεμένος Vera_Sp

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:57:32 pm »
To Impact μου αρέσει πολύ (είναι όμως για

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 07:13:17 pm »
To Impact μου αρέσει πολύ (είναι όμως για
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:07:41 pm »
Το έχω δουλέψει κι εγώ το Wishes και το θεωρώ πολύ καλό με αρκετές απαιτήσεις όσον αφορά επίπεδο μαθητή και ώρες που θα διαθέσεις σαν καθηγητής. Γι'αυτό και προβληματίζομαι, σχετικά με το άν θα προλάβουμε να το βγάλουμε. Εκτός απο το coursebook και workbook τί άλλο λέτε να χρησιμοποιήσω? Σκέφτομαι το Mastering Writing της Burlington και κάποιο άλλο για προετοιμασία σε papers 1+2. Παράλληλα θέλω να προσθέσω και το ένα skills book για το ecce. Τί λέτε? Eίναι πολλά? ???

Αποσυνδεδεμένος evi06

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2009, 10:41:21 pm »
Θα δώσει του χρόνου. Πάντως σήμερα που πήγα μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία μπερδεύτηκα ακόμη πιο πολύ! :-\ Τι Impact Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δω γιατί ήταν τυλιγμένο..Είναι καλό? Μου άρεσε το Upstream B2 αλλά νομίζω οτι απευθύνεται πιο πολύ σε Fce... Τί λέτε και για το Result για E class? Kαι μετά ποιά καλή γραμματική προτείνετε? Ευχαριστώ in advance....

καλα αυτο με τα τυλιγμενα βιβλια και μενα με ενοχλει πολυ, εμ δεν δινουν στις εκθεσεις free samples απο τα βιβλια τους εμ δεν μπορουμε να τα δουμε στα βιβλιοπωλεια πως στο καλο θα το δω το βιβλιο, στα δωρεαν που δεν στελουν??

λοιπον το result e θα κανω εγω φετος με εναν μαθητη μου και για γραμματικη θα κανω απο express publishing FCE Use of English 1 - Revised. πρωτη φορα βεβαια θα κανω την συγκεκριμενη γραμματικη οποτε επιφυλλασομαι. με χαλαει μονο το γεγονος οτι ειναι η θεωρια γραμμενη στα αγγλικα (οπως οι περισσοτερες σε αυτο το επιπεδο) αφου θα βρισκει την ευκαιρια ο μαθητης να το χρησιμοποιει ως προφαση οταν θα βαριεται να κανει καμια ασκηση  >:(

xrysaki το wishes δεν ειναι που εχει σε καθε κεφαλαιο περιπου 6 writing parts ? θεωρεις οτι θα χρειαστεις κ εξτρα βιβλιο?

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2009, 11:41:15 am »
το wishes εχει οντως περίπου 5-8 writing parts  σε κάθε κεφάλαιο με (κατ'εμε τουλάχιστον) πολυ καλή ανάλυση.
το εξτρα βιβλίο  για writing που σκέφτεσαι κ μένα μου φαινεται  υπερβολή
αποψη μου βεβαια, μη παρεξηγηθω  :)
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144