0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για Junior a τι προτεινετε??ειμαι αναμεσα σε wonderland της longman και our town(καινουριο) απο burlington...αν τα εχει δει ή δουλεψει καποιος ας μου πει την γνωμη του.Α! ξερετε αν η longman στελνει δωρεαν βιβλια σε καθηγητες ιδιαιτερων??
Παράθεση από: bittersweet στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 12:12:58 am Για Junior a τι προτεινετε??ειμαι αναμεσα σε wonderland της longman και our town(καινουριο) απο burlington...αν τα εχει δει ή δουλεψει καποιος ας μου πει την γνωμη του.Α! ξερετε αν η longman στελνει δωρεαν βιβλια σε καθηγητες ιδιαιτερων??Ta wonderland ta didaskw edw kai dyo xronia kai ta paidia einai xetrelamena!!einai poly shmantiko to gegonos oti gnwrizoyn tous irwes tou vivliou!episis to teacher's dinei arketi kathodigisi..dystyxws den stelnoun dwrean .sorry gia ta greeklish
Παράθεση από: Joia στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 12:35:10 amΠαράθεση από: bittersweet στις Σεπτεμβρίου 06, 2009, 12:12:58 am Για Junior a τι προτεινετε??ειμαι αναμεσα σε wonderland της longman και our town(καινουριο) απο burlington...αν τα εχει δει ή δουλεψει καποιος ας μου πει την γνωμη του.Α! ξερετε αν η longman στελνει δωρεαν βιβλια σε καθηγητες ιδιαιτερων??Ta wonderland ta didaskw edw kai dyo xronia kai ta paidia einai xetrelamena!!einai poly shmantiko to gegonos oti gnwrizoyn tous irwes tou vivliou!episis to teacher's dinei arketi kathodigisi..dystyxws den stelnoun dwrean .sorry gia ta greeklishthanks για την απαντηση.να σε ρωτησω και κατι αλλο, κανεις και το βιβλιο της γραμματικης το grammarland ή μοno το coursebook?Κανω coursebook,activity book kai to grammarland!!!Companion δεν χρησιμοποιοω...δινω εγω τισ λεξεισς σε φωτοτυπια!!!
To Impact μου αρέσει πολύ (είναι όμως για
Θα δώσει του χρόνου. Πάντως σήμερα που πήγα μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία μπερδεύτηκα ακόμη πιο πολύ! Τι Impact Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δω γιατί ήταν τυλιγμένο..Είναι καλό? Μου άρεσε το Upstream B2 αλλά νομίζω οτι απευθύνεται πιο πολύ σε Fce... Τί λέτε και για το Result για E class? Kαι μετά ποιά καλή γραμματική προτείνετε? Ευχαριστώ in advance....