0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιο βιβλιο θεωρειτε το πιο ευκολο να μην πω γελοιο για pre-fce?o μαθητης που εχω εχει οχι απλως τεραστια κενα αλλα κατι παραπανω.
Παράθεση από: bettina στις Απριλίου 29, 2011, 06:56:30 pmποιο βιβλιο θεωρειτε το πιο ευκολο να μην πω γελοιο για pre-fce?o μαθητης που εχω εχει οχι απλως τεραστια κενα αλλα κατι παραπανω.χμμ τωρα αν μιλαμε για επιπεδο δαπεδου τι να σωσει κ ενα βιβλιο? οκ περα απο την πλακα, ριξε μια ματια στο traveller b1+ της mmplublication. και το code b1+ της macmillan ηταν πολυ ωραιο κ βατο βιβλιο αλλα λεω ηταν γιατι η macmillan κλεινει, αν μπορεις να το βρεις ομως νομιζω οτι ειναι αρκετα καλο.το πιο βατο b2, ε φανταζομαι ειναι το ecce. και μονο που εχει 1 writing και GVR με multiple choices βοηθαει αρκετα. απλα σε σχεση με τα υπολοιπα (esb, edexcel) εχει πιο υψηλη βαση.
Γεια χαρα σε ολους-ες. Ειμαι καινουργιο μελος εδω και χαιρομαι που μπορω να ειμαι σε ενα φορουμ που να βοηθαει ο ενας τον αλλον. Εχω καποιες αποριες και αν μπορειτε, βοηθηστε με!! Τωρα ξεκιναω τα πρωτα μου ιδιετερα μαθ. αγγλικων και εχω καποιες αποριες. Καταρχην, τα βιβλια καθηγητων, τα βρισκουμε καπου και δωρεαν? Αν ναι, ποια? Επισης, προκειτε να προετοιμασω ενα παιδι πριν αρχισει τις πρωτες του ταξεις Αγγλικων και θελει μια γενικη εκπαιδευση για να μπει πιο προετοιμασμενο στις ταξεις του φροντηστηριου μετα. Τι βιβλια προτεινεται να παρω? Γενικα εχω την "ασχετοσυνη" του πρωταρη και θελω καθοδηγηση. Αν κάνεις ιδιετερα σε παιδια που πανε ηδη σε καποιες ταξεις, ασχολεισε μονο με τα βιβλια που κανει στο φροντιστηριο του ή ειναι στη δικη μας κριση? Ευχαριστω και νομιζω θα εχω και αλλες αποριες εν καιρω.
Παράθεση από: sonic στις Ιουνίου 09, 2011, 10:59:16 amΓεια χαρα σε ολους-ες. Ειμαι καινουργιο μελος εδω και χαιρομαι που μπορω να ειμαι σε ενα φορουμ που να βοηθαει ο ενας τον αλλον. Εχω καποιες αποριες και αν μπορειτε, βοηθηστε με!! Τωρα ξεκιναω τα πρωτα μου ιδιετερα μαθ. αγγλικων και εχω καποιες αποριες. Καταρχην, τα βιβλια καθηγητων, τα βρισκουμε καπου και δωρεαν? Αν ναι, ποια? Επισης, προκειτε να προετοιμασω ενα παιδι πριν αρχισει τις πρωτες του ταξεις Αγγλικων και θελει μια γενικη εκπαιδευση για να μπει πιο προετοιμασμενο στις ταξεις του φροντηστηριου μετα. Τι βιβλια προτεινεται να παρω? Γενικα εχω την "ασχετοσυνη" του πρωταρη και θελω καθοδηγηση. Αν κάνεις ιδιετερα σε παιδια που πανε ηδη σε καποιες ταξεις, ασχολεισε μονο με τα βιβλια που κανει στο φροντιστηριο του ή ειναι στη δικη μας κριση? Ευχαριστω και νομιζω θα εχω και αλλες αποριες εν καιρω. Οι εκδοτικοι οικοι δινουν τα teacher's books δωρεαν. αλλα οχι ολοι. καποιοι δινουν μονο 1-2 ολη τη χρονια, καποιοι με μια καποια εκπτωση...πρεπει να επικοινωνησεις με τον εκδοτικο οικο που σε ενδιαφερει για να δεις τι μπορει να σου δωσει. για να σου στειλει τα teacher's χρειαζεται να τους στειλεις με fax την αδεια διδασκαλιας. αν καταλαβα καλα το παιδακι που προκειται να αναλαβεις δεν εχει ξεκινησει αγγλικα και θελουν να το προετοιμασεις για το φροντιστηριο που θα ξεκινησει με την νεα χρονια. τοτε θα κανεις τα prejunior. οσο πιο απλα κ μεσα απο παιχνιδια, τραγουδια, χειροτεχνιες κτλπ μια εισαγωγη στην αλφαβητα, χρωματα, νουμερα, βασικο λεξιλογιο, εντολες κ απλους διαλογους.για το αλλο που ρωτας το παιδι ή θα πηγαινει σε φροντιστηριο ή θα κανει ιδιαιτερο. ποιος στελνει παιδι σε φροντιστηριο κ κανει ιδαιτερο στο σπιτι ? ε στο ιδιαιτερο κανεις τα βιβλια που επιλεγεις εσυ(ή κ μαζι με τον μαθητη). αυτα που θεωρεις καλυτερα για τον μαθητη που εχεις. αν κ τα βιβλια του καθε οικου δεν εχουν τεραστιες διαφορες.