0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι στην ύλη τα διανύσματα, ούτε οι πιθανότητες ούτε η στερεομετρία ούτε κάποια άλλα στο Γυμνάσιο. Είναι στα βιβλία, αρχικό σχέδιο ήταν να είναι και στην ύλη, αλλά τελικά τα έχουν αφαιρέσει από την ύλη
Μα σε αυτό που ανέβασες τα διανύσματα είναι εκτός ύλης!!!Για τις πιθανότητες νομίζω κάνεις λάθος. Είναι πολύ εύκολο κεφάλαιο και το καταλαβαίνουν μια χαρά ακόμα και οι μέτριοι μαθητές.
Δεν ξέρω σε τι σχολείο είσαι, εμένα πάντως μια χαρά είναι το τμήμα (κατά μέσο όρο).
...... σήκωσα μαθήτρια (στην Γ τάξη γενικής) και της είπα να γράψει μια συνάρτηση f(x)=... και όταν γύρισα στον πίνακα είδα την φράση "εφ του χι ίσον"!!
εντάξει μην βαράτε!κολλήσατε με τα διανύσματα!κάνουν τόσα άλλα (Στατιστική, Πιθανότητες, Τριγωνομετρία κλπ) και τελικά ποιό το αποτέλεσμα; έρχονται στο Λύκειο και δεν ξέρουν τίποτα. Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε της ποσότητας.Δεν θα απορήσω αν δω τις παραγώγους να μπαίνουν στο Γυμνάσιο κάποια στιγμή.Πιστεύω ότι σε κάθε τάξη πρέπει να είναι διαχωρισμένο στο τι θα γίνεται ώστε οι μαθητές να το μαθαίνουν 100%. Λίγα και καλά και σίγουρα και όχι λίγο απόλα να πάρουν μια γεύση και στο τέλος να μην ξέρουν τίποτα.