0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με αφορμή το συνέδριο του σύγχρονου νηπιαγωγείου, θυμήθηκα μια καλή πατέντα που είχα δει σε ένα νηπιαγωγείο (και πλεον εφαρμόζω κι εγώ). Όταν παρακολουθείτε συνέδρια, σεμινάρια κ.λ.π. μπορείτε να κρατάτε τα καρτελάκια και να τα χρησιμοποιείτε στις εξορμήσεις του νηπιαγωγείου. Μάλιστα με την περσινή συνάδελφο είχαμε σκεφτεί να υπάρχει ένα καρτοκινητό διαθέσιμο γι' αυτές τις περιπτώσεις ο αριθμός του οποίου θα αναγράφεται στο ταμπελάκι του κάθε παιδιού, μαζί με το όνομα του σχολείου, της νηπιαγωγού και όχι του παιδιού. Το ξέρω ότι ανακαλύψαμε πάλι τον τροχό, αλλά αυτά είναι χρήσιμα...
Καλημέρα, προσπαθώ να βρω δραστηριοτητες που να αφορούν συναισθήματα. Μήπως εχετε να μου προτείνετε μερικές;;; Σκεφτόμουνα περισσότερο κατι που βαζει να παιδιά στην διαδικασία να κάνουν διαφορες γκριμάτσες (ειμαι θυμωμένος, είμαι εκπληκτος,....)
Κορίτσια ετοιμάζομαι για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή και χρειάζομαι βοήθεια σε κάτι. Ψάχνω να βρω σχέδια της φάτνης-γέννησης για να τα μεγενθύνω και να φτιάξω σκηνικό... Δυστυχώς δεν έχω κάποιο σχέδιο "καθαρό" ώστε να είναι εύκολο να το μεγενθύνω. Όπως επίσης και για τα πρόσωπα... Ζωάκια σε απλά σχέδια έχω βρει... Αν μπορείτε βοηθήστε με...
Ψάχνω ζωγραφιές με τα πρόσωπα που να είναι απλές όμως για να τις μεγενθύνω και ζωγραφίσω με τέμπερες. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο σχέδια απλά