0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι,είναι αναγνωρισμένο,εγώ αυτό έκανα τη χρονιά που πέρασε και είμαι στους πίνακες ειδικής αγωγής τώρα! Απ'το πανεπιστήμιο Βόλου εννοώ πάντα....
Παράθεση από: VIOLA στις Οκτώβριος 11, 2009, 06:33:16 μμΚαλησπέρα.Ξέρει κανείς που μπορω να γραφτω για εκμαθηση νοηματικης και γραφης Braille αι αν γινονται εγγραφες τωρα?ΕυχαριστωΓια μπραιγ στη σχολη τυφλων στην καλλιθεα θα ρωτησεις.για νοηματικη εγω κανω στο παγκρατι στο "γλωμμενο"(πανω απο το χοντο).ειναι 50 ευρω ο μηνας.τα μαθηματα αρχισαν αλλα μαλλον προλαβαινεις.βεβαια πρεπει να ξερεις οτι μονο οι "γλωσσες" δεν εξασφαλιζουν εισαγωγη στους πινακες.θελει και το περιβοητο σεμιναριο
Καλησπέρα.Ξέρει κανείς που μπορω να γραφτω για εκμαθηση νοηματικης και γραφης Braille αι αν γινονται εγγραφες τωρα?Ευχαριστω
Παράθεση από: bubuka στις Οκτώβριος 17, 2009, 07:50:03 μμΠαράθεση από: VIOLA στις Οκτώβριος 11, 2009, 06:33:16 μμΚαλησπέρα.Ξέρει κανείς που μπορω να γραφτω για εκμαθηση νοηματικης και γραφης Braille αι αν γινονται εγγραφες τωρα?ΕυχαριστωΓια μπραιγ στη σχολη τυφλων στην καλλιθεα θα ρωτησεις.για νοηματικη εγω κανω στο παγκρατι στο "γλωμμενο"(πανω απο το χοντο).ειναι 50 ευρω ο μηνας.τα μαθηματα αρχισαν αλλα μαλλον προλαβαινεις.βεβαια πρεπει να ξερεις οτι μονο οι "γλωσσες" δεν εξασφαλιζουν εισαγωγη στους πινακες.θελει και το περιβοητο σεμιναριοείσαι σίγουρη ότι στο γλώμμενο είναι αναγνωρισμένο το χαρτί που θα πάρεις??
μπραβο domenica εισαι θεα!αν και παιρνουν μονο 50 ατομα οποτε λιγο χλωμο το κοβω!παντως ευχαριστουμε!
domenica το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι αναγνωρισμένο;