0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ταινίες με nigers δυσκολεύομαι αρκετά γιατί τα μιλούν περίεργα και έχω ακούσει και γραμματικά λάθη,
Παράθεση από: maklin στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 05:26:30 pmΤαινίες με nigers δυσκολεύομαι αρκετά γιατί τα μιλούν περίεργα και έχω ακούσει και γραμματικά λάθη, Θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιέις αυτό τον όρο και ειδικά να μην τον χρησιμοποιείς μπροστα σε κάποιον Αφροαμερικανό ή Αφρικανό. Είναι πολύ προσβλητικός....
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 06:02:33 pmΠαράθεση από: maklin στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 05:26:30 pmΤαινίες με nigers δυσκολεύομαι αρκετά γιατί τα μιλούν περίεργα και έχω ακούσει και γραμματικά λάθη, Θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιέις αυτό τον όρο και ειδικά να μην τον χρησιμοποιείς μπροστα σε κάποιον Αφροαμερικανό ή Αφρικανό. Είναι πολύ προσβλητικός.... Σίγουρα δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν είτε Αφροαμερικανό είτε Αφρικανό είτε οποιονδήποτε. Απλά ακούω στις ταινίες που αποκαλούν ο ένας τον άλλον my niger. Οπότε δε νομίζω ότι με το να χρησιμοποιώ τον όρο προσβάλλω κανένα
μπορεις να δωσεις και το toeic .οι εξετασεις ειναι καθε βδομαδα αθηνα και θεσ/νικη.αναλογα το ποσοστο που θα πιασεις παιρνεις B1 ,B2, C1. δεν εχει εκθεση και προφορικα.