0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ ευχαριστώ πολυ Mary26 ! Για τα υπολοιπα που αναφέρω, μήπως ξέρεις αν ειναι καλά ή όχι?
Παράθεση από: zaaaa στις Φεβρουαρίου 10, 2013, 11:56:16 pmΣ ευχαριστώ πολυ Mary26 ! Για τα υπολοιπα που αναφέρω, μήπως ξέρεις αν ειναι καλά ή όχι? δυστυχως τα αλλα δε τα ξερω καθολου!
Καλησπέρα παιδιά! Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες που αφορούν τα μαθήματα σε ενήλικες, αλλά εξακολουθώ να θέλω βοήθεια για την επιλογή βιβλίου! Έχω κάνει μια έρευνα ως τώρα αλλά του Γριβα δεν με ενθουσίασαν. Για τα Moving on δε βρήκα sample pages για να εχω άποψη. Μ αρεσαν κυριως το Global (Macmillan) αλλά μου φάνηκε ακριβό, το New English Files (Oxford) το οποίο όμως εστιάζει πολύ στην προφορά ( εγώ θα προτιμούσα να εστιάζει σε γραμματική) και τέλος το Traveller (MM Publications) το οποίο όμως δεν έχω ακούσει κανένα να το έχει δουλέψει και αυτό με έβαλε σε σκέψεις!Τη βοήθειά σας παρακαλώ! Ξέχασα να αναφέρω το επίπεδο: intermediate! Τέλος θα μ ενδιέφερε και κάποιο καλό βιβλίο γραμματικής ! Ευχαριστώ θερμά!
Παράθεση από: zaaaa στις Φεβρουαρίου 10, 2013, 07:34:21 pmΚαλησπέρα παιδιά! Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες που αφορούν τα μαθήματα σε ενήλικες, αλλά εξακολουθώ να θέλω βοήθεια για την επιλογή βιβλίου! Έχω κάνει μια έρευνα ως τώρα αλλά του Γριβα δεν με ενθουσίασαν. Για τα Moving on δε βρήκα sample pages για να εχω άποψη. Μ αρεσαν κυριως το Global (Macmillan) αλλά μου φάνηκε ακριβό, το New English Files (Oxford) το οποίο όμως εστιάζει πολύ στην προφορά ( εγώ θα προτιμούσα να εστιάζει σε γραμματική) και τέλος το Traveller (MM Publications) το οποίο όμως δεν έχω ακούσει κανένα να το έχει δουλέψει και αυτό με έβαλε σε σκέψεις!Τη βοήθειά σας παρακαλώ! Ξέχασα να αναφέρω το επίπεδο: intermediate! Τέλος θα μ ενδιέφερε και κάποιο καλό βιβλίο γραμματικής ! Ευχαριστώ θερμά!Τα New English Filew τα είχα δουλέψει όλα παλιά και μου είχαν αρέσει πολύ. Είναι, απ'ότι θυμάμαι, πολύ επικοινωνιακά, πράγμα το οποίο έχουν ανάγκη οι ενήλικες. Τη γραμματική θα την καλύψει ένα αντίστοιχο βιβλίο. Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.
Πιστεύετε ότ άρστη μαθήτρια 15 χρονών επιπέδου lower μπορεί να είναι έτοιμη να δώσει για πτυχιο Γ2 το μάιο?? Έχετε καμιά πρόταση? Σκεφτόμουν το ESB αλλα κι αυτό δύσκολο μου φάνηκε..
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις!! Και γω αυτό πιστεύω! Σκεφτηκα μήπως δώσει City & Guilts Γ2 το οποίο μου φαίνεται πιο βατό. Η μητέρα της επιμένει να δώσει για ένα πτυχίο επιπέδου Γ2 το μάιο για οικονομικούς λόγους, δε θέλει να κάνει περισσότερο καιρό μαθήματα. Και είναι κ εκπαιδευτικός η μητέρα και πάλι δεν μπορώ να την πείσω πως ο χρόνος είναι ελάχιστος. Αν δίνω λέει πάνω από 60% πιθανότητες να περάσει, θέλει να προσπαθήσει.[/quoteειχα κι εγω μια τετοια περιπτωση με μαμα που ηθελε να δωσει για πτυχιο η κορη της χωρις να ειναι ετοιμη! ευτυχως περασε αλλα στο τσακ κυριολεκτικα! το Γ2 του city and guilds ειναι βατο, κι ακομα κι αν κοπει σε ενα μερος μπορει να επανεξεταστει δωρεαν!