0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
¨Ενα φοβερό και ελεύθερο λογισμικό για πρόγραμμα είναι τo FET. Έχει μονάδα προγραμματισμού το μάθημα και όχι το τμήμα και αυτό σου λύνει τα χέρια.Υστερεί μόνο στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων.Σε αποζημιώνει όμως με το παραπάνω γιατί τρέχει με άπειρους περιορισμούς.
Παράθεση από: Siobaras στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 07:23:57 pmΣυμφωνώ 100% με το ότι πρέπει να το αναλαμβάνει αυτός που θα καταβάλει το μικρότερο κόπο, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.Δεν έχει νόημα να το πάρει ένας φιλόλογος (π.χ. το λέω - μην πέσετε να με φάτε) και να έχουμε χάλια πρόγραμμα σε 1 μήνα, όπως ακριβώς δεν έχει νόημα να αναλάβει τη γιορτή ένας μαθηματικός (πάλι π.χ.), να δουλεύει 1 μήνα και να βγει μια μπούρδα.σωστά όσα λες, αλλά δεν λαμβάνεις υπόψη τον παράγοντα κόπωση. Αν το παίρνεις καιρό το πρόγραμμα και έχεις κουραστεί από τις γκρίνιες, τις αλλαγές, το υπουργείο, την δδε, τις άδειες, τις αναπληρώσεις, την αχαριστία, την μη αναγνώριση από τον δ/ντη τότε ακόμα και αν ήσουν κάποτε αποτελεσματικός με μικρό κόπο μπορεί να έχει γυρίσει τούμπα η κατάσταση και να μην μπορείς άλλο.Οπότε προσθέτω ως σημαντικό παράγοντα σε όσα είπες την καλή διάθεση
Συμφωνώ 100% με το ότι πρέπει να το αναλαμβάνει αυτός που θα καταβάλει το μικρότερο κόπο, επιτυγχάνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.Δεν έχει νόημα να το πάρει ένας φιλόλογος (π.χ. το λέω - μην πέσετε να με φάτε) και να έχουμε χάλια πρόγραμμα σε 1 μήνα, όπως ακριβώς δεν έχει νόημα να αναλάβει τη γιορτή ένας μαθηματικός (πάλι π.χ.), να δουλεύει 1 μήνα και να βγει μια μπούρδα.
ΥΓ.Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σε κάτι που έγραψες παραπάνω, γιατί έχω δει και φιλόλογο να βγάζει άριστα το πρόγραμμα αλλά και μαθηματικό να κάνει άψογες σχολικές γιορτές!!
"Π.χ." έγραψα... Κι εγώ έκανα γιορτή 25 Μάρτη σε ΕΠΑΛ παλιότερα και ο υποδιευθυντής είπε "Είναι η πρώτη γιορτή μετά από 15 χρόνια στην οποία δεν κοιμάμαι".
Τώρα, για το πρόγραμμα, δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας, αλλά και να αφιερώσεις κάποια απογεύματα δεν είναι και τίποτα τραγικό.
.....3) Πατάς το κουμπί.
Προσωπικά, προτιμώ να χάσω το Σ-Κ μου και να το ξαναχάσω σε 15 μέρες που θα μας έρθει ένας καινούριος φιλόλογος, από το να μετράω απουσίες κάθε μέρα και να στέλνω γράμματα στους γονείς.
Επιτρέπεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα να μπουν την ίδια μέρα δύο ώρες από το ίδιο μάθημα;Για παράδειγμα Μαθηματικά στην Α τάξη που είναι 5 ώρες (ή Αρχαία), μέσα στην ίδια μέρα (ή κάποιες μέρες) οι μαθητές να έχουν 2 ώρες συνεχόμενες (ή και διαφορετικές);ορίζει ο νόμος οτι πρέπει να είναι υποχρεωτικά 1 ώρα σε μια μέρα;