0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια διαβαζω και ξαναδιαβαζω τη συζητηση αυτη,οπως και καποιες αλλες που αναφερονται στο τι προτεινει ο καθενας για διαβασμα,αλλα δεν λεω να καταληξω σε μια αποφαση... θα διαβασω σιγουρα το βιβλιο της νηπιαγωγου και το δεππς,αυτα ειναι τα στανταρ...τωρα απο κει και μετα με εχετε βαλει σε απορια...ντολιοπουλου??κουτσουβανου??κιτσαρας??τι απο ολα? και αντε μου λετε εναν απο αυτους...ποια βιβλια τους ομως?(γιατι ολα τα βιβλια τους αποκλειται να τα διαβασω!δε νομιζω οτι εχει νοημα...)την κουτσουβανου δεν ετυχε να την εχω καθηγητρια(τελειωσα στο βολο),αλλα θα εχω την ευκαιρια να τη δω στο συνεδριο που κανει το νοεμβριο το περιοδικο συγχρονο νηπιαγωγειο.γενικα ομως με βαση αυτα που σας εγραψα και πιο πανω τι εχετα να μου προτεινετε?ειμαι πολυ μπερδεμενη να πω την αληθεια.να μην πω πελαγωμενη!!
Παράθεσηπαιδια διαβαζω και ξαναδιαβαζω τη συζητηση αυτη,οπως και καποιες αλλες που αναφερονται στο τι προτεινει ο καθενας για διαβασμα,αλλα δεν λεω να καταληξω σε μια αποφαση... θα διαβασω σιγουρα το βιβλιο της νηπιαγωγου και το δεππς,αυτα ειναι τα στανταρ...τωρα απο κει και μετα με εχετε βαλει σε απορια...ντολιοπουλου??κουτσουβανου??κιτσαρας??τι απο ολα? και αντε μου λετε εναν απο αυτους...ποια βιβλια τους ομως?(γιατι ολα τα βιβλια τους αποκλειται να τα διαβασω!δε νομιζω οτι εχει νοημα...)την κουτσουβανου δεν ετυχε να την εχω καθηγητρια(τελειωσα στο βολο),αλλα θα εχω την ευκαιρια να τη δω στο συνεδριο που κανει το νοεμβριο το περιοδικο συγχρονο νηπιαγωγειο.γενικα ομως με βαση αυτα που σας εγραψα και πιο πανω τι εχετα να μου προτεινετε?ειμαι πολυ μπερδεμενη να πω την αληθεια.να μην πω πελαγωμενη!! Μακαρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο,αλλά νομίζω οτι αυτή είναι μία απόφαση καθαρά δική σου...πρεπει να κάνεις επιλογή και πρεπει να την κάνεις μόνη σου γιατί εσύ ξέρεις τις ανάγκες και τα κενά που έχεις.Το μονο που μπορώ να σου προτείνω είναι να πας σε ένα βιβλιοπωλειο να δεις τα περιεχόμενα του κάθε βιβλίου, να το ξεφυλλίσεις λίγο και να καταλήξεις σε κάποια. Ίσως κάποιος άλλος βέβαια να έχει καλύτερη ιδέα...πάντως εγώ αντιμετωπίζω το εξής προβλημα με το διάβασμα....Εκεί που διαβάζω, σταματάω και "ταξιδεύω", όταν φυσικά το καταλάβω...παλι από την αρχή!! :(Διαβάζω καθημερινά, αρκετή ώρα, αλλά αυτό που με εξαντλεί ειναι οτι εχω ακόμα αλλους 3, 4 μήνες μεχρι να γίνει ο ΑΣΕΠ Ειναι πολύ ψυχοφθόρο και εξαντλητικό, να ξερω ότι έχω ακομα τόσους μήνες μπροστά μου που πρέπει να διαβάζω και να αγχώνομαι...
αυριο που θα παω στο σεμιναριο, θα εχω και προσωπικη αποψη αλλα λογικα θα μ αρεσει..
Την αληθεια; Νυσταααζωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καμια ιδεα πότε θα δώσουμε;;;;;
Καλημερα, Πως τα πατε με το διαβασμα;; Νομιζω πως αρχισα να κουραζομαι...και ακομα δεν εχει βγει η ημερομηνια!
Αααχ και εγω έλεγα είμαι η μόνη που δεν πολυδιαβάζω....Παρηγορήθηκα λίγο!!!! και εγω το πρωι δουλεύω σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και οταν γυρνάω ετοιμάζομαι για την επόμενη μέρα και πάει το διάβασμα για το ασεπ. Ίσως κανένα απογευματάκι αλλά το Σσαββατοκύριακο σίγουρα διαβάζω. Αλλά απο την άλλη όλες αυτές οι δραστηριότητες που διαβάζω για να τους κάνω δε με βοηθούν έστω και λίγο για το ασεπ;;;;
Δεν το είχα αναλύσει τόσο το θέμα των δραστηριοτήτων,όσον αφορά τη συσχέτιση με Piaget,Bruner κλπ, παρατηρούσα μόνο τις αντιδράσεις των παιδιών,τις απόψεις τους, τις ιδέες τους και έβλεπα το στάδιο που βρίσκεται το κάθε παιδί. Θα το εφαρμόσω αυτό που λες απο τη Δευτέρα κιόλας. Σε ευχαριστώ Reta