0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: efkola στις Απριλίου 23, 2010, 02:07:41 pmΠαράθεση από: anna_r στις Απριλίου 22, 2010, 09:19:16 amΠαράθεση από: orchid στις Απριλίου 22, 2010, 06:37:04 amΣτην αίτηση δηλώνεις σε ποιο ΠΥΣΔΕ θέλεις να αποσπαστείς. Για Αθήνα π.χ., θεωρείται διαφορετικό ΠΥΣΔΕ αυτό της Α' Αθήνας, διαφορετικό αυτό της
Παράθεση από: anna_r στις Απριλίου 22, 2010, 09:19:16 amΠαράθεση από: orchid στις Απριλίου 22, 2010, 06:37:04 amΣτην αίτηση δηλώνεις σε ποιο ΠΥΣΔΕ θέλεις να αποσπαστείς. Για Αθήνα π.χ., θεωρείται διαφορετικό ΠΥΣΔΕ αυτό της Α' Αθήνας, διαφορετικό αυτό της
Παράθεση από: orchid στις Απριλίου 22, 2010, 06:37:04 amΣτην αίτηση δηλώνεις σε ποιο ΠΥΣΔΕ θέλεις να αποσπαστείς. Για Αθήνα π.χ., θεωρείται διαφορετικό ΠΥΣΔΕ αυτό της Α' Αθήνας, διαφορετικό αυτό της
Στην αίτηση δηλώνεις σε ποιο ΠΥΣΔΕ θέλεις να αποσπαστείς. Για Αθήνα π.χ., θεωρείται διαφορετικό ΠΥΣΔΕ αυτό της Α' Αθήνας, διαφορετικό αυτό της
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, ζητώντας απόσπαση σε ολοήμερο τι μάθημα πρόκειται να κάνεις;; αυτό που κάνουν οι ωρομίσθιοι τώρα μετά το κανονικό πρόγραμμα που κάνουν οι δάσκαλοι ή στο πρωίνο θα μπει το μάθημα και θα το κάνουν οι ειδικότητες στις οποίες ζητείται να γίνει απόσπαση;
λοιπον συναδελφοι,μια επειγουσα απορια της τελευταιας στιγμης.Ισχυει οτι μπορουμε να ανακαλεσουμε την αποσπαση;;Συμβαινει το εξης,με τον αντρα μου σκεφτομαστε για δευτερο παιδι μπας και γλιτωσω την ξενιτια,αφου η μεταθεση μου ειναι μεν πιο κοντα απο την οργανικη,αλλα παλι εκατονταδες χιλιομετρα.Εαν λοιπον προκυψει εγκυμοσυνη και παρω αδεια μπορω να ανακαλεσω την αποσπαση ωστε να εκτελεσω την οργανικη μου εχοντας αδεια;;παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει,ευχαριστω
Ναι, έχεις δικαίωμα αίτησης ανάκλησης απόσπασης. Στην πρώτη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ μετά την αίτηση θα εξεταστεί η αίτηση ανάκλησης και συνήθως ικανοποιείται.