0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω εχω γραψει διδακτικη νεων και στους 2 τελευταιους διαγωνισμους. το 2005 λειτουργησα ακριβως οπως στο μαθημα (ηταν εκθεση που τη διδασκω). περιεγραψα ο,τι θα εκανα στην ταξη, δεν εβαλα κανεναν επιστημονικο ορο (α ερωτημα) και εφτιαξα ενα διαγωνισμα που ανετα θα το εδινα στους μαθητες μου (β ερωτημα). πηρα 87,5. στον προηγουμενο ασεπ ολοι ειπαν οτι ηταν ευκολοτερα τα αρχαια - ειπα ομως να συνεχισω με νεα. εκανα αναλυση του καβαφη ( χωρις να εχω διαβασει ενα ενα τα ποιηματα της υλης, αλλα γενικα για τον καβαφη) ημουν ευρηματικη γιατι εκανα συσχετισμο με την πολιτεια του πλατωνα ( δεν ξερω αν εκτιμηθηκε - ειδα το γραπτο μου σε αυτον τον ασεπ επιτρεποταν- δε μου το ειχαν διορθωσει) και εγραψα γι αυτο το ερωτημα 5+ σελιδες. στο β ερωτημα της εκθεσης βρηκα τους τροπους πειθους (3 κι οχι 1 ή 2 που εδιναν για απαντηση τα φροντιστηρια) και πηρα 74 ( ο ενας μου εβαλε 80 κι ειχε κανει 2 μικρες σημειωσεις στον καβαφη ενω ο αλλος ειχε υπογραμμισει καποιες λεξεις και μου εβαλε 68 οριακα δηλ. για αναβαθμολογηση). διαφορα ειχα και στο γνωστικο στα αρχαια ( 70 / 60 ) κι επειδη εχασα το διορισμο για 1 μοριο οταν ειχα δει τα γραπτα μου ειχα σκασει!
Δηλαδή να μην φαίνεται ότι έχω μάθει τα σχέδια απ'έξω και γράφω ό,τι έχω μάθει παπαγαλία..Να φανεί δηλαδή αυτό που λέμε "μεράκι"..