0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους! Στο παράβολο κάτω από την ημερομηνία σας έβαλαν σφραγίδα? Εμένα δεν μου έβαλε. Τον ρώτησα και μου είπε ότι αυτό θα το κάνει ο ΑΣΕΠ. Όμως μια φίλη μου, μου είπε ότι αυτής της το σφράγισε. Έχω αγχωθεί αρκετά με αυτό!
Απευθύνομαι σε όσους κατέθεσαν τα χαρτιά τους:2. Την πρωτότυπη αίτηση την βάζουμε μέσα στο φάκελο; Δεν την καταστρέφουν μπροστά μας όπως έλεγε στο Alfavita; Άρα αριθμούμε και το αντίγραφο;ναι καλυτερα βαλτην μεσα.στη δευτεροβαθμια βεβαια μας ειπαν να τη κρατησουμε εαν θελουμε αλλα ολοι τη βαλαμε μεσα4. Το αντίγραφο ταυτότητας επικυρωμένο;οχι δε χρειαζεται(αν και γω το πηγα επικυρωμενο)Sorry, αλλά δεν μου απαντάνε από την Πρωτοβάθμια τι να κάνω. Αφήστε που ακόμα να μου υπογράψουν την φετινή προυπηρεσία γιατί ο προιστάμενος λείπει και θα πάω Δευτέρα ή Τρίτη και θέλω να τα έχω όλα έτοιμα για να μην τρέχω τελευταία στιγμή (θα τα καταθέσω μάλιστα σε άλλο νομό αφού δε μου στέλνουν την προυπηρεσία. Όταν ο Μωάμεθ δεν πάει στο βουνό...). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απευθύνομαι σε όσους κατέθεσαν τα χαρτιά τους:1. Όσοι έχουμε προυπηρεσία πχ 2 χρόνια συν τη φετινή, μας βγάζουν τις παλιές προυπηρεσίες από το σύστημα, το αριθμούμε και το βάζουμε μέσα και το ίδιο με την φετινή; Και τι γράφουμε στην αίτηση στα συννημένα: "Υπεύθυνη δήλωση προυπηρεσίας /