0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
panos77 Συγχαρητήρια και από μένα. Ξέρω τη "γεύση" της πρωτιάς και την ικανοποίηση που σου δίνει καθώς έτυχε να τη ζήσω, πάρε όμως στα σοβαρά τα λόγια των συναδέλφων περί έπαρσης και αυτό γιατί συχνά "οι έσχατοι έσονται πρώτοι"
Φίλε που θές να δώσεις κατατακτήριες στο Παιδαγωγικό Ιωαννίνων θα σου δώσω 3 συμβουλές
Επειδή κάποιοι με κορόιδεψαν εδώ μέσα ότι είμαι αστείος, ότι δεν ξέρω τι σημαίνει η αναφορά Mann et al, 1971 (λές και εγώ θα πρέπει να εξηγώ ότι γράφω ή τα αυτονόητα) το σταματάω εδώ..Από ότι κατάλαβα το να βγαίνεις πρώτος ή να γράφεις 20 σε μάθημα που πάρα πολλά άτομα κόβονται ή παίρνουν 10, αυτό θεωρείται κακό...τι να πώ λυπάμαι....Προτείνω για συμβουλή σε όσους θέλουν να δώσουν εξετάσεις του χρόνου να ρωτήσουν αυτούς που κόπηκαν ή πήραν 11 υπάρχουν εδώ στο forum).....θα έχουν πολλά να σας πούν.......μάλλον θα σας πούν πώς θα πάρετε και εσείς 10 (όποιος δώσει εξετάσεις του χρόνου) ή πώς θα κοπείτεΑλλά η παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" είναι η τελική μου συμβουλή!!!!!
Έχετε δίκιο.ήμουνα κάπως απαράδεκτος με την έπαρση που έδειξα.όμως με ενόχλησε ένα άτομο στο forum διότι ενώ έγραψε 11 στο μάθημα, ενώ είπε ότι βιβλιογραφία δεν έβαλε...αντίθετα εγώ που πήρα 20 και που έβαλα βιβλιογραφία..με κατηγόρησε ως άσχετο, ότι δεν ήξερα τι έγραψα και ότι η βιβλιογραφία που έβαλα στην εισαγωγη αλλά και στην υποστήριξη του θέματος ήταν λάθοςκαι τον ρώτησα τότε πως πήρα 20 και αυτός 11 και είπε ότι είμαι γραφικός,ότι έγραψα βλακείες κτλ....ε τα ασχόλια περισσεύουν τι να πώ μετά εγώ...
Πέρασα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας με κατατακτήριες και μάλιστα πρώτος, από 250 άτομα,με μέσο όρο 18.16............τους και τις έσκισα όλες...κάποιες που το έπαιζαν ξύπνιες!!!!!!Πραγματικά με πιάνουν τα γέλια όταν διαβάζω κάποιους εδώ μέσα να αναρωτιούνται εάν θα πρέπει να πάνε φροντιστήριο για να περάσουν.....ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.................ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ¨ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑ