0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω ούτε βύσμα είχα ούτε τίποτα. διάβασα 5 μήνες καλά. έβαλα και βιβλιογραφία στις απαντήσεις και πέρασα πρώτος από 250 άτομα στο Παιδαγωγικό Πατρών. όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. ο καθρέπτης δεν λέει ψέμματα. μην ψάχνετε άλλοθι. διαβάστε πολύ. βάλτε βιβλιογραφία και ολα καλά θα πάνε. μην απαντάτε περιληπτικά-μονολεκτικά.
Καλησπέρα! Λυπάμαι που στο λέω, αλλά νομίζω πως δεν έχεις και πολλές πιθανότητες..Το κακό είναι οτι προκηρύσσονται ελάχιστες θέσεις και τις χτυπάνε όποιοι έχουν από 9++!! Εγώ φέτος κοιτούσα να περάσω σε δεύτερη σχολή με κατατακτήριες γιατί ακόμα και με 7,5 βαθμό πτυχίου που έχω, δεν έπαιζε να μπω σε σχολή με το βαθμό μου. Δε σου συζητάω για Παιδαγωγικό Αθήνας που θέλεις σχεδόν 10 για να μπεις με βαθμό πτυχίου (δεν έχει εξετάσεις), αλλά ακόμα και η Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο (που οκ, τί επαγγελματική αποκατάσταση μπορεί να έχει και πόση ζήτηση!!) ξέρω κοπέλα με 9,2 η οποία έκανε τα χαρτιά της και δεν μπήκε! Την πήραν τη δεύτερη χρονιά που τα ξαναέκανε!Επίσης είναι συχνό να περνούν με βαθμό πτυχίου άτομα μεγαλύτερης ηλικίας (40, 50 ++) τα οποία το κάνουν πιο πολύ σα χόμπυ. Οπότε, δεν έχεις να συναγωνιστείς μόνο τους νεότερους αλλά και τους μεγαλύτερους.Δε θέλω να σου μαυρίσω την καρδιά και να σε απαγοητέψω, αλλά για να μπεις σε δεύτερη σχολή με βαθμό πτυχίου θέλεις ΠΟΛΥ καλό βαθμό. Είναι κρίμα που καταργήθηκε το 10%
Δεν ισχύει πάντα.κι εγώ με βαθμό πτυχίου μπήκα και δεν είχα βίσμα.
Ναι καλα να κανω...τιμη μου και καμαρι μου, στο ξαναλεω μεχρι να το χωνεψεις.........και στο φεγγαρι αν θες πρωτος θα περασω...........διοτι στηριζομαι στον εαυτο μου και σε κανεναν αλλον...να καθομαι δηλαδη να μπαινω εδω μεσα και να ρωταω π.χ. πειτε μου...........αχ δεν ξερω την υλη....αν μπαινω με βαθμο πτυχιου 5.68 σε καποια σχολη και τριχες κατσαρες....................ακομα δεν καταλαβε η φιλη σου οτι μονη της θα πρεπει να κολυμπησει?Δηλαδη θελει να την πιασουν απο το χερακι και να της πουν ελα κοριτσακι μου να σου πουμε τα θεματα, να σου πουμε με τι βαθμο πτυχιου μπαινεις κτλ?30 χρονων ειναι και δεν ξερει απο μονη της?τι πραμα ειναι αυτο πια...ελεος πια με τις χαζες ρωτησεις
αλλα τα καταφερα γιατι με τις κατατακτηριες πεισμωσα και λεω ετσι ειστε?? θα σας ερθω απο αλλου!