0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ekalaitz, μόνο που οι τιμές σε αυτές που αναφέρεις δεν έχουν αλλάξει και πολύ... ξαναείπα σε άλλο θέμα ότι η μαμά μου για να σηκώσει τα χαλιά πήρε γυναίκα που της ζητησε 7,5 ευρώ την ώρα.. και ο άλλος θέλει να κάνει στο παιδί του μάθημα με τα ίδια λεφτά και λιγότερα.. επίσης, μητέρα που μπορεί να παζαρεύει την τιμή, έχει το μαλλι κάθε φορά τσίτα από το φτιάξιμο, γιατί έρχεται κοπέλα κάθε δυο μέρες στο σπίτι της... λες να της δίνει λιγότερα;
Παράθεση από: planety στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 08:24:45 amekalaitz, μόνο που οι τιμές σε αυτές που αναφέρεις δεν έχουν αλλάξει και πολύ... ξαναείπα σε άλλο θέμα ότι η μαμά μου για να σηκώσει τα χαλιά πήρε γυναίκα που της ζητησε 7,5 ευρώ την ώρα.. και ο άλλος θέλει να κάνει στο παιδί του μάθημα με τα ίδια λεφτά και λιγότερα.. επίσης, μητέρα που μπορεί να παζαρεύει την τιμή, έχει το μαλλι κάθε φορά τσίτα από το φτιάξιμο, γιατί έρχεται κοπέλα κάθε δυο μέρες στο σπίτι της... λες να της δίνει λιγότερα;Το πιθανότερο είναι ότι της δίνει λιγότερα. Όσο για την κυρία με τα χαλιά ξέρει ότι δεν υπάρχουν πολλοί χαμάληδες στην αγορά για αυτό ζητάει 7.5 ευρώ την ώρα. Και στην τελική αυτό θα γίνε 1-2 φορές το χρόνο και όχι 2-3 φορές τη βδομάδα οπότε δεν έχει νόημα η σύγκριση.
Ετσι ελεγα και γω tinkerbel αλλα μου ετυχε. Εχει 2 παιδια η μαμα που δε θα κανουν ομως μαζι) και τα παιρνει απο το φροντιστηριο γιατι δε μπορει να πληρωνει τα 160 που της ζητησε το μηνα. Μενω επαρχια οποτε οι αποστασεις ειναι μικρες. Δεν ξερω τι να κανω.