0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ioannis δεν ειναι ετσι ακριβως. Υπάρχει επίσημη εγκύκλιος από το ΥΠΕΠΘ σύμφωνα με την οποία οι φιλόλογοι και κάποιες άλλες ειδικότητες που έχουν μεταπτυχιακό στο Παιδαγωγικό τμήμα(δημοτικής+νηπιαγωγών) και όχι στα παιδαγωγικά γενικά έχουν δικαίωμα διορισμού για ένα έτος στην ιδιωτική εκπαιδευση στα δημοτικά ως δάσκαλοι. Δεν είναι λοιπόν καθαρά θέμα διευθυνσης αλλά Υπουργικής απόφασης και βέβαια αναγράφεται (με μόρια που ναι μεν φαίνονται αλλα δεν προσμετρούνται στον ΑΣΕΠ)
διαφωτιστικός ο διαχωρισμός !!!δλδ αλλο να κανει κανείς μεταπτυχιακο στο Π του φπψ για παιδαγωγική επάρκεια και άλλο για διορισμό σε ιδιωτικό σχολείο ως δάσκαλος;οπότε του παιδαγωγικού όλα τα μεταπτυχιακά σε έχουν κατωχηρωμένο και για εργασία σε ιδιωτικό και για την παιδαγωγική επαρκεια ..αν κατάλαβα λάθος ...κατάλαβα λάθος
προσωπική εμπειρία;οι φήμες έτσι λένε αλλά απ΄την άλλη αν γράψεις πάρα πολύ καλά δε θα σε πάρουν;
τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι δλδ εγώ που είμαι φιλόλογος και θέλω να δώσω στο παιδαγωγικό ;;;20 άτομα παίρνουν στο συγκεκριμένο που μ ενδιαφερει φέτος βέβαια ,του χρόνου ποιος ξέρει;συνέντευξη υπάρχει στα περισσότερα ....δεν μπορει βρε παιδί μου ....μήπως δεν είχατε γράψει τόσο καλά όσο θα επρεπε;