0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ ευχαριστώ πολύ. Μάλλον έκανα λάθος επιλογή αλλά ήταν και τα χρήματα στη μέση. Να σκάσεις κατευθείαν 1700
Χριστίνα, μπορείς να μας πεις τις πρώτες εντυπώσεις από το μεταπτυχιακό; Οι εργασίες θα πρέπει να γράφονται π.χ. στα αγγλικά ή στα ελληνικά; Μπορεί κάποιος εργαζόμενος στην εκπαίδευση να το παρακολουθήσει άνετα και πόσες ώρες την μέρα διάβασμα χρειάζεται; Ευχαριστώ.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 30, 2010, 12:48:46 pmΣ ευχαριστώ πολύ. Μάλλον έκανα λάθος επιλογή αλλά ήταν και τα χρήματα στη μέση. Να σκάσεις κατευθείαν 1700
έχω την εντύπωση ότι ο συνδυασμός 1+2+1 θεματικές ενότητες σε 3 χρόνια δεν είναι απαγορευτικός για όλα τα μεταπτυχιακά.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 30, 2010, 11:17:44 amΝα σε ρωτήσω και εγώ κάτι μιας και εισαι "παλιός". Εγω που έχω επιλέξει 1 ΘΕ την πρώτη χρονιά μπορώ να πάρω την δεύτερη χρονιά 2 ΘΕ και την τρίτη χρονιά 1 ΘΕ και την πτυχιακή ταυτόχρονα;;Το σχήμα που περιγράφεις (1 θεματική-2 θεματικές-1θεματική+ΔΕ) δεν μπορεί να υπάρχει. Οι κανονισμοί του ΕΑΠ λένε ότι για να μπορέσεις να πάρεις την 3η θεματική ενότητα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς και την 2η θεματική και αντίστοιχα για να μπορέσεις να εκπονήσεις την Διπλωματική πρέπει να έχεις ολοκληρώσει και την 4η θεματική. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κανείς να δηλώσει 1η και 2η θεματική μαζί και το επόμενο έτος εφόσον έχει επιτύχει σε αυτές 3η και 4η θεματική. Έτσι το μεταπτυχιακό γίνεται στην καλύτερη σε 3 χρόνια. Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός προσθέτει έτη. Αν κάποιος λοιπόν επιλέξει μόνο την 1η θεματική στο πρώτο έτος, αυτόματα στέλνει την 2η θεματική μόνη της για το 2ο έτος και μετά έχει δικαίωμα να δηλώσει 3η και 4η μαζί. Η Διπλωματική δεν μπορεί να πάει με καμία ενότητα.
Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι μιας και εισαι "παλιός". Εγω που έχω επιλέξει 1 ΘΕ την πρώτη χρονιά μπορώ να πάρω την δεύτερη χρονιά 2 ΘΕ και την τρίτη χρονιά 1 ΘΕ και την πτυχιακή ταυτόχρονα;;
para para, είσαι η μοναδική περίπτωση που έχω ακούσει να έχει κάνει δυο μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ! 6 χρόνια δηλαδή το λιγότερο! Πέρα από την προσωπική ικανοποίηση, σε βοήθησε κάπου επαγγελματικά το ότι έχεις δύο μεταπτυχιακά; Δυνατότητα για διδακτορικό σου δίνει το ΕΑΠ, έτσι δεν είναι;
η διπλωματικη ειναι τοσο δυσκολη που μπορει να μη τελειωσει σε ενα χρόνο; ; πόσο περισσότερο διαβασμα χρειάζεται στη διπλωματική σε συγκριση με τις θεματικές ; ; ευχαριστώ