*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ  (Αναγνώστηκε 413359 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακά ΕΑΠ
« Απάντηση #532 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 01:05:40 pm »
Μην μετανιώνεις καθόλου που επέλεξες μία ενότητα. Έκανες πάρα πολύ καλά. Νομίζω είναι αρκετά απαιτητικά τα προγράμματα του ΕΑΠ κι έπραξες άριστα, ειδικά αν αναλογιστείς ότι είναι η πρώτη σου ενότητα και θα πρέπει να ασχοληθείς πιο διερευνητικά με τεχνικά θέματα (να μάθεις δηλαδή τον τρόπο συγγραφής μιας εργασίας, τον τρόπο συλλογής υλικού και βιβλιογραφίας, τον τρόπο παραπομπών και υποσημειώσεων κλπ). Μπορεί να φαίνονται αστεία αυτά τα θέματα, αλλά δεν είναι καθόλου, μιας και δίνεται εξαιρετική σημασία σε αυτά. Αυτά βεβαίως δεν τα λέω για να σε τρομάξω. Προς Θεού ένα μεταπτυχιακό για ανθρώπους είναι :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:42:39 »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 01:13:14 pm »
Ναι έχω δει ήδη πόση δουλειά θέλει. Και όσο για το τρόμαγμα....με τον ΑΣΕΠ το έχουμε ξεπεράσει αυτο! ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 01:50:19 pm »
Σ ευχαριστώ πολύ. Μάλλον έκανα λάθος επιλογή αλλά ήταν και τα χρήματα στη μέση. Να σκάσεις κατευθείαν 1700

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 01:57:08 pm »
Μα δεν παρακολουθω τα Πληροφοριακά Συστήματα  ??? ??? ??? ??? ???αλλά το μεταπτυχιακό Τεχνολογία Υλικου και Λογισμικού: Συστήματα Διαχυτου Υπολογισμού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:42:39 »

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 02:00:47 pm »
Χριστίνα, μπορείς να μας πεις τις πρώτες εντυπώσεις από το μεταπτυχιακό; Οι εργασίες θα πρέπει  να γράφονται π.χ. στα αγγλικά ή στα ελληνικά;  Μπορεί κάποιος εργαζόμενος στην εκπαίδευση να το παρακολουθήσει άνετα και πόσες ώρες την μέρα διάβασμα χρειάζεται; Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 02:04:19 pm »
para para, είσαι η μοναδική περίπτωση που έχω ακούσει να έχει κάνει δυο μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ! 6 χρόνια δηλαδή το λιγότερο!  Πέρα από την προσωπική ικανοποίηση, σε βοήθησε κάπου επαγγελματικά το ότι έχεις δύο μεταπτυχιακά; Δυνατότητα για διδακτορικό σου δίνει το ΕΑΠ, έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 02:08:37 pm »
Χριστίνα, μπορείς να μας πεις τις πρώτες εντυπώσεις από το μεταπτυχιακό; Οι εργασίες θα πρέπει  να γράφονται π.χ. στα αγγλικά ή στα ελληνικά;  Μπορεί κάποιος εργαζόμενος στην εκπαίδευση να το παρακολουθήσει άνετα και πόσες ώρες την μέρα διάβασμα χρειάζεται; Ευχαριστώ.

Σαν αντικείμενο είναι απίστευτα ενδιαφέρον (τουλάχιστον για εμένα). Ταιριάζει πολύ με τις ασχολίες μου και τα θέματα που ψάχνω και ερευνώ. Είναι κάτι καινούργιο και αρκετά πρωτοποριακό. Όλη η βιβλιογραφία και τα άρθρα που πρέπει κανείς να μελετήσει είναι στα Αγγλικά και αυτό είναι μια αντικειμενική δυσκολία, επειδή όσο καλά αγγλικά και να ξέρεις, χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος. Οι εργασίες είναι στα ελληνικά αλλά βασίζονται στην μελέτη αγγλικών κειμένων. Όσο για το διάβασμα....για να είσαι εντός προγράμματος θέλεις καθημερινό διάβασμα και οταν έχεις και εργασία...αρκετή έως πολύ δουλειά μέσα στο Σ/Κ. Εγω δυστυχώς δεν προλαβαίνω να διαβαζω καθημερινά και υπερφορτώνω τα Σ/Κ. Θεωρώ οτι ένας εργαζόμενος στην εκαπιδευση μπορεί "σχετικά" άνετα να το παρακολουθήσει σε σχέση με τον εργαζόμενο στην εταιρία που σχολάει απόγευμα ή βράδυ. Τώρα για τις ώρες διαβάσματος....διαφέρει απο άτομο σε άτομο και δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Αποσυνδεδεμένος miltosmpi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #539 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 06:48:34 pm »
Σ ευχαριστώ πολύ. Μάλλον έκανα λάθος επιλογή αλλά ήταν και τα χρήματα στη μέση. Να σκάσεις κατευθείαν 1700

Αποσυνδεδεμένος daffodils

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:50:54 pm »
έχω την εντύπωση ότι ο συνδυασμός 1+2+1 θεματικές ενότητες σε 3 χρόνια δεν είναι απαγορευτικός για όλα τα μεταπτυχιακά. Απλώς κάποια σε υποχρεώνουν να επιλέξεις με συγκεκριμένη σειρά τις 2 πρώτες ενότητες και έπειτα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε περισσότερες με όποια σειρά ή συνδυασμό θέλεις. η διπλωματική παντού γίνεται ξεχωριστά και αφού έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς και τις 4 θεματικές. π.χ. στα αγγλικά που κάνω εγώ οι οδηγίες για το 1ο έτος έλεγαν ότι όσοι πάρουν 1 ενότητα θα προτιμήσουν το ΑΓΓ52, ενώ την επόμενη χρονιά έπρεπε να πάρουμε την ΑΓΓ53 και όποια άλλη θέλουμε. 'ετσι μένει 1 ενότητα για το 3ο έτος και η πτυχιακή για το 4ο!
To see the World in a Grain of Sand And Heaven in a Wild Flower,
Hold Infinity in the palm of your hand And Eternity in an hour.
                 WILLIAM BLAKE

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Οκτωβρίου 30, 2010, 07:59:16 pm »
έχω την εντύπωση ότι ο συνδυασμός 1+2+1 θεματικές ενότητες σε 3 χρόνια δεν είναι απαγορευτικός για όλα τα μεταπτυχιακά.

Δεν ισχυρίστηκε κάποιος κάτι τέτοιο..Ειπώθηκε ότι:

Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι μιας και εισαι "παλιός". Εγω που έχω επιλέξει 1 ΘΕ την πρώτη χρονιά μπορώ να πάρω την δεύτερη χρονιά 2 ΘΕ και την τρίτη χρονιά 1 ΘΕ και την πτυχιακή ταυτόχρονα;;

Το σχήμα που περιγράφεις (1 θεματική-2 θεματικές-1θεματική+ΔΕ) δεν μπορεί να υπάρχει. Οι κανονισμοί του ΕΑΠ λένε ότι για να μπορέσεις να πάρεις την 3η θεματική ενότητα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς και την 2η θεματική και αντίστοιχα για να μπορέσεις να εκπονήσεις την Διπλωματική πρέπει να έχεις ολοκληρώσει και την 4η θεματική. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κανείς να δηλώσει 1η και 2η θεματική μαζί και το επόμενο έτος εφόσον έχει επιτύχει σε αυτές 3η και 4η θεματική. Έτσι το μεταπτυχιακό γίνεται στην καλύτερη σε 3 χρόνια. Οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός προσθέτει έτη. Αν κάποιος λοιπόν επιλέξει μόνο την 1η θεματική στο πρώτο έτος, αυτόματα στέλνει την 2η θεματική μόνη της για το 2ο έτος και μετά έχει δικαίωμα να δηλώσει 3η και 4η μαζί. Η Διπλωματική δεν μπορεί να πάει με καμία ενότητα.

" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος parapara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Οκτωβρίου 31, 2010, 02:32:59 pm »
para para, είσαι η μοναδική περίπτωση που έχω ακούσει να έχει κάνει δυο μεταπτυχιακά στο ΕΑΠ! 6 χρόνια δηλαδή το λιγότερο!  Πέρα από την προσωπική ικανοποίηση, σε βοήθησε κάπου επαγγελματικά το ότι έχεις δύο μεταπτυχιακά; Δυνατότητα για διδακτορικό σου δίνει το ΕΑΠ, έτσι δεν είναι;

Όταν έκανα τα δύο μεταπτυχιακά, ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας.

Αποσυνδεδεμένος planety

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 07:10:33 pm »
σκεφτομουν τα μεταπτυχιακα προγραμματα του ΕΑΠ και ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για κατι... ειναι προτιμοτερο να κανω το μεταπτυχιακο για τη αγγλικη γλωσσα ή το πρωτο που λεει σπουδες στην εκπαιδευση που ειναι πιο παιδαγωγικο; στον ασεπ μετραει μονο το πρωτο; το αλλο επειδη δεν ειναι επακριβως στο αντικειμενο μας δεν το μετρανε;; γενικα διαβασα λετε οτι αξιζει το μεταπτυχιακο για την αγγλικη, οντως πιστευω οτι θα ειναι ωραιο, ομως επειδη με ενδιαφερει η εκπαιδευση ενηλικων κι αυτο θελω περισσοτερο να κυνηγησω και το μεταπτυχιακο για σπουδες στην εκπαιδευση δινει περισσοτερη βοηθεια γι αυτο, μηπως ειναι καλυτερο; τι ξερετε και τι πιστευετε; γενικα τα μαθηματα ειναι εξ αποστασεως ή χρειαζεται παρακολουθηση σε ταξη;; και τα διδακτρα ποσα ειναι; θελει περιπου δυο χρονια για να το βγαλεις;;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 01, 2010, 07:12:29 pm από planety »
Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε! Χρόνια τώρα...

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 08:54:53 pm »
η διπλωματικη ειναι τοσο δυσκολη που μπορει να μη τελειωσει σε ενα χρόνο; ;
πόσο περισσότερο διαβασμα χρειάζεται στη διπλωματική σε συγκριση με τις θεματικές ; ;
ευχαριστώ

???  ???  ???

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Νοεμβρίου 01, 2010, 09:34:23 pm »
Έκανα κι εγώ την αίτηση για το σπουδές στην εκπαίδευση.Αν έχει κάποιος πληροφορίες,εντυπώσεις ασ με διαφωτίσει.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)