Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
..όσοι δεν έχετε πάρει Α' τάξη, να πάρετε. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπεις τα παιδάκια σου από μαθητές του Νηπιαγωγείου,που δε ξέρουν πώς να καθήσουν, πώς να πιάσουν το μολυβάκι τους... να γίνονται μαθητές του Δημοτικού και να ξέρουν ανάγνωση και γραφή χάρη στη δική σου βοήθεια και αγάπη. Είναι μαγικό... μη φοβάστε αυτήν την τάξη.Θα σας κάνει να πείτε 100 φορές πως άξιζε τον κόπο να γίνετε δάσκαλοι.
Πολύ μας υποτιμάς daskala83 και εμείς στο νηπιαγωγείο γράφουμε , μαθαίνουμε τα γράμματα και τους αριθμούς δεν πιστεύω οτι τα παιδιά που έρχονται στην πρώτη δημοτικού απο το νηπιαγωγείο δεν ξέρουν να πιάνουν το μολύβι ή να κάθονται .Εγω πέρσι είχα παιδιά που τον Απρίλιο είχαν καταφέρει να σπάσουν τον κώδικα , αβίαστα να διαβάζουν και να γράφουν . Μαργαρίτα ΠΕ 60
Δε στεναχωρώ κανένα και θα ήθελα η συνάδελφος να πάρει πίσω το ''υποτιμώ''. Πολύ απλά έχω δουλέψει σε Δημοτικό που τα παιδάκια μου δεν είχαν πάει σε νηπιαγωγείο... και ήταν και μονοθέσιο σε ορεινό χωριό με όλες τις τάξεις. Και πέρυσι που είχα Α' τάξη από τα 25 παιδάκια, τα 15 τουλάχιστον δεν είχαν ιδέα από αλφάβητο ή αριθμούς ή πώς να πιάσουν το μολυβάκι τους σωστά ( σχολείο με 60% αλλόγλωσσους μαθητές). Κανείς δεν είπε ότι δεν κάνετε σωστή δουλειά. Μπορεί εγώ να πέτυχα σε σχολεία που για κάποιους λόγους δεν ήταν προετοιμασμένα τα παιδάκια. Αλλά εδώ ο καθένας καταθέτει τις εμπειρίες του και είναι μία ψηφοφορία για δασκάλους.
Ιδιαίτερα όταν στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ δεν ζητούν βεβαίωση παρακολούθησης του δημόσιου νηπιαγωγείου ενώ έχει γίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ΦΟΙΤΗΣΗ έτσι δεν είναι??ΑΡΑ γιατί έγινε υποχρεωτική άφού δεν ελεγχεται?έ