0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ξενόγλωσσα πτυχία πρέπει να είναι επικυρωμένα και μεταφρασμένα στα ελληνικά. Επικύρωση μπορείτε να κάνετε σε δικηγόρο ή στο
πολυ με μπερδευουν ολα αυτα τα κεκ τι ειναι?εμενα μου ειπαν οτι τα σεμιναρια αυτα απευθυνονται σ ολον τον κοσμο και κανοντας 1 απο αυτα γραφεσαι στο μητρωο...τι να πω???πηρα παλι τηλ για να ρωτησω για τα σεμιναρια και μου παν πως αυτα που λες για τους εκπαιδευτες απευθυνονται σε οσους ειναι ηδη στο μητρωο...οσοι δεν ειναι πρεπει να παρακολουθησουν καποιο απο αυτα που απεθυνονται σε ολους διαφορων τομεων,περιβαλλον,υγεια,ιστορια και τετοια...αυτα καταλαβα αυτα σας λεω...αν καποιος ξερει κατι για αυτα τα σεμιναρια των 25 και 50 και 75 ωρων ας βοηθησει λιγο...
Παράθεση από: humus στις Ιανουαρίου 09, 2009, 12:22:47 pmναι το πρόγραμμα του μακεδονίας θεωρείται επιμόρφωση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Το μεταπτυχιακό δηλώνεται στην τυπική εκπαίδευση.Και ποιο απο τα 2 τετραγωνακια να τσεκαρω?Φανταζομαι θα μου πεις αυτο που λεει "επιμορφωση στην ειδικη αγωγη και στην εκπαιδευση ενηλικων" και γω αυτο σκεφτηκα αρχικα αλλα μετα ειδα στις οδηγιες πως οτι το συγκεκριμενο το τσεκαρουν μονο οσοι εχουν επιμορφωση στην ειδικη αγωγη,κατα λεξη.Γιατι αυτο?Καταλαβαινω κατι λαθος?
ναι το πρόγραμμα του μακεδονίας θεωρείται επιμόρφωση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Το μεταπτυχιακό δηλώνεται στην τυπική εκπαίδευση.
θα τα βρεις ολα αναλυτικα στην ιστοσελιδα που δοθηκε απο καποιον συναδελφο παραπανω.
οσοι γραφηκατε στι μητρωο πως τα καταφερατε αληθεια???ναι αυτο με τα σεμιναρια ειβαι το μπερδεμα..δεν σου εξηγουν...συναδελφοι ρωταω και παλι για την αριθμιση....δεν την καταλαβαινω.βεβαια ειμαι ζαλισμενη με τον ασεπ και δεν πολυλειτουργω τελευταια...το πτυχιο φιλιλογιας,λοουερ και νεες τεχνολογιες(οχι αριστο επιπεδο)τι αριθμους εχουν???που θα τους βρω??
να στε καλα συναδελφοι...αλλα προβληματιζομαι :-\μηπως ειμαι χαζη και δεν καταλαβαινω την αριθμηση τους ή εχω λογο που μπερδευομαο και συμβαινει και σε σας???την τριτη θα τα στειλω ετσι που μου ειπατε και ενταξει...δεν θα σκασω κιολας!!!εξ αλλου για την τιμη των οπλων τα στελνω τα χαρτια μου!