0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω οτι δε θα επρεπε καποιος φιλολογος (νεος) να ζητα λιγοτερα απο 15 ευρω την ωρα
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι στην επαρχία κρίση δεν υπάρχει...συγκεκριμένα θα έλεγα και το αντίθετο μάλιστα...
Παράθεση από: lakostas στις Μαρτίου 25, 2009, 03:29:16 amΠροσωπική μου γνώμη είναι ότι στην επαρχία κρίση δεν υπάρχει...συγκεκριμένα θα έλεγα και το αντίθετο μάλιστα...Προφανώς εξαρτάται σε ποια επαρχιακή πόλη ζει ο καθένας μας. Στη δική μου, πάντως, ψάχνω τους μαθητές με το τουφέκι. Η αλήθεια είναι πώς ζούσα στην Αθήνα πολλά χρόνια, δύο χρόνια είναι που γύρισα και λογικό να μη με ξέρουν... αλλά δεν είδα να κόπτονται να με γνωρίσουν κιόλας.... και έχω 10+ χρόνια πείρα... ακόμα και στα επίσημα φροντιστήρια ΜΕ προτιμούν να προσλαμβάνουν τους συγγενείς ή τους φίλους τους. Με 10+ χρόνια πείρα κι ούτε για μια συνέντευξη δε με φώναξε κανείς. Εδώ και σε ξάδερφό μου που του είπα να κάνω στα παιδιά του μάθημα σε καλή τιμή (πάνε στο γυμνάσιο) μου απάντησε η γυναίκα του "α, εγώ τα παιδιά μου και μαθηματικά και φιλολογικά τα στέλνω σε διορισμένους καθηγητές στο σχολείο, τους προτιμώ"!!! Πάρε και κατάλαβε μετά απ' αυτό...
Παράθεση από: olgalia στις Μαρτίου 25, 2009, 03:49:51 pmΠαράθεση από: lakostas στις Μαρτίου 25, 2009, 03:29:16 amΠροσωπική μου γνώμη είναι ότι στην επαρχία κρίση δεν υπάρχει...συγκεκριμένα θα έλεγα και το αντίθετο μάλιστα...Προφανώς εξαρτάται σε ποια επαρχιακή πόλη ζει ο καθένας μας. Στη δική μου, πάντως, ψάχνω τους μαθητές με το τουφέκι. Η αλήθεια είναι πώς ζούσα στην Αθήνα πολλά χρόνια, δύο χρόνια είναι που γύρισα και λογικό να μη με ξέρουν... αλλά δεν είδα να κόπτονται να με γνωρίσουν κιόλας.... και έχω 10+ χρόνια πείρα... ακόμα και στα επίσημα φροντιστήρια ΜΕ προτιμούν να προσλαμβάνουν τους συγγενείς ή τους φίλους τους. Με 10+ χρόνια πείρα κι ούτε για μια συνέντευξη δε με φώναξε κανείς. Εδώ και σε ξάδερφό μου που του είπα να κάνω στα παιδιά του μάθημα σε καλή τιμή (πάνε στο γυμνάσιο) μου απάντησε η γυναίκα του "α, εγώ τα παιδιά μου και μαθηματικά και φιλολογικά τα στέλνω σε διορισμένους καθηγητές στο σχολείο, τους προτιμώ"!!! Πάρε και κατάλαβε μετά απ' αυτό... Άμα πρώτα δεν σε στηρίξει το σόι...
Παράθεση από: bikini στις Μαρτίου 25, 2009, 08:28:29 pmΠαράθεση από: olgalia στις Μαρτίου 25, 2009, 03:49:51 pmΠαράθεση από: lakostas στις Μαρτίου 25, 2009, 03:29:16 amΠροσωπική μου γνώμη είναι ότι στην επαρχία κρίση δεν υπάρχει...συγκεκριμένα θα έλεγα και το αντίθετο μάλιστα...Προφανώς εξαρτάται σε ποια επαρχιακή πόλη ζει ο καθένας μας. Στη δική μου, πάντως, ψάχνω τους μαθητές με το τουφέκι. Η αλήθεια είναι πώς ζούσα στην Αθήνα πολλά χρόνια, δύο χρόνια είναι που γύρισα και λογικό να μη με ξέρουν... αλλά δεν είδα να κόπτονται να με γνωρίσουν κιόλας.... και έχω 10+ χρόνια πείρα... ακόμα και στα επίσημα φροντιστήρια ΜΕ προτιμούν να προσλαμβάνουν τους συγγενείς ή τους φίλους τους. Με 10+ χρόνια πείρα κι ούτε για μια συνέντευξη δε με φώναξε κανείς. Εδώ και σε ξάδερφό μου που του είπα να κάνω στα παιδιά του μάθημα σε καλή τιμή (πάνε στο γυμνάσιο) μου απάντησε η γυναίκα του "α, εγώ τα παιδιά μου και μαθηματικά και φιλολογικά τα στέλνω σε διορισμένους καθηγητές στο σχολείο, τους προτιμώ"!!! Πάρε και κατάλαβε μετά απ' αυτό... Άμα πρώτα δεν σε στηρίξει το σόι... Αμα περιμενουμε από το σόι και τους φίλους καήκαμε! Εδώ εγώ έχω παιδική μου φίλη, αδερφή για μένα, που ξέρει ότι είμαι μαθηματικός και ψάχνω μαθητές για ιδιαίτερα και μου λέει μέσα στη μούρη ότι η αδερφή της, γ' γυμνασίου δεν είναι καλή στα μαθηματικά και ότι της κάνει ιδιαίτερα κάποια που απλώς έχει απολυτήριο λυκείου!!! Σηκώθηκε η τρίχα μου! Η συγκεκριμένη κυρία με το απολυτήριο έχει αναλάβει όλα τα παιδιά της περιοχής (μέχρι και β λυκείου κατεύθυνση!!!) και βγάζει τρελλά λεφτά. Κάποια στιγμή δε αυτή γέννησε και τους παρακαλούσε να βρουν άλλο άτομο για το παιδί, γιατί αυτή δεν είχε χρόνο. Πήραν άλλη κοπέλα,δεν έμειναν ευχαριστημένοι και τελικά φέτος την έγραψαν στο φροντιστήριο της περιοχής (και πάλι δεν είπαν κουβέντα σε μένα), στο οποίο φροντιστήριο συμπτωματικά παρολίγον να εργαστώ και εγώ, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα.Και εμείς με τα πτυχία ζητιανεύουμε! Και ποιος φταίει; Η νοικοκυρά που κάνει και ιδιαίτερα ή οι γονείς που ενώ το γνωρίζουν της εμπιστεύονται τη μόρφωση των παιδιών τους; Και δεν είναι οικονομικό το ζήτημα, γιατί από τη συζήτηση που έκανα με την φίλη μου, κατάλαβα ότι τους παίρνει πολύ περισσότερα από πολλούς μαθηματικούς που ξέρω, μαζί και μένα.