0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι καθε ερωτηση αντιστοιχει με 1. αν κανεις λαθος μια ερωτηση σου κοβουν το 1/4 της σωστης δλδ 0,25. αν ας πουμε εχω 2 λαθος ερωτησεις στις 100 τοτε η βαθμολογια μου ειναι 97,5%. αυτο το 97,5 το πολλαπλασιαζουμε με το 3 για να δουμε ποσα μορια παιρνουμε για το ασεπ. αν εγω πχ ειχα 98 σωστες κ 2 λαθος η βαθμολογια μου θα ηταν 97,5 κ τα μορια μου θα ηταν 292,5. αν ειχα 98 σωστες κ 2 αναπαντητες τοτε η βαθμολογια μου θα ηταν 98% κ αρα τα μορια μου θα ηταν 294.ετσι τουλαχιστον το καταλαβαινω εγω
Παιδι το 64 κι εμενα λαθος μου φαινεται.54,9 ειναι οι γυναικες κι οχι οι ανδρες!
Παράθεση από: γιωτακι στις Δεκεμβρίου 01, 2008, 01:28:05 pmΠαιδι το 64 κι εμενα λαθος μου φαινεται.54,9 ειναι οι γυναικες κι οχι οι ανδρες!κοίτα καλύτερα τον πίνακα!!! πάντως πιστεύω ότι το τεστ δεξιοτήτων δεν πρόκειται να ξαναγίνει και τα μόρια που θα πάρει ο καθένας μας δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε πουθενά.ένα τεστ ήταν για τον ασεπ να δει αν ο κόσμος ενημερώνεται για την επικαιρότητα και πάνω απ'όλα δοκίμασε απλώς να δει πώς θα κυλήσει η όλη διαδικασία.δεν είναι δυνατόν να δίνουν απλόχερα τόσα μόρια στον καθένα, όσα π.χ. αντιστοιχούν σε ένα διδακτορικό, σε ένα μεταπτυχιακό, στο πτυχίο μιας ξένης γλώσσας, κτλ... είναι λογικό κάποιος να πάρει 150 μόρια που αντιστοιχούν σε ένα μεταπτυχιακό από ένα τεστ 3 ωρών; κάποιοι ξόδεψαν χρόνο, χρήμα και διάβασμα για να αποκτήσουν ένα μεταπτυχιακό...εξάλλου δεν είχαμε δώσει παράβολο, οπότε ένας λόγος παραπάνω για να μην παραπονεθούμε στον ασεπ όταν πει ότι "δεν θα μετράνε τα μόρια του τεστ" (όπως είπε κάποιος).
ένα τεστ ήταν για τον ασεπ να δει αν ο κόσμος ενημερώνεται για την επικαιρότητα και πάνω απ'όλα δοκίμασε απλώς να δει πώς θα κυλήσει η όλη διαδικασία.
πάντως πιστεύω ότι το τεστ δεξιοτήτων δεν πρόκειται να ξαναγίνει και τα μόρια που θα πάρει ο καθένας μας δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουμε πουθενά..(..)είναι λογικό κάποιος να πάρει 150 μόρια που αντιστοιχούν σε ένα μεταπτυχιακό από ένα τεστ 3 ωρών; (...)
Παράθεση από: eleanna στις Δεκεμβρίου 01, 2008, 02:23:37 amΕμένα μου φαίνεται λάθος η απάντηση δ για το 64 ενώ φαίνεται καθαρά ότι το ποσοστό γυναικών είναι μεγαλύτερο από αυτό των ανδρών στην Θεσσαλονίκη το ΑΣΕΠ μας δίνει σωστή την δ .Εσείς τι νομίζεται; Το ακριβώς αντίθετο ! Vasq, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑΣ, το Καθεστώς των προσλήψεων, της Ημιαπασχόλησης, το καθεστώς των Εκκλησιαστικών λύκειων, της Σιβιτανίδειου, το να αμοίβεσαι λιγότερο από όσο εργάζεσαι και να τρέχεις όλη μέρα... και πολλά ακόμη μικρά, ασήμαντα ή πολύ σημαντικά..τότε το Τεστ Δεξιοτήτων είναι μια Κυριακάτικη απόδραση σε εξωτικά μέρη.. ένα ευχάριστο διάλειμμα... ένα ευφυές Ανέκδοτο......και Η ερώτηση 100 μόνο γέλιο μπορεί να σου προκαλέσει (προσωπικά δεν είχα διαβάσει καν όλες τις ενδεικτικές ..κι έτσι η 100 είναι μία από τις 12 που δεν απάντησα σωστά)ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! κι όποιος (θέλει να..) καταλάβει, καταλαβαίνει
Εμένα μου φαίνεται λάθος η απάντηση δ για το 64 ενώ φαίνεται καθαρά ότι το ποσοστό γυναικών είναι μεγαλύτερο από αυτό των ανδρών στην Θεσσαλονίκη το ΑΣΕΠ μας δίνει σωστή την δ .Εσείς τι νομίζεται;
Παράθεση από: kellykou στις Νοεμβρίου 30, 2008, 10:44:49 pm δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...Καλά είμαστε σοβαροί που θα πρέπει να χαιρόμαστε, με την όποια ηλίθια διαδικασία μας βάζουν πλεόν και εμείς την ακολουθούμε σαν τα πρόβατα;Εδώ δεν είναι για να χαίρεσαι, αλλά για να νιώθεις πλεον "ΗΛΙΘΙΟΣ", όπου η ερώτηση 100 και οι περισσότερες άλλες θα αποτελέσουν για εμένα κριτήριο αξιολόγησης. Ήμαρτον, εδώ υποτιμούνται όλες μας οι γνώσεις, τί με τον σωρό θα δίνουμε και θα γίνουμε θύματα του συστήματος;;;Και χαίρεστε και από πάνω;Σκίστε τα πτυχία σας καλύτερα!!
δε χαρηκες δλδ σε ενα τεστ που υποτιθεται μετραει τις γενικες σου γνωσεις να εχεις γραψει τοσο καλα? εγω παντως θα χαιρομουν...