0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσοι είναι στον Πίνακα Διοριστεων αλήθεια; Πόσοι μάλιστα είναι οι διοριστέοι αλλά μη διορισμένοι;;; Και ποιοι είναι αυτοίι; Είναι διάφοροι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ αλλά και όσοι έχουν συμπληρώσει μόρια (πχ 3.2 για ΠΕ19) από προϋπηρεσία κλπ;) Υπάρχουν και διπλά ονόματα; (δηλ. κάποιος αναπληρωτής μπορεί να είναι διοριστέος οπότε να είναι και στους δύο πίνακες; Ας μας το εξηγήσει κάποιος αν ξέρει.
Έριξα μια ματιά στον πίνακα αναπληρωτών με προυπηρεσία (τους 658 που λέγαμε)και είδα ότι πολλοί έχουν περισσότερα μόρια από άλλους που είναι στον πίνακα διοριστέων...αυτό τι σημαίνει?ότι καποιοι δεν πρόλαβαν να κάνουν αίτηση διορισμού πέρυσι? Α, να ρωτήσω και κάτι άλλο?η περίπτωση να βάλουν μόνιμους στα δημοτικά υπαρχει?(εννοω σαν σοβαρό ενδεχόμενο)υπαρχει κάποιος που να χει ακούσει κάτι σχετικό?ρωτάω για να δω κ εγώ αν αξίζει να παρατήσω τη δουλειά μου και να γίνω ωρομίσθια .
Παιδιά καλό απόγευμα... για μένα είναι πολύ δύσκολο καθώς σήμερα έμαθα πως καλέσανε από την Α/θμια που είμαι άτομο για ώρες σε ολοήμερο που βρήσκεται 1,5 μόρια περίπου πίσω από εμένα στον πίνακα... Αυτό έγινε την παρασκευή και μάλιστα του είπανε πως είναι από τους τελευταίους που καλούν. Με προσπεράσανε???
...Ειναι η τρίτη χρονιά που έκανα αίτηση. Έχω στα χέρια μου τρία μηχανογραφημένα έντυπα. αναπληρωτών, ωρομισθ.σε ολοήμερα και ωρομισθια σκέτο...