*

Αποστολέας Θέμα: SOS Θέματα για ΑΣΕΠ - ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 62930 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: SOS Θέματα για ΑΣΕΠ - ΠΕ60
« Απάντηση #294 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 11:14:52 pm »
τι να σου πω?! δεν εχω ιδεα ::) αυτες τις μέρες μου φαίνονται ολα sos,,,παντως νομίζω οτι εχει μπει ανάλογο θεμα σε προηγουμενο ασεπ----χωρις αυτο να αποκλειει οτι δε θα ξαναμπει...ας πουν κ οι υπόλοιπες
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:37:08 »

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Ιανουαρίου 27, 2009, 08:13:22 pm »
Οι "πηγές" που "ξέρουν" τα sos λένε ότι σημαντικά και πιθανά είναι τα θέματα που τρέχουν και είναι σημαντικά γι το νηπιαγωγείο..Με λίγα λόγια όσα έχουμε ξαναπεί για ειδική αγωγή(που εξεκολουθώ να μην έχω υλικο >:(), μετάβαση, παιχνίδι και αξιολόγηση. Όσον αφορά δραστηριότητες άλλαξαν γνώμη και πιστεύουν πως θα πέσει δημιουργία και έκφραση και όχι μαθηματικά. Απλά σας παραθέτω τα τελευταία που έφτασαν στα αυτιά μου, όχι ότι απαραίτητα θα γίνει και κάτι τέτοιο!! Το μόνο που απεύχομαι είναι την ώρα της εξέτασης να μην μαζεύω το σαγόνι μου από το πάτωμα,,, λόγω θεμάτων!! :(
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος nikilak

• Νέο μέλος
  • *
  • Εγω ποτε θα γινω νηπιαγωγος??
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιανουαρίου 27, 2009, 08:40:03 pm »
Οι "πηγές" που "ξέρουν" τα sos λένε ότι σημαντικά και πιθανά είναι τα θέματα που τρέχουν και είναι σημαντικά γι το νηπιαγωγείο..Με λίγα λόγια όσα έχουμε ξαναπεί για ειδική αγωγή(που εξεκολουθώ να μην έχω υλικο >:(), μετάβαση, παιχνίδι και αξιολόγηση. Όσον αφορά δραστηριότητες άλλαξαν γνώμη και πιστεύουν πως θα πέσει δημιουργία και έκφραση και όχι μαθηματικά. Απλά σας παραθέτω τα τελευταία που έφτασαν στα αυτιά μου, όχι ότι απαραίτητα θα γίνει και κάτι τέτοιο!! Το μόνο που απεύχομαι είναι την ώρα της εξέτασης να μην μαζεύω το σαγόνι μου από το πάτωμα,,, λόγω θεμάτων!! :(

ευχαριστουμε πολυ!! οι πηγες σου μηπως λενε τιποτα και για τη συγκριση που ζηταν συνηθως?
Καλα αποτελεσματα!!!

Αποσυνδεδεμένος LAaleXXX

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιανουαρίου 27, 2009, 08:51:34 pm »
Είπαν πως δεν είναι πιθανό να πέσει θέμα με αναλυτικά προγράμματα, τώρα κάτι άλλο δεν γνωρίζω, αν είχαν αναφέρει σύγκριση θα το μάθαινα..(δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα πέσει κάτι τέτοιο!!) Για την ακρίβεια δεν είναι ακριβώς δικές μου πηγές, οι φίλες μου με ενημερώνουν!!! ;D ;D  :-* :-*
Φτάσε εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:37:08 »

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Ιανουαρίου 27, 2009, 10:37:09 pm »
Η Γκλιάου είναι πάρεδρος στο ΠΙ και είναι στα καινούρια βιβλία του ολοήμερου ήτοι, ολοήμερο, μετάβαση, καινοτόμες δράσεις κ.ο.κ.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 09:44:29 am »
Συγνώμη κιολας χωρις να θέλω να θιγει καποιος αναρωτίεμαι:
1. ποιες ειναι οι πηγές των φίλων σου?
2. πως αυτές οι πηγές διαρέεουν πιθανα εστω θέματα σε έναν αδιαβλητο όπως θέλουμε να πστεύουμε εμεις οι ονειροπόλοι?
3. αφου οι φίλες σου έχουν "άκρες" για τα θέματα, θα χουν "άκρες" και για διορισμο!!!!!!!!!
μπορει να ειμαι καχύποπτη αλλα νομιζω πως οι απορίες μου είναι ευλογες!!

και εγώ μίλησα για sos αλλα ανεφερα πχ οτι τα ειπε η κουτσουβανου στον ιανο ή οτι επειδη είναι θέματα επικαιρότητας (βλέπε νομο ειδικής αγωγής και εκπαιδευσης) τα θεωρώ επικινδυνα!
θα ήθελα πολύ LAaleXXX να ακουσω τη γνώμη σου, και επαναλαμβάνω πως αφου δν σε ξέρω καν δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 09:50:26 am »
Κορίτσια, αν προλαβαίνετε, ρίξτε και μια ματιά την εργασία των παιδιών σε ομάδες. Νομίζω πως αυτό και το portfolio, είναι αρκετά καλά θέματα.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 10:12:05 am »
Συγνώμη κιολας χωρις να θέλω να θιγει καποιος αναρωτίεμαι:
1. ποιες ειναι οι πηγές των φίλων σου?
2. πως αυτές οι πηγές διαρέεουν πιθανα εστω θέματα σε έναν αδιαβλητο όπως θέλουμε να πστεύουμε εμεις οι ονειροπόλοι?
3. αφου οι φίλες σου έχουν "άκρες" για τα θέματα, θα χουν "άκρες" και για διορισμο!!!!!!!!!
μπορει να ειμαι καχύποπτη αλλα νομιζω πως οι απορίες μου είναι ευλογες!!

και εγώ μίλησα για sos αλλα ανεφερα πχ οτι τα ειπε η κουτσουβανου στον ιανο ή οτι επειδη είναι θέματα επικαιρότητας (βλέπε νομο ειδικής αγωγής και εκπαιδευσης) τα θεωρώ επικινδυνα!
θα ήθελα πολύ LAaleXXX να ακουσω τη γνώμη σου, και επαναλαμβάνω πως αφου δν σε ξέρω καν δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου

εύλογο ερώτημα...εκτος κ αν τα κορίτσια αυτα --οπως κ το 1/3 των υποψηφίων--πήγαν σε φροντιστήριο οποτε τους εδωσαν γραμμη για καποια θεματα που δεν εχουν "παίξει" κ που θεωρούν επικίνδυνα...θελω να πιστεύω οτι ειναι ετσι οπως το λεω αλλιως....ζητω που καήκαμε!
P.S μια ονειροπόλα
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 10:49:34 am »
JAcqueline, και εγω πήγα φροντιστήριο(οχι όμως στο παγκοσμιου φήμης και πιστοποιημενο με iso 9000, χιουμορακι, αυτο θα μας έλλειππε)
και εμας μας είπε η καθηγήτρια καποια θεματα να τα επεξεργαστούμε ειτε γιατι δεν έχουν πέσει είτε γιατι ειναι επικαιρα!!!!!!!
Η ιδεολογική μου διαφωνία εγκειται στο εξής:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ(ναι φωναζω)να γνωρίζει κόσμος πως μέχρι χτές θα έβαζαν δραστηριότητα μαθηματικών και δη συνταγή(ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) αλλα πριν 5 λεπτά μου εστειλαν sms τελικα άλλαξαν γνώμη η δραστηριότητα θα είναι απο δημιουργία και έκφραση??????????????????????????????
ΗΜΑΡΤΟΝ
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 10:55:43 am »
και συνεχίζω(κουράζοντας το χερι μου)
ποιες ειναι αυτές οι έξυπνες??
και ποιοι αυτοί οι έξυπνοι που τα διαρρέουν??
κοσμος που δεν πήγε φροντιστήριο...εκανε τσισα στο πηγάδι??????????
εγω σας διαβεβαιώ δεν εχω δει πηγαδι στη ζωή μου!
και να είχα την άκρη δεν θα τη χρησιμοποιούσα γιατι το κεφαλι μου θέλω να είναι ψηλα όταν θα αντικρίζω το συναδελφό που μπορεί είναι πιο άξιος απο εμένα αλλά δεν είχε πηγές.....και σε αυτά τα ερημα τα παιδάκια που θα με κοιτούν στα ματια και θα είμαι άναξια τους και ας είναι 5 χρονών!!!!!!!!!
Μήπως αυτές οι "πηγές" να μας δώσουν και τις απαντήσεις για να γράπσοθμε 100%?

LAaleXXX ειλικρινα δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικα, το ξαναλέω!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 11:07:32 am »
JAcqueline, και εγω πήγα φροντιστήριο(οχι όμως στο παγκοσμιου φήμης και πιστοποιημενο με iso 9000, χιουμορακι, αυτο θα μας έλλειππε)
και εμας μας είπε η καθηγήτρια καποια θεματα να τα επεξεργαστούμε ειτε γιατι δεν έχουν πέσει είτε γιατι ειναι επικαιρα!!!!!!!
Η ιδεολογική μου διαφωνία εγκειται στο εξής:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ(ναι φωναζω)να γνωρίζει κόσμος πως μέχρι χτές θα έβαζαν δραστηριότητα μαθηματικών και δη συνταγή(ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) αλλα πριν 5 λεπτά μου εστειλαν sms τελικα άλλαξαν γνώμη η δραστηριότητα θα είναι απο δημιουργία και έκφραση??????????????????????????????
ΗΜΑΡΤΟΝ

ωχ..μιλάς σοβαρά?!.... >:(
τα sms δε φτάνουν στο χωριό που μένω ;D >:(
περα απο τη πλάκα --που βασικα δεν αστειέυομαι καθόλου-- τι είναι ολα αυτά?? δηλ μου λες οτι καποιες τυπισσες εχουν μπάρμπα στο Π.Ι ή στον ασεπ ή κ γω δε ξερω που...αυτό μου λες? οτι ειμαι χαμένη απο χερι... :'(

έλεος
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 11:09:33 am »
εγώ προσωπικα δεν ξερω τι συμβαινει για αυτο και ρωτάω.Αυτό μας αποδεικνύουν όμως!!
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 11:11:13 am »
βγείτε κ μιλήστε!
αντε!
τα νευρα μας είναι ουτως ή αλλως τεντωμένα! >:(
αυτο μου ελειπε τωρα...  να δίνω εξετάσεις χωρίς λόγο και με τη θεση πιασμένη απο πριν. >:(
Groucho Marx

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 11:20:28 am »
walse τι ελεγε το sms που πήρες? ακριβώς..ομως, αν θες μας λες
εγω sms πότε θα πάρω :'(
α ..ρε ..που καταντήσαμε
Groucho Marx

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144