0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι "πηγές" που "ξέρουν" τα sos λένε ότι σημαντικά και πιθανά είναι τα θέματα που τρέχουν και είναι σημαντικά γι το νηπιαγωγείο..Με λίγα λόγια όσα έχουμε ξαναπεί για ειδική αγωγή(που εξεκολουθώ να μην έχω υλικο ), μετάβαση, παιχνίδι και αξιολόγηση. Όσον αφορά δραστηριότητες άλλαξαν γνώμη και πιστεύουν πως θα πέσει δημιουργία και έκφραση και όχι μαθηματικά. Απλά σας παραθέτω τα τελευταία που έφτασαν στα αυτιά μου, όχι ότι απαραίτητα θα γίνει και κάτι τέτοιο!! Το μόνο που απεύχομαι είναι την ώρα της εξέτασης να μην μαζεύω το σαγόνι μου από το πάτωμα,,, λόγω θεμάτων!!
Συγνώμη κιολας χωρις να θέλω να θιγει καποιος αναρωτίεμαι:1. ποιες ειναι οι πηγές των φίλων σου?2. πως αυτές οι πηγές διαρέεουν πιθανα εστω θέματα σε έναν αδιαβλητο όπως θέλουμε να πστεύουμε εμεις οι ονειροπόλοι?3. αφου οι φίλες σου έχουν "άκρες" για τα θέματα, θα χουν "άκρες" και για διορισμο!!!!!!!!!μπορει να ειμαι καχύποπτη αλλα νομιζω πως οι απορίες μου είναι ευλογες!!και εγώ μίλησα για sos αλλα ανεφερα πχ οτι τα ειπε η κουτσουβανου στον ιανο ή οτι επειδη είναι θέματα επικαιρότητας (βλέπε νομο ειδικής αγωγής και εκπαιδευσης) τα θεωρώ επικινδυνα!θα ήθελα πολύ LAaleXXX να ακουσω τη γνώμη σου, και επαναλαμβάνω πως αφου δν σε ξέρω καν δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου
JAcqueline, και εγω πήγα φροντιστήριο(οχι όμως στο παγκοσμιου φήμης και πιστοποιημενο με iso 9000, χιουμορακι, αυτο θα μας έλλειππε)και εμας μας είπε η καθηγήτρια καποια θεματα να τα επεξεργαστούμε ειτε γιατι δεν έχουν πέσει είτε γιατι ειναι επικαιρα!!!!!!!Η ιδεολογική μου διαφωνία εγκειται στο εξής:ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ(ναι φωναζω)να γνωρίζει κόσμος πως μέχρι χτές θα έβαζαν δραστηριότητα μαθηματικών και δη συνταγή(ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) αλλα πριν 5 λεπτά μου εστειλαν sms τελικα άλλαξαν γνώμη η δραστηριότητα θα είναι απο δημιουργία και έκφραση???ΗΜΑΡΤΟΝ