0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από βιβλίο Τζουριάδου: "Όλες οι γλώσσες απαρτίζονται από 4 βασικά στοιχεία κ κάθε στοιχείο διέπεται από ένα σύνολο κανόνων που οι ομιλητές πρέπει να μάθουν , αν θέλουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Τα 4 αυτά στοιχεία είναι το φωνολογικό, το συντακτικό, το σημασιολογικό κ το πραγματολογικό. Τα τρία πρώτα αποτελούν μέρος της γλωσσολογικής επάρκειας, ενώ το ΠΡΑΓΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ συνδέεται με την επικοινωνιακή επάρκεια." Αυτά προς το παρόν................
Παράθεση από: vasilikiP στις Δεκέμβριος 06, 2008, 03:44:22 μμκατι σαν ραδιο αρβυλα δηλαδη? Οκ οταν το διαβασω θα σου πω...την αποψη μουΚαμμία σχέση ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ λέγεται (αν ποτέ την εχεις ακουσει)
κατι σαν ραδιο αρβυλα δηλαδη? Οκ οταν το διαβασω θα σου πω...την αποψη μου
Παράθεση από: vasilikiP στις Δεκέμβριος 06, 2008, 03:44:22 μμκατι σαν ραδιο αρβυλα δηλαδη? Οκ οταν το διαβασω θα σου πω...την αποψη μουΚαμμία σχέση ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ λέγεται (αν ποτέ την εχεις ακουσει) Νομίζω πως είσαι λίγο άδικη.........................................όλοι έχουμε κριτική σκέψη.
Παράθεση από: MairyLiscious στις Δεκέμβριος 06, 2008, 06:07:45 μμΠαράθεση από: vasilikiP στις Δεκέμβριος 06, 2008, 03:44:22 μμκατι σαν ραδιο αρβυλα δηλαδη? Οκ οταν το διαβασω θα σου πω...την αποψη μουΚαμμία σχέση ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ λέγεται (αν ποτέ την εχεις ακουσει) Νομίζω πως είσαι λίγο άδικη.........................................όλοι έχουμε κριτική σκέψη. Αναφερόμουν στο ράδιο αρβύλα της Βασιλικής u2 δεν είπα οτι δεν εχεις εσύ u2 κριτική σκέψη ..!
Παράθεση από: MairyLiscious στις Δεκέμβριος 06, 2008, 06:07:45 μμΠαράθεση από: vasilikiP στις Δεκέμβριος 06, 2008, 03:44:22 μμκατι σαν ραδιο αρβυλα δηλαδη? Οκ οταν το διαβασω θα σου πω...την αποψη μουΚαμμία σχέση ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ λέγεται (αν ποτέ την εχεις ακουσει) To παίρνω ως ειρωνικό το σχολιο σου.
Κοριτσια, θα ηθελα να σας ρωτησω μηπως ξερετε πως ακριβως λειτουργει η αρνητικη βαθμολογια στις ερωτησεις πολλαπλης επιλογης.....??[Κι εγώ θα' θελα να μάθω]
MairyLiscious αν προσεξες εκανα χιουμορ...( ) και δεν νομιζω το μηνυμα μου να ηταν προσβλητικο..