0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και δεν μπορεί να ταιριάζομαι με όλους...και καλό είναι να μην προσβάλουμε όποιον έχει μια διαφορετική άποψη απο την δική μας...nikilak απ' οσο ξερω οι πολ/λης μετράνε αρνητικά τη βαθμολογία σε περίπτωση λάθους..στους φιλολογους νομίζω υπάρχει θέμα με περισσότερες πληροφορίες...
Παράθεση από: vasilikiP στις Δεκέμβριος 06, 2008, 07:08:16 μμΦυσικά και δεν μπορεί να ταιριάζομαι με όλους...και καλό είναι να μην προσβάλουμε όποιον έχει μια διαφορετική άποψη απο την δική μας...nikilak απ' οσο ξερω οι πολ/λης μετράνε αρνητικά τη βαθμολογία σε περίπτωση λάθους..στους φιλολογους νομίζω υπάρχει θέμα με περισσότερες πληροφορίες...η πρόθεση μου δεν ήταν να σε προσβάλλω ... ήταν καθαρά απάντηση στο δικό σου χιούμορ απάντησα με το δικο μου χιούμοραποδοχή στην διαφορετικοτητα δεν λέμε?? και νομίζω οτι δεν είναι ιδιαιτερα ευγενικό για τις κοπέλες του φορουμ να διαβαζουν μεταξύ μας διαλόγους δεν εχουν μπει για αυτο αλλωστε εδώ [Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα τι έχει συμβεί.........γιατί είσαι τόσο επικριτική;σ'εμενα αναφέρεσαι; αν κοιτάξεις πίσω στην αρχή, θα δεις ότι ζητούσες τη γνώμη "μας" κ ήμουν από τους λίγους που ό,τι γνώριζα σου το κοινοποίησα...αν απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα άτομα όταν ζητάς πληροφορίες, καλό είναι να διευκρινίζεις, έτσι ώστε να σωπαίνουμε οι υπόλοιποι. Θεωρώ πως είμαστε εδώ για να "ρουφάμε" η μια αυτά που συμπληρωματικά παραθέτει η άλλη κ όχι να συμπεριφερόμαστε κατ'αυτόν τον τρόπο...λυπάμαι αν αναφέρθηκες σ'εμένα- που μάλλον αυτό συνέβη . Εγώ να συμβάλλω απλώς ήθελα, όπως όταν κ εγώ ζητάω πληροφορίες από άλλους κ αδημονώ για απαντήσεις.......... ]
Δε ξερω εαν γραφω στο σωστο θεμα αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε γνωμες για το πως αντιλαμβανεστε τη διαφορετικοτητα και πως την ετεροτητα?ποιες οι διαφορες μεταξυ των 2 εννοιων?
U2 παρεξηγησες! Εγω είμαι αυτη που δεν έχει Κριτική Σκέψη........
Παράθεση από: vasilikiP στις Δεκέμβριος 06, 2008, 07:48:59 μμU2 παρεξηγησες! Εγω είμαι αυτη που δεν έχει Κριτική Σκέψη........ αν εσυ πιστευεις σε εσενα και οτι εχεις κριτικη σκεψη γιατι εχεις δωσει τοση πολυ σημασια Ωραια η ψυχαναλυση σου Οτι και να γραψεις απο εδω και περα λυπαμαι δεν θα απαντησω περαιτερω το θεωρω πολυ ''κατινιστικο'' να σπαταλω χρησιμο χρονο για κατι τοσο ανουσιο ...ηδη εγραψα παρα πολλά....