0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ βρε κορίτσια...αχ βρε κορίτσια!!!!! Το δάσος κορίτσια...το δάσος, όχι το δέντρο!!!!! ...Προς Θεού, 4 μέρες πριν το διαγωνισμό... Anyway, μία αναζήτηση στο google θα σας λύσει το πρόβλημα αμέσως...
Παράθεση από: souvlitsa στις Ιανουαρίου 26, 2009, 09:16:14 pmΝαι, εφόσον βέβαια λειτουργούν ομαδικά και υπάρχει αλληλεπίδραση στην ομάδα. Η εννοια της επικοινωνιας δεν εχει να κανει με τη συνεργασια.! Εχει να κανει με τον τροπο που αναπαριστουμε την πληροφορια πχ πινακας διπλης εισοδου, καταλογος , γραφικη παρασταση κ.ά...................
Ναι, εφόσον βέβαια λειτουργούν ομαδικά και υπάρχει αλληλεπίδραση στην ομάδα.
Νομιζα πως ειχα τελειωσει με τις θεμελιωδεις εννοιες αλλα...ειναι απαραιτητη κατα τη γνωμη σας η γραφη τους σε μια δραστηριοτητα;
Με μπερδευουουν αρκετα και σχεδον ποτε δεν ειμαι σιγουρη αν κολλαει η οχι!!! ετσι λεω να μη τις γραψω καθολου.ευχαριστω!
Παράθεση από: vanessa στις Ιανουαρίου 26, 2009, 10:45:37 pmΜε μπερδευουουν αρκετα και σχεδον ποτε δεν ειμαι σιγουρη αν κολλαει η οχι!!! ετσι λεω να μη τις γραψω καθολου.ευχαριστω!συμφωνω βασικα μήπως ξέρετε τι εννοούμε με τις " διδακτικές αρχές " ?
μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος ποιά η διαφορά του σκοπού και στόχου? νομίζω το θέμα είχε πέσει και στο διαγωνισμό του 2005 αν δεν κάνω λάθος...please help someboby in need...