0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, εγω το ξεκινησα αυγουστο, αρα πιστευω οτι θα παρω κανονικο μηνιατικο, γιατι μεχρι το δεκεμβρη θα εχω κανει χρηση πέν τε μηνων... ξέρετε αν μας τα δινουν μαζι με το επιδομα του δεκεμβριου;; ή παει μονο του ξεχωριστα καποια αλλη στιγμη;;
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 07, 2011, 09:18:25 amΝαι, εγω το ξεκινησα αυγουστο, αρα πιστευω οτι θα παρω κανονικο μηνιατικο, γιατι μεχρι το δεκεμβρη θα εχω κανει χρηση πέν τε μηνων... ξέρετε αν μας τα δινουν μαζι με το επιδομα του δεκεμβριου;; ή παει μονο του ξεχωριστα καποια αλλη στιγμη;;Ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αρχικής αίτησης για ταμείο ανεργίας, ο κάθε άνεργος εισπράττει σε διαφορετική ημερομηνία το μηνιάτικο επίδομα. Άρα δε γίνεται να δίνουν το δώρο μαζί με το μηνιάτικο, είτε πληρώνεσαι 1 Δεκεμβρίου, είτε πληρώνεσαι 31 Δεκεμβρίου. Συνήθως ορίζουν μια ημερομηνία (π.χ. 16 Δεκεμβρίου) κατά την οποία μπαίνει ταυτόχρονα (και αυτόματα: χωρίς επίσκεψη στον ΟΑΕΔ) σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιδοτούμενων ανέργων. Κοντά στην ημερομηνία καταβολής του δώρου βγαίνει και σχετική ανακοίνωση στο oaed.gr
καλησπερα! θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν δικαιουμαι το δωρο χριστουγεννων ενω η επιδότηση ληγει 30/11 και ταυτοχρονα κανω διακοπη απο το ταμειο γιατι με προσελαβαν ως ωρομισθια. ρωτησα στον ΟΑΕΔ κ μου ειπαν οτι αν το δικαιουμαι θα μπει αυτοματα. αν εχει τυχει σε καποιον και μπορει να με βοηθησει ωστε να παω ενημερωμενη. Ευχαριστω πολυ!
οπότε θα το κοιταξω γυρω στις 15/12 ... και ελπιζω να παιρνω καποιο ποσο και να μην χανω ολο το δωρο! ευχαριστω πολυ!
Πόσο είναι το δώρο Χριστουγεννων του ΟΑΕΔ πλέον; Υποθέτω δεν είναι πια ένα επιπλέον επίδομα, αφού πια και στους μισθούς το δώρο δεν είναι ένας επιπλέον μισθός.
Παράθεση από: Lothlorien στις Νοεμβρίου 26, 2011, 03:19:26 pmΠόσο είναι το δώρο Χριστουγεννων του ΟΑΕΔ πλέον; Υποθέτω δεν είναι πια ένα επιπλέον επίδομα, αφού πια και στους μισθούς το δώρο δεν είναι ένας επιπλέον μισθός.Νομίζω ότι το δώρο Χριστουγέννων εξακολουθεί να είναι ένα πλήρες μηνιάτικο επιδότησης. Και πέρυσι που είχε μειωθεί το δώρο των Χριστουγέννων στο δημόσιο τομέα στα 500
Paidia kalispera tha hthela na sas rwthsw poso einai to dwro tou oaed gia ta xristougenna?eimai 2,h mhnes sto tameio...exei shmasia posous mhnes eimaste grammanoi?