0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα κι αν συνεχιστούν οι καταλήψεις, στην περίπτωση που δεν κλείσουν τα σχολεία στις 19/12, οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά σε κοντινά δημοτικά σχολεία. Μια φίλη δασκάλα μου είπε ότι τους ήρθε χαρτί από το υπουργείο πόσες αίθουσες μπορούν να διαθέσουν.
παντως παιδια εχουμε να αγχωθουμε για πολλα πραγματα. δε χρειαζεται να αγχωνομαστε κ για αυτο. οι εξετασεις θα γινουν ειτε σε γυμνασια ειτε σε δημοτικα ειτε σε νηπιαγωγεια. καλη μερα σε ολους σας κ καλο διαβασμα!
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 01:37:40 pmπαντως παιδια εχουμε να αγχωθουμε για πολλα πραγματα. δε χρειαζεται να αγχωνομαστε κ για αυτο. οι εξετασεις θα γινουν ειτε σε γυμνασια ειτε σε δημοτικα ειτε σε νηπιαγωγεια. καλη μερα σε ολους σας κ καλο διαβασμα!Πολύ αισιόδοξη σε βρίσκω συναδέλφισσα! Εγώ δεν είμαι για τίποτα πια σιγουρη...
Επίσης, πιστεύω ότι αν γίνει μια συζήτηση ανάμεσα στα παιδιά και στους διευθυντές, σίγουρα τα παιδιά θα επιδείξουν ευαισθησία και θα αφήσουν να διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Δεν τους εμποδίζει σε τίποτα να συνεχίσουν από Δευτέρα. Φαντάζομαι τα έχουν με το υπουργείο και όχι με 30.000 αδιόριστους καθηγητές, που έχουν οικογένεις, δουλείες και έχουν φτύσει αίμα για να πάρουν μέρος σε αυτό το διαγωνισμό. Τότε, θα έχουν τον έπαινο και την αποδοχή και των πιο δύσπιστων. Το θέμα είναι αν οι μόνιμοι συνάδελφοί μας στα σχολεία θα επιδείξουν ευαισθησία να κάνουν αυτό το διάλογο, γιατί από την εμπειρία μου αυτοί είναι πιο ανώριμοι από τα παιδιά.
Παράθεση από: LK στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 01:21:18 pmΕπίσης, πιστεύω ότι αν γίνει μια συζήτηση ανάμεσα στα παιδιά και στους διευθυντές, σίγουρα τα παιδιά θα επιδείξουν ευαισθησία και θα αφήσουν να διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Δεν τους εμποδίζει σε τίποτα να συνεχίσουν από Δευτέρα. Φαντάζομαι τα έχουν με το υπουργείο και όχι με 30.000 αδιόριστους καθηγητές, που έχουν οικογένεις, δουλείες και έχουν φτύσει αίμα για να πάρουν μέρος σε αυτό το διαγωνισμό. Τότε, θα έχουν τον έπαινο και την αποδοχή και των πιο δύσπιστων. Το θέμα είναι αν οι μόνιμοι συνάδελφοί μας στα σχολεία θα επιδείξουν ευαισθησία να κάνουν αυτό το διάλογο, γιατί από την εμπειρία μου αυτοί είναι πιο ανώριμοι από τα παιδιά.Οι μόνιμοι θα κοιτάξουν με κάθε τρόπο να γίνει οΔιαγωνισμός ,Όχι από ευαισθησία αλλά για να μη χάσουν την επιτήρηση .Σίγουρα θα θέλουν να οικονομήσουν πριν τις γιορτές
Παράθεση από: MANNI στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 02:20:40 pmΠαράθεση από: LK στις Δεκεμβρίου 14, 2008, 01:21:18 pmΕπίσης, πιστεύω ότι αν γίνει μια συζήτηση ανάμεσα στα παιδιά και στους διευθυντές, σίγουρα τα παιδιά θα επιδείξουν ευαισθησία και θα αφήσουν να διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Δεν τους εμποδίζει σε τίποτα να συνεχίσουν από Δευτέρα. Φαντάζομαι τα έχουν με το υπουργείο και όχι με 30.000 αδιόριστους καθηγητές, που έχουν οικογένεις, δουλείες και έχουν φτύσει αίμα για να πάρουν μέρος σε αυτό το διαγωνισμό. Τότε, θα έχουν τον έπαινο και την αποδοχή και των πιο δύσπιστων. Το θέμα είναι αν οι μόνιμοι συνάδελφοί μας στα σχολεία θα επιδείξουν ευαισθησία να κάνουν αυτό το διάλογο, γιατί από την εμπειρία μου αυτοί είναι πιο ανώριμοι από τα παιδιά.Οι μόνιμοι θα κοιτάξουν με κάθε τρόπο να γίνει οΔιαγωνισμός ,Όχι από ευαισθησία αλλά για να μη χάσουν την επιτήρηση .Σίγουρα θα θέλουν να οικονομήσουν πριν τις γιορτέςελα ενταξει μην το λες αυτο. δεν βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι. πολλοι διορισμενοι συμπασχουν με μας. μου ελεγε μια γνωστη μου διορισμενη οτι οταν ειχε βγει η ημερομηνια δεν ειχαν αλλη συζητηση απο μας. ελεγαν οτι δεν ειναι δικαιο κ τετοια κ οτι δεν θα πανε για επιτηρητες.