Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Espresso

Σελίδες: 123
1
Τα δικαιολογητικά θα τα βρεις στη σελίδα του ΔΟΑΤΑΠ. Την έχω ανεβάσει και πιο πάνω.     

http://www.doatap.gr/gr/dikaiolog.php

Κλίκαρε στο "Δικαιολογητικά για Αναγνώριση Μεταπτυχιακών Τίτλων (Μεταπτυχιακών/Διδακτορικών) της αλλοδαπής"

Το παράβολο που υποχρεωτικά θα αγοράσεις είναι "α) Αναγνώριση «ισοτιμίας» ή «ισοτιμίας και αντιστοιχίας» τίτλου σπουδών" ->"ii) Μεταπτυχιακός τίτλος->184,32 ευρώ. Αν χρειάζεσαι και παιδαγωγική επάρκεια θα κάνεις μια απλή αίτηση που θα το ζητάς και θα αγοράσεις ταυτόχρονα παράβολο 20,48 ευρώ. Αν θέλεις "Καθορισμός της αντιστοιχίας της βαθμολογικής ή αξιολογικής κλίμακας των αναγνωριζόμενων ως «ισότιμων» ή «ισότιμων και αντίστοιχων» αλλοδαπών τίτλων σπουδών με τη βαθμολογική ή αξιολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων ή το χαρακτηρισμό των τίτλων ως αδιαβάθμητων" τότε θα πάρεις και το παράβολο των 51,20 ευρώ.

Τα παράβολα υπάρχουν στη σελίδα: http://www.doatap.gr/gr/paravola.php

Kαλησπέρα, κάνω κι εγώ τα χαρτιά μου. Σε περίπτωση που δεν έχουμε επιλέξει να κάνουμε την πτυχιακή, τι κάνουμε? Είναι απαραίτητο δικαιολογητικό?

Επίσης ενώ έχω τελειώσει δεν μου έχουν στείλει κάποιο μειλ για να το επιβεβαιώσουν. Στέλνουν γενικά ή μόνοι μας το επιβεβαιώνουμε? Πρέπει εγώ μήπως να τους στείλω?

2
Καλημέρα σε όλους!Αν έχει κάποιος το σεμινάριο 3 στην τελική εργασία,στην 2 ασκηση α)υποερωτημα:υπάρχουν 2 ζεύγη μεταβλητών που έχουν τη μεγαλύτερη και στατιστικά σημαντική συσχέτιση?

Στο ακροατήριό που είμαι ρώτησαν την Τελεβάντου αυτό ακριβώς και απάντησε "λογικά ένα".

3
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Όταν τελικώς ολοκληρωθεί η έρευνα καταγράφω απλώς τα αποτελέσματα με σύντομο σχολιασμό;

Γι' αυτό δεν ξέρω να σου πω, αλλά σίγουρα θα μιλήσει για την μορφή της εργασίας στην τηλεδιάσκεψη.  ;)

4
Παιδιά καλησπέρα! Στο μάθημα 510 μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τι μορφή και έκταση πρέπει να έχει η εργασία 2Α της δεύτερης ενότητας; Πρεπει να χρησιμοποιηθεί και βιβλιογραφία; Τι παίζει με αυτά τα ερωτηματολόγια; Υπάρχει κάποια πρότυπη εργασία; Οι οδηγίες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες θεωρώ..

Καλησπέρα, εγώ έχω το μάθημα αυτό με τον Σωκράτους τώρα, αν το έχεις με άλλον/άλλη μπορεί να μην ισχύουν τα παρακάτω. Η εργασία 2Α είναι προαιρετική, δεν θα την αναρτήσουμε, είναι για τη δική μας εξάσκηση. Τα ερωτηματολόγια απ'ό,τι έχω καταλάβει θα πρέπει να τα δώσουμε σε τουλάχιστον 20 άτομα, τα κατασκευάζουμε εμείς ή παίρνουμε έτοιμο κάποιο αν μας δώσει ο δημιουργός του την άδεια. Σίγουρα θα κάνουν τηλεδιάσκεψη πάντως.

5
στο 511 ξερει κανεις αν χρειαζεται βιβλιο?

Νομίζω η χρησιμότητα του βιβλίου εξαρτάται από το πόσο καλό μάθημα κάνει ο διδάσκων/η διδάσκουσα που έχεις. Μπορείς να αρκεστείς και στις σημειώσεις αν τις κατανοήσεις εις βάθος. Επίσης, το βιβλίο προσωπικά το θεωρώ κακογραμμένο. Τώρα που πήρα το 510 και διαβάζω το εγχειρίδιο βλέπω την διαφορά.

6
Γνωρίζει κάποιος σε ποια από τα εξής μαθήματα είναι απαραίτητα τα βιβλία;
504 Συγκριτική Παιδαγωγική
512 Ποσοτική Έρευνα και Εκπαιδευτική Στατιστική
523 Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση

Εμένα στο 504 με βοήθησε κυρίως στις δραστηριότητες. Είναι ουσιαστικά οι σημειώσεις, απλά πιο εμπλουτισμένες. Το 523 δεν χρειάζεται καθόλου το βιβλίο αλλά από τις σημειώσεις βάζει τα πάντα, ακόμα και από τα παραδείγματα που δίνει.

7
Παιδιά σε ποια εβδομάδα είμαστε γιατί έχω μπερδευτεί;;; Που το βλέπουμε;

Αν δε κάνω λάθος διανύουμε την 3η, αφού τα μαθήματα άρχισαν στις 26/9. Λογικά θα βγάλουν κι αντίστοιχη ανακοίνωση με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο.

8
Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος που είχε πάρει το 510 να μου πει αν η έρευνα που θα κάνουμε είναι ποσοτική ή μίξη ποσοτικής και ποιοτικής? Επίσης, θυμάστε αν σας είχαν πει κάτι να προσέξετε ειδικά?

9
Πολιτεία ή Πρωτοπορία ψάξε! πολύ πιο φθηνά!!

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Δυστυχώς έχει καταργηθεί η έκδοση και στα δυο.

10
Για το βιβλίο του 521, ποιο συμφέρει οικονομικά, να το πάρεις απ' τον Ιανό ή απ' την Βιβλιούπολη? Κάπου είδα πως αν και στη Βιβλιούπολη κάνει γύρω στα 35, χρεώνουν την αντικαταβολή?

11
Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Οσο αφορα στις δραστηριοτητες, θα βαθμολογηθουμε και για την ορθοτητα οσων γραφουμε ή η συμμετοχη και ο διαλογος?

Νομίζω βαθμολογούσε και τα δύο, αλλά κυρίως το περιεχόμενο και κατά πόσο εποικοδομητικό ήταν αυτό που πρόσθετες στον διάλογο.

12
Παιδια καλησπερα, αν γνωριζει καποιος για το μαθημα 525 με τη κα Γαβριηλιδου, ας με ενημερωσει ειτε εδω ειτε εισερχομενα για το μαθημα γενικα (απαιτησεις, δυσκολιες) καθως και για το ζητουμενο της εργασιας, καθως δε καταλαβα εαν ειναι εξ ολοκληρου ομαδικη ή εαν μεσω συζητησης τηα ομαδας γραφει ο καθενας τη δικια του εργασια. Σας ευχαριστω!!!

Καλησπέρα, εγώ είχα το 525 με την Γαβριηλίδου στο θερινό. Μας είπε πως η ύλη θα αλλάξει για το χειμερινό οπότε δε ξέρω τι ακριβώς άλλαξε αλλά η ομαδική εργασία ήταν μια, 20 σελίδων, όπου συνεργαζόμασταν 4-6 άτομα για να γράψουμε ένα παραμύθι ή διήγημα για την διαφορετικότητα και να κάνουμε και ανάλυση σε αυτό, βασισμένοι στη βιβλιογραφία. Παίρναμε κοινό βαθμό όλοι και ήταν το 20% της βαθμολογίας. Το άλλο 20 ήταν εβδομαδιαίες δραστηριότητες που ήθελε να απαντώνται σε μορφή διαλόγου μεταξύ φοιτητών. Το 60% ήταν οι εξετάσεις που ήταν με ανοιχτά βιβλία και ήταν εξ ολοκλήρου κρίσεως - έμοιαζαν λίγο στις δραστηριότητες.

13
Καλησπέρα παιδιά, μόλις γράφτηκα στο πρόγραμμα και προσπαθώ να επιλέξω μαθήματα. Θέλω να διαλέξω 2 γι αυτό το εξάμηνο. Το υποχρεωτικό 610: Μέτρηση κ αξιολόγηση στην Ειδ. Εκπαίδευση και από τα 510, 511 και 512 ποιο μου προτείνετε? Πιστεύετε πως η ποιοτική ή η ποσοτική έρευνα θα είναι πιο χρήσιμη για τα επόμενα μαθήματα?

Μου φαίνεται πως η δυσκολία του 511 εξαρτάται από τον καθηγητή που θα πάρεις. Εγώ πχ. δεν είχα καλή εμπειρία. Σίγουρα σαν μάθημα βοηθούσε στο σεμινάριο ΙΙ γιατί έχουν το ίδιο αντικείμενο.

14
Kαλησπέρα σε όλους..
σκεφτομαι να κανω αίτηση και γω γι αυτό το μεταπτυχιακό και θα ηθελα να ρωτήσω αν η βιβλιογραφία είναι κυρίως αγγλικη ή ελληνική;γιατί τα αγγλικα δεν ειναι το δυνατό μου σημειο :-[ αν στηριχθεί κάποιος μόνο στην ελληνικη βιβλιογραφία θα τα καταφέρει;

Πιστεύω πως άμα έχεις πρόσβαση σε μεγάλες βιβλιοθήκες (πχ. πανεπιστημίων), μπορείς. Επίσης υπάρχουν site με ελληνική βιβλιογραφία. Απλά η βιβλιοθήκη της συγκεκριμένης σχολής είναι ηλεκτρονική κι έχει πολύ αγγλόφωνο υλικό, ενώ παράλληλα κάποιοι καθηγητές ζητούν άρθρα για τις εργασίες, που θα είναι συγκριτικά λιγότερα στην ελληνική. Πάντως ξέρω πολλά άτομα που δεν είχαν θέμα.


Σελίδες: 123

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30341
  • Τελευταία: Ulysses1
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1060275
  • Σύνολο θεμάτων: 18001
  • Σε σύνδεση σήμερα: 566
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 34
Επισκέπτες: 489
Σύνολο: 523

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.093 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.