Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - teleutaios

Σελίδες: 1234
1
Οκ, να περάσει σε ΦΕΚ και να δημοσιευθεί η πρόσκληση τη Δευτέρα και όχι σήμερα!
Οκ, έπρεπε να γίνει όλη αυτή η μαραθώνια διαδικασία με ενστάσεις, κληρώσεις , ΦΕΚ, θεραπείες κλπ.

Αυτα τα ρημαδοκενά όμως που θα δοθούν, τι θα πείραζε να ανακοινωθούν νωρίτερα έστω και ανεπίσημα για να ξέρει ο κόσμος τι του γίνεται; Για τέτοια μεγάλα κρατικά μυστικά μιλάμε που απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν πριν το επίσημο ΦΕΚ? Το ξέρω ότι φάγαμε το γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά, αλλά αυτό το πράγμα, είναι πραγματικό βασανιστήριο!

2
Από Ήπειρο πάντως για ΠΕ19-ΠΕ20 και συγκεκριμένα στα Γιάννενα θα πάρουν 14 άτομα!!!!Το κορυφαίο είναι ότι θα διαθέσουν τους υπεράριθμους διορισμένους στα ολοήμερα και έπειτα θα πάρουν τους ωρομίσθιους!Δε διευκρίνησα όμως αν τα 14 άτομα θα είναι μόνο ωρομίσθιοι ή ωρομίσθιοι και οι μόνιμοι μαζί...Μάλλον το πρώτο....

Και κάτι άλλο, εγώ περίμενα να επιλέξω σχολεία φ'ετος γιατί είμαι από τους πρώτους στον πίνακα,τώρα υπάρχει περίπτωση να με πάνε Γ' ή Δ' περιοχή; Με το σκεπτικό ότι πρώτα θα τοποθετήσουν τους μόνιμους και μετά τους ωρομίσθιους...

Πήρα και γω τηλέφωνο σήμερα το πρωί και ο υπάλληλος μου είπε ότι έχουν καθυστερήσει γιατί περιμένουν από την Περιφέρεια για το τι θα γίνει με τους μόνιμους. Πάντως μου είπε ότι κάτα πάσα πιθανότητα(δεν ήταν απόλυτα σίγουρος) στους ΠΕ19-20 δεν υπάρχουν μόνιμοι για διάθεση και ότι η καθυστέρηση οφείλεται εξαιτίας των άλλων κλάδων. Οπότε έχω την εντύπωση kateri ότι τα 14 άτομα στα οποία αναφέρεσαι  (τον ίδιο αριθμό μου είχε δώσει και μένα σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία πριν μερικές μέρες) είναι μόνο οι ωρομίσθιοι που θα προσληφθούν. Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πακετάκια σχολείων στην Γ' και την Δ' Ιωαννίνων. Μπορεί να κάνω και λάθος, απλώς δεν το έχω ακούσει καθόλου. Υποθέτω ότι οι 14 είναι σε Α' και Β' (12+2 ή 13+1 φαντάζομαι). Επομένως, πιστεύω ότι εσύ kateri, αφού είσαι στους πρώτους όπως λες, είσαι σίγουρα και στους πρώτους για την Α' Ιωαννίνων. Εγώ τι θα κάνω, που μετα από 2 χρόνια οριακά στην Α' Ιωαννίνων (για την ακρίβεια τελευταίος και τις δύο χρονιές- εξού και το όνομα ;D ) φέτος ίσως να είμαι οριακά έξω (ίσως και από την Β) ? :'(


3
και γω είχα κάνει τις πρώτες ώρες, αλλά μετά από συνεννόηση και ..πίεση, για να τα προλαβαίνω. Επίσης ο νόμος λέει πως δεν μπορείς να έχεις 4 ώρες στο ίδιο σχολείο την ίδια μέρα

Εμένα αντιθέτως με πίεζαν από όλα τα σχολεία να πάρω πρώτη ώρα, έτσι ώστε όι δάσκαλοι του ολοήμερου να... ξεκουράζονται περίσσοτερο και να έρχονται αργότερα σχολείο. Έτσι είχα όλες τις μέρες της βδομάδας μάθημα την πρώτη ώρα σε 7 διαφορετικά σχολεία (2 χρονιές). Κανείς δε μου είπε τίποτα για νόμους...

4
Όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα! Όπως δεν υπάρχει πρόβλημα με το οτιδήποτε άλλο κάνεις. από σουβλατζής μέχρι εργολάβος οικοδομών!! ;D

5
Κλάδος ΠΕ86 Πληροφορικής / Απ: ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ
« στις: Ιούλιος 26, 2007, 05:52:04 μμ »
Ίσως να είναι διαφορετική η αίτηση για την πρωτοβάθμια! Άλλωστε ωρομίσθια- δασκάλα/δάσκαλο δεν έχω ακούσει!!!

6
Και μια ερώτηση για τον δέυτερο κλάδο μου (12.05).
Η εγκύκλιος λέει για διορισμούς 34 ατόμων!! Στον νέο πίνακα διορισμών υπάρχουν μόνο 23 άτομα, ενώ στον περσινό με τον οποίο θα γίνουν οι διορισμοί μόνο 15 (από τους οποίους μπορεί κάποιοι ναέχουν διοριστεί- δεν έχω ασχοληθεί καθόλου). Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι μάλλον δε φτάνουν τα άτομα, οπότε οι θέσεις τι γίνονται? Λογικά θα μείνουν κενές, έτσι δεν είναι??

Εμένα όμως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής: Πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν ανάγκες για τόσους πολλούς του κλάδου και να μην υπάρχουν ωρομίσθιοι- αναπληρωτές από πίνακα να καλύψουν τις θέσεις? Γιατί το υπουργείο δεν προσέλαβε αναπληρωτές- ωρομίσθιους, αφού οι ανάγκες ήταν τόσες πολλές όσες φαίνονται από τις θέσεις, με αποτέλεσμα τώρα να μένουν κενές οι θέσεις?

Η' μήπως δεν είναι και τόσες πολλές οι ανάγκες για 12.05, και το υπουργείο είχε απλώς ζητήσει ένα εξωπραγματικό νούμερο διορισμών στον προηγούμενο ΑΣΕΠ (κάτι αντίστοιχο με ΠΕ19-20, πάνω από 800 αν θύμαμαι, το οποίο μπούκωσε μια για πάντα τον κλάδο) και τώρα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος μη διορίζοντας αναπληρώτες- ωρομίσθιους και εξοικονομώντας έτσι κάποιες θέσεις που θα πάνε χαμένες!
Η γνώμη κάποιου μόνιμου 12.05 θα με βοήθαγε πολύ! Υπάρχουν κενά στον κλάδο? Υπάρχουν υπεράριθμοι?

7
Αν κατάλαβα καλά, για τη σημερινή εγκύκλιο θα χρησιμοποιηθεί ο περσινός πίνακας διορισμών και όχι ο φετινός, έτσι δεν είναι??

Πάει ο περυσινός πίνακας διορισμών. Τώρα υπάρχει νέος και σε λίγο θα διορθωθεί. Από εκεί θα γίνουν και οι προσλήψεις.

Εγώ γιατί εξακολουθώ να πιστεύω το αντίθετο???

Μπορεί κάποιος να μου διευκρινίσει ποιοι κάνουν τα χαρτιά στους ΠΕ19-ΠΕ20 στους συμπληρωματικούς διορισμούς; Μπερδεύτηκα με την εγκύκλιο που βγήκε σήμερα!!!Ποιοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν;Αυτοί που είχαν παιδ. κατάρτιση πέρισυ ή μόρια μέχρι 3,54 πέρισυ;;Κατάλαβα σωστά;

kateri, και γω το ίδιο έχω καταλάβει!! Καμία τέταρτη ;D γνώμη??

8
Αν κατάλαβα καλά, για τη σημερινή εγκύκλιο θα χρησιμοποιηθεί ο περσινός πίνακας διορισμών και όχι ο φετινός, έτσι δεν είναι??

9
Κάποιες παρατηρήσεις....

1. Το 30μηνο δεν ισχύει πλέον. Επομένως αυτό που λες για διορισμό από 30μηνο δεν πρόκειται να γίνει αφού αφορούσε προϋπηρεσία μέχρι 30/6/2004
2. Η υποψία σου είναι δυστυχώς αλήθεια, δε θα βγουν άλλες θέσεις για όσους κλάδους δεν διεξήχθη ΑΣΕΠ.

3. Αν κατάλαβα καλά είσαι απόφοιτος Μηχανολόγος απο ΑΣΕΤΕΜ, αφού λες ότι έχεις παιδαγωγικό πτυχίο από τη σχολή σου! Επόμενως εδώ:
.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ!ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ΣΤΟ AUTOCAD ΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ??
τι εννοείς ακριβώς? Οι απόφοιτοι ΑΣΠΑΙΤΕ-ΑΣΕΤΕΜ δεν έχουν δικαιώματα Τεχνολόγου, γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τι γίνεται με τη σχολή αυτή? Και αφού είσαι και συ απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ, πώς διαφοροποιείσαι από τους συναδέλφους σου- "παιδάκια της ΑΣΠΑΙΤΕ"- και εσύ έχεις δικαίωμα για σφραγιδούλα!! Μπερδέυτηκα!!! :-\ Για ξέμπλεξε το μου λίγο!! ;D

4. Δε νομίζω ότι σίγουρα θα σε περάσουν όλοι αυτοί από τη φουρνιά της ΠΑΤΕΣ! Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη προϋπηρεσία από σένα! Θα ισχύει σίγουρα αυτό? Και στο κάτω κάτω δε νομίζω να είναι και πάρα πολλοί αυτόι!!

10
Άρα λοιπόν είσαι στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας (πίνακας Γ). Νόμιζα ήσουν στον πίνακα Β!

Τέλος πάντων και πάλι με αγχώνεσαι!Έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να σε καλέσουν, για να μη σου πω ότι είναι σίγουρο! Τα προηγούμενα χρόνια οι πίνακες των δασκάλων σχεδόν εξαντλούνταν!

11
Γειά σας...είμαι ΠΕ70 και στον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών είμαι στην θέση 700κάτι. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να προσληφθώ φέτος; Αν γνωρίζετε απαντήστε μου σας παρακαλώ να μου φύγει το άγχος.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Φαντάζομαι ότι εννοείς να προσληφθείς σαν μόνιμη, αφού για αναπληρώτρια δεν τίθεται καν θέμα. Επομένως, αυτό που θα πρέπει να κοιτάς είναι ο Ενιαίος Πίνακας Διορισμών και όχι ο Πίνακας κατάταξης αναπληρωτών. Το πιο πιθανό είναι εκεί να είσαι σε ακόμα καλύτερη θέση. Επομένως δηλώνοντας τα πάντα, είσαι 100% διορισμένη αφού θα προσληφθούν 860 δάσκαλοι από τον πίνακα φέτος. Και να μην δηλώσεις τα πάντα όμως, πάλι έχεις πολλές πιθανότητες.

Υ.Γ. 1 Ίσως να περισσέψουν και κενές θέσεις από τους διοριστέους μέσω ΑΣΕΠ οι οποίες καλύπτονται από τους έχοντες προϋπηρεσία, λιγάκι δύσκολο όμως!! Του χρόνου πάντως θα είναι κενές σχεδόν όλες οι θέσεις μέσω ΑΣΕΠ, οπότε αναμένονται διορισμοί 2000 περίπου ατόμων μέσω πίνακα!!!!!! ::)

Υ. Γ. 2 ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Περίμενε να οριστικοποιηθούν οι πίνακες για να δεις την τελική σου θέση! Ξέρω περιπτώσεις στον κλάδο σου ατόμων, στα οποία δεν έχει περαστεί η φετινή προϋπηρεσία

12
β) Στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών 2006 υπήρχαν τέσσερις 30μηνίτες. Φέτος, οι τρεις πρώτοι από αυτούς βρίσκονται και πάλι στην κορυφή του Πίνακα.Πώς εξηγείται αυτό; Για κάποιο λόγο δεν διορίστηκαν πέρυσι (γίνεται;) ή έχει γίνει λάθος;


Πώς δε γίνεται? Αν δε θέλει κάποιος, δε διορίζεται με το ζόρι ;D

Καλησπέρα και από εμένα.Είμαι σχεδόν σίγουρη πως όσοι έχουν μόρια από ασεπ μπαίνουν αυτόματα στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών,έχοντες ή όχι προυπηρεσία.Όσοι έχουν προυπηρεσία μόνο από τελευταίο ασεπ δεν έχουν μπει ακόμα στο σύστημα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσετε.

Όχι δεν κάνεις λάθος

13
Εγώ έχω να προσθέσω το εξής:

Δε ξέρω αν φταίει ο υπολογιστής μου ή ο πίνακας, αλλά κάποια από τα ονόματα που έψαξα δεν τα έβρισκε η αναζήτηση του Internet Explorer παρόλο που μετά είδα ότι υπήρχαν. Για κοιτάξτε το λίγο εσείς που δε βρίσκετε το όνομα σας στον πίνακα, αν ψάξατε μέσω της αναζήτησης, μήπωε τυχόν είστε και δεν το είδατε.


14
Επειδή διαβάζω πολλά στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες σε διάφορα θέματα, ένα έχω να πω στα παιδιά με μηδενική προϋπηρεσία.
Δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά όσο πιο γρήγορα καταλάβετε την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς!
Φυσικά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση για αναπληρωτής παρά μόνον ίσως για κάποιους που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του πίνακα Β. Επομένως και αφού εγώ υπολογίζω ότι φέτος ο πίνακας Β θα έχει πάνω από 1500 άτομα ίσως και κοντά στα 2000, οι οποίοι προηγόυνται όλων όσοι έιναι στο πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας (πίνακας Γ), καταλαβαίνετε ότι η ερώτηση για αναπληρωτές με μηδενική προυπηρεσία μοιάζει με ανέκδοτο. Εγω πίστευω πως πολύ δύσκολο είναι φέτος και για ωρομίσθιους σε ολοήμερα με μηδενική προυπηρεσία. Αν υποθέσουμε ότι όλοι όσοι δούλεψαν φέτος στα σχολεία, έκαναν τα χαρτιά τους και για του χρόνου, καταλαβαίνετε ότι δεν περισσεύουν θέσεις. Βέβαια, επειδή κάτι τέτοιο δε συμβαίνει απόλυτα, θα δόθουν και θέσεις στους μηδενικής προυπηρεσίας αλλά δε θα ναι τόσες πολλές όσες φέτος.

Επίσης καταλάβετε ότι δεν έχουν νόημα ερωτήσεις του τύπου "πόσα χρόνια χρειάζομαι για να γίνω μόνιμος" ή "πόσα χρόνια χρειάζομαι για να γίνω αναπληρωτής" και δεν είναι σοβαρές και οι απαντήσεις που έδωσαν κάποιοι για 1-2 χρόνια. Από τη στιγμή που δεν προβλέπονται να γίνουν διορισμοί φέτος και ούτε υπάρχει κάτι επίσημο για να ανοίξει και πάλι ο κλάδος, δεν υπάρχει απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις! Η΄μάλλον υπάρχει και είναι ...άπειρο!!!!!!!!!!!!!! Αν αλλάξει κάτι, εδώ θα είμαστε να το ξανασυζητήσουμε!

Συγνώμη αν σας απογοήτευσα αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα! Βέβαια σε καμιά περίπτωση μη τα παρατάτε! Κυνηγήστε το, περίμενετε γιατί κάποια μέρα μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο για κάποιο ολοήμερο, κυνήγηστε και το παράθυράκι της ΠΔΣ-πρόσθετης και πρόπάντων ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!! Αυτό χρειάζεται πάνω από όλα, αν θες πάρα πολύ την εκπάιδευση! Όπως κάνω και γω 2 χρόνια τώρα ωρομίσθιος... :(

Σελίδες: 1234

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30347
  • Τελευταία: V.T.
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1060531
  • Σύνολο θεμάτων: 18001
  • Σε σύνδεση σήμερα: 505
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 24
Επισκέπτες: 392
Σύνολο: 416

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.12 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.