Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - topsy

Σελίδες: 123 ... 70
1
Και το έγραψα και στο άλλο νήμα. Τα σκευάσματα αυτά είναι  ΝΕΑ. ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΙ. Δεν τα λέω εγώ. Τόσοι ειδικοί τα λένε. Και νέα σκευάσματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ να δίνονται σε παιδιά και εγκύους ή γυναίκες που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν. Τα εξηγεί ο Κούβελας. Ακούστε τον. Και σας ρωτώ....ανάμεσά μας υπάρχουν γυναίκες που μάτωσαν τα κορμιά τους στην προσπάθεια να γίνουν μαμάδες. Αν λοιπόν μετά από τα τόσα που πέρασαν- βάζω και τον εαυτό μου μέσα- τις τόσες απογοητεύσεις, τα τόσα καρδιοχτύπια, τις τόσες ορμόνες βρεθεί ο ειδικός και μου εγγυηθεί ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ασφαλής από το εμβόλιο θα το κάνω. Όμως ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ. Γιατί όταν τους στριμώχνεις αρχίζουν τα περί έρευνας σε δείγμα γυναικών στην Αμερική και βλακείες. Μου υπογράφεις???? Αν ναι, θα το κάνω. Αν όμως μου αρχίσεις τα "δεν ξέρω, θεωρούμε έτσι ή γιουβέτσι" ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και τα ακούω βερεσέ.
https://www.iatropedia.gr/paidi/ekpa-pos-schetizetai-o-koronoios-me-ton-endomitrio-emvryiko-thanato-tessera-peristatika-stin-ellada/144154/

3
Μπορεί κάποιος να το ξεκαθρισει αυτό ; Εδώ λέει:

 Ενότητα 3η. Έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης αλλά δεν μπορούν να αναλάβουν υπηρεσία σε
περίπτωση διορισμού, αν εξακολουθούν να διατηρούν την κάτωθι ιδιότητά τους:

(iii) Οι υπάλληλοι που απασχολούνται στο Δημόσιο και τα Κρατικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού
Δικαίου με πλήρες ωράριο εργασίας (και άσχετα από τη φύση της σχέσεως που τους συνδέει με το Δημόσιο ή το
νομικό πρόσωπο) [άρθρο 35 του ν. 3528/2007 (Α΄ 26)].
Γι οποία απορία σου πάρε τηλέφωνο στο υπουργείο στο τμήμα διορισμών. Είναι οι μόνοι αρμόδιοι να σε κατατοπίσουν σωστα

4
Είσαι τυχερή, αλλά οι περισσότεροι θα έχουν αυτά τα θέματα μπροστά τους, συν να φροντίσουν για τα παιδιά (νέα σχολεία, φροντιστήρια...) και τις οικογένειές τους (αν δεν πάνε μόνοι τους).
Αν δεν άλλαξε κάτι, δικαιούσαι κάποιες μέρες άδειας για μεταφορά οικοσκευής

5
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις σε οργανικά κενά
« στις: Ιούλιος 24, 2021, 03:40:29 μμ »
Για να δω τα οργανικά κενά σε κάποια διεύθυνση που με ενδιαφέρει κοιτάζω τα οργανικά κενά που δόθηκαν στους μετατιθέμενους;
Τον πρώτο χρόνο μπορεί να τοποθετηθείς και σε λειτουργικό κενο

6
Ευχαριστώ πολύ victor! Aπό αυτο καταλαβαίνω οτι ειμαι στην 3 κατηγορια οπότε θα πρέπει να παραιτηθω πριν κάνω την ανάληψη υπηρεσίας η οποία θα είναι λογικα κάπου 1 Σεπτεμβριου? οι υπευθυνοι για να ελέγξουν όλα αυτά είναι στην δευτεροβάθμια ή στο υπουργείο, μηπως ξέρεις?
Μπορείς να ζητήσεις παράταση αποδοχής διορισμού (προβλέπεται από το νόμο και έχουν κάνει χρήση συνάδελφοι απαξ  υπό περιοσμους) ώστε να διευθετήσεις τα θέματα αυτά. Ζητά πληροφορίες από τη διεύθυνση που θα ανήκεις ή από το τμήμα διορισμών του υπουργείου.

 

7
Έχει κάνει τεστ αντισωμάτων ή απλά το πέταξες για να πεις κάτι; Γιατί εγώ μιλάω για περίπτωση που έκανε τεστ και δεν είχε αντισώματα ένα χρόνο μετά. Το επιχείρημά σου ποιο είναι;
Τα αντισώματα τα δημιουργεί ο κάθε οργανισμός με άλλο τρόπο. Εγώ πχ αν και ήμουν εμβολιασμένη για ερυθρά από παιδί, σε έλεγχο που με έβαλε ευτυχώς να κάνω η γιατρός μου βρέθηκε ότι δεν έχω αντισώματα και στα 35 μου ξαναέκανα το εμβολιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι το (δοκιμασμένο από χρόνια) εμβολιο ερυθράς ειναι σκάρτο.

8
ο σύζυγος της αστυνομικος δεν δικαιούται μετάθεση. Ίσως απόσπαση αν περάσει από επιτροπή .
Απόσπαση πιθανόν θα πάρει, όπως και οι σύζυγοι στρατιωτικών και δικαστικών και θα χρωστάει την οργανική της και δεν θα μπορεί να πάρει μετάθεση. Υπάρχουν συναδέλφισσες που όταν ο σύζυγος αποστρατεύτηκε, αναγκαστηκαν μετά από 20 χρόνια διορισμού να τρέχουν να υπηρετήσουν την οργανική τους και να έχουν χάσει το τρένο των μεταθέσεων γιατί δεν μάζευαν μόρια τοσα χρόνια. Σε βάθος χρόνου, μπορεί και να βιάζεται μάλλον να πανηγυρίσει!
Επισης δεν προηγείται στην επιλογή σχολείου. Υπήρξε χρονιά που επειδή ήρθαν πολλές γυναίκες στρατιωτικών στην Α Θεσσαλονίκης με απόσπαση και δεν είχαν τι να τις κάνουν, ενεργοποίησαν τη διάταξη για το πλεονάζον προσωπικό και έκαναν διάθεση εντός νομού και τις έστειλαν στη Β Θεσσαλονίκης

11
Είναι πολύ κρίμα αυτή η τάση για εκμετάλλευση των διευκολύνσεων που δινονται σε μια συγκεκριμένη ομάδα που πραγματικά τις χρειάζεται να μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι ευκολότερο να διακόψουμε τις διευκολύνσεις.
Θα τολμούσα να πω ότι υπάρχει μια αναλογία εδώ με αυτό που συμβαίνει και με τα αγορασμένα προσόντα. Η αγορά που πράγματι δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια της μοριοδότησης ορισμένων από αυτών οδήγησε πολλούς να σκεφτούν ότι είναι καλύτερο να μην μοριοδοτουνται.
Γενικά μου φαίνεται θλιβερή η αδυναμία της διοίκησης να επιβάλλει κανονισμούς και να διαλευκανει το τοπίο από όσους εκμεταλλεύονται μια ρύθμιση εις βάρος όσων την χρειάζονται ή την αξίζουν, με αποτέλεσμα να φωνάζουμε ομαδικά για την κατάργηση της. Στην Ελλάδα δυστυχώς "πονάει χέρι, κόβουμε κεφάλι" και ούτε μας ενδιαφέρει να βρούμε δίκαιη λύση ούτε να καλλιεργήσουμε τις κοινωνικές συνθήκες ώστε στο μέλλον να μπορεί να ευδοκιμήσει ένα αξιοκρατικοτερο σύστημα.
Σε ο,τι αφορά τις εξωσωματικές βρέθηκαν δικλείδες ελέγχου, γιατί ήταν σαφής η εκμετάλλευση του δικαιώματος από κάποια άτομα, όποτε τώρα είναι πιο δύσκολο να ξεγελάσεις το συστημα

12
Ειναι απλο το θεμα αν ισχυε αυτο για την μονογονεικη οικογενεια θα βλέπαμε εκατονταδες λευκα διαζυγια! εδω ειδαμε λευκους γαμους αναπληρωτων παλιοτερα..
Για να μην πούμε για τις αποσπάσεις λόγω εξωσωματικής (δεν αδικώ αυτούς που έκαναν πραγματικά, αλλά ειδικά τα πρώτα χρόνια γεμίσαμε ξαφνικά χαρτιά από ιδιωτικά κέντρα από παντρεμένους και ανύπαντρους)

13
Καλησπέρα συνάδελφοι/σες, χαίρομαι που σας βρήκα, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.
Θα ήθελα να υποβάλω 2-3 ερωτήματα/απορίες που έχω, πολύ σημαντικά για εμένα, θα ήθελα τη γνώμη σας, αλλά πολύ περισσότερο θα εκτιμούσα αν κάποιος έχει απάντηση με βάση όχι προσωπική εκτίμηση (επειδή το ζήτημα είναι πολύ λεπτό) αλλά αν μπορεί να μου παραθέσει εδάφια/άρθρα.
1) Έστω ότι κάποιος βρίσκεται σε καλή σειρά σε 2 κλάδους της 2Γ, πχ. ΠΕ02 και ΠΕ03 (λόγω 2ου πτυχίου). Όταν έρθει η περίοδος για δηλώσεις, μπορεί να δηλώσει ΚΑΙ στους 2 κλάδους ή να επιλέξει μόνο τον ένα;
2)Αν ναι, διάβασα ότι το σύστημα θα τρέξει στους κλάδους με αύξων αριθμό στην κωδικοποίηση τους, πχ πρώτα το ΠΕ02 και ύστερα το ΠΕ03, θα μπορούσε να δηλώσει ΜΟΝΟ 2-3 περιοχές από την ΠΕ02, και αν "πιάσει" κάποια έχει καλώς, διαφορετικά ακολουθεί η ΠΕ03 όπου θα τις δηλώσει όλες; ΜΠΟΡΕΙ να την ακολουθήσω την τακτική αυτή; Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, εφόσον έτρεξε η ΠΕ02 για το άτομο αυτό (επειδή δήλωσε έστω μία περιοχή), το σύστημα να τον/την "τράβηξε" εκεί (στην ΠΕ02) και αυτομάτως να αποκλείστεί από την επόμενη, την ΠΕ03; Με αποτέλεσμα αν δε "πιάσει" αυτές τις ελάχιστες περιοχές της ΠΕ02 να χάσει τον διορισμό του/της από "βλακεία"/υπερβολική αυτοπεποίθηση;
Θα μπορούσε κάποιας να μου δώσει απάντηση με βάση τον νόμο; το ξέρω ότι δε βγήκε ακόμη η εγκύκλιος, ίσως να υπάρχει ανάλογο προηγούμενο με την ειδική αγωγή. Σας παρακαλώ, καλές είναι και η εκτιμήσεις αλλά να το ξεκαθαρίζετε αυτό, ότι είναι προσωπική σας άποψη, το ζήτημα είναι πολύ λεπτό. (Ίσως κάποιος/α άλλος/η βρίσκεται στην ίδια θέση με εμένα και το έχει ψάξει καλύτερα, π.χ. καλώντας το υπουργείο ή μιλώντας με διευθύνσεις)
Σε τόσο σοβαρά θέματα που μπορεί να κρίνουν τον διορισμο σου, καλό είναι να απευθύνεσαι κατ’ ευθείαν στο Υπουργείο, στο τμήμα διορισμών ( να κρατήσεις οπωσδήποτε και το όνομα του υπαλλήλου με τον οποίο θα μιλήσεις κι αν είναι εύκολο μιλά απευθείας με τον προϊστάμενο τμήματος)

14
Δίπλα στην Τουρκία, όμως, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
12 υπηρέτησης Χίο και Λήμνο, ποτέ δεν με προβλημάτισε αυτό. Όσο για τους μετανάστες, περισσότερους συναντάω στη Θεσσαλονικη κάθε μέρα….

Σελίδες: 123 ... 70

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30505
  • Τελευταία: fairyf
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1076066
  • Σύνολο θεμάτων: 18114
  • Σε σύνδεση σήμερα: 828
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 66
Επισκέπτες: 718
Σύνολο: 784

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.104 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.