Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - anchatzi

Σελίδες: 123 ... 5
1
Ναι, το δηλώνεις στην αίτηση σου

2
Εγώ έδωσα την Κυριακή, αλλά είμαι φυσικός. Για το γενικό μέρος οι ερωτήσεις ήταν λίγο πολύ οι γνωστές χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Το ελεύθερο θέμα για τη φυσική λυκείου ήταν εγκάρσια ελαστικά κύματα, σενάριο για 2 ώρες.

3
Όταν έδωσα εγώ το 2007, το ECDL δεν μετρούσε και έπρεπε να δώσουμε και την πιστοποίηση. Δεν ξέρω αν μέχρι τώρα έχει αλλάξει κάτι σχετικά με αυτό.

4
Κανένας. Μάλιστα δεν αντιλαμβάνομαι καν την ανάγκη ύπαρξης Υπουργού Παιδείας, όπως και η υπουργός δεν αντιλαμβάνεται τον όρο Αδιόριστος.

Πάρα πολύ καλό !!!!!

5
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« στις: Δεκέμβριος 20, 2009, 12:55:18 πμ »
Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο REX. Η διαφορά έγκειται ακριβώς στα προστατευόμενα μέλη που εκ του νόμου επιβαρύνουν τον σύζυγο στη φορολογική δήλωση. Η διαφορά στις μηνιαίες αποδοχές (επιπλέον φόρος) πιθανόν να οφείλεται στο ότι το πρόγραμμα που βγάζει μισθοδοσίες υπολογίζει το φόρο μια φορά στην αρχή του χρόνου και παρακρατά κάθε μήνα το ίδιο ποσό.

6
Νεοδιόριστοι / Απ: Μισθός νεοδιόριστων
« στις: Οκτώβριος 16, 2009, 05:20:44 μμ »
Στη ΔΙΔΕ Ξάνθης πληρώσαμε σήμερα με τα ΜΚ, μεταπτυχιακά και όλα τα επιδόματα. Αν κάποια τράπεζα δεν πρόλαβε να πληρώσει σήμερα θα το κάνει σίγουρα τη Δευτέρα.

7
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« στις: Αύγουστος 11, 2009, 09:00:36 μμ »
1. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να δω ποιες περιοχές θεωρούνται παραμεθώριες κατηγορίας α', β' κ.τ.λ. και ποιές δυσμενείς κατηγορίας α', β' κ.τ.λ.?

Οι περιοχές που δικαιούνται επιδόματα παραμεθορίου είναι σε γενικές γραμμές : Όλοι οι νομοί της θράκης, Δράμα, Σέρρες (τον τελευταίο χρόνο αυτές οι δύο), Φλώρινα, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Δωδεκάνησα και μάλλον χωρίς να είμαι σίγουρος η Πέλλα, η Καστοριά και το Κιλκίς. Το επίδομα στις περιοχές αυτές είναι προβληματικών και παραμεθορίων περιοχών και ανέρχεται σε 120€ μικτά. Στους υπόλοιπους νομούς υπάρχουν ανά περιοχή επιδόματα προβληματικών Α' και Β' περιοχών, αλλά προσοχή, όχι σε ολόκληρο το νομό και όχι το ίδιο σε όλες τις περιοχές ενός νομού. Οι Κυκλάδες για παράδειγμα λαμβάνουν όλες επίδομα προβληματικής περιοχής 50€ (πάντα μικτά) αν θυμάμαι καλά, όπως και τμήματακάποιων ηπειρωτικών νομών.
Περισσότερα και πιο σίγουρα για τα επιδόματα που δικαιούται η κάθε περιοχή θα μάθεις μόνο από την κάθε διεύθυνση β/θμιας

8
Νεοδιόριστοι / Απ: Απορίες νεοδιόριστων
« στις: Αύγουστος 04, 2009, 10:27:18 πμ »
Η εγκύκλιος διορισμών θα βγει από το ΥΠΕΠΘ, αφού το ΑΣΕΠ τελιώνει το έργο του με την ανάρτηση και δημοσιεύση των οριστικών πινάκων. Αν δεν θέλεις να διοριστείς τον πρώτο χρόνο μπορείς να δηλώσεις λίγες περιοχές που σε ενδιαφέρουν, μήπως και σου κάτσει, και την επόμενη χρονιά κάνεις τη δήλωση και βάζεις και ναι σε όλα. Άποψη μου πάντως είναι να μην το καθυστερήσεις και αφού μπορείς να διοριστείς την πρώτη χρονιά να το κάνεις, γιατί τα πράγματα είναι πολύ ρευστά (συμφωνώ απόλυτα με para5)

9
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« στις: Αύγουστος 04, 2009, 10:20:42 πμ »
Mιας και συζητησατε παραπανω για μισθους εχω μια απορια.....Ποτε αρχιζει να πληρωνεται ενας διορισμενος?Αργει οπως τους αναπληρωτες?

Λένε ότι ο πρώτος μισθός μπαίνει από 15 έως τέλη Οκτώβρη αναδρομικά.

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά συνήθως οι νεοδιόριτοι πληρώνονται μέσα στο Νοέμβριο (μέχρι τα μέσα το αργότερο) αναδρομικά βέβαια από την ημερομηνία ανάληψης. Μπορεί όμως να υπάρχουν διαφορές λίγων ημερών στο χρόνο καταβαλής του πρώτου μισθού από διεύθυνση σε διεύθυνση.

10
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« στις: Αύγουστος 04, 2009, 10:16:16 πμ »

Δε μου λετε, το μεταπτυχιακο μονο 30 ευρω μεικτα δινει;; Και που μπορω να βρω ποια μεταπτυχιακα αναγνωριζονται;

Το μεταπτυχιακό εφόσον αναγνωριστεί ως σχετικό με το αντικείμενο δίνει 45€ μικτά. Τώρα για το ποια μεταπτυχιακά αναγνωρίζονται και ποια η συνάφεια τους με το γνωστικό αντικείμενο, είναι νομίζω θέμα ΠΥΣΔΕ, εκτός βέβαια από αυτά που είναι ξεκάθαρα πάνω στο γνωστικό ( π.χ. ίδιο τμήμα με το βασικό πτυχίο κλπ).

Αυτό με το ΜΚ ούτε και εγώ το κατάλαβα
5 χρόνια προυπερεσιας στον ιδιωτικό τομέα (ικα)
μπορει να αλλαξει το ΜΚ και άρα τον μισθό;


Αν τα χρόνια ασφάλισης που έχεις στο ΙΚΑ αφορούν διδακτικό έργο (αναπληρωτής, ωρομίσθιος, ΠΔΣ,Δημόσια ΙΕΚ, ΟΑΕΔ, Νοσηλευτική, Πανεπιστήμια με συγκεκριμένες συμβάσεις) τότε σου αναγνωρίζονται σαν προϋπηρεσία και προσμετρώνται στον χρόνο για να σου δοθεί το ΜΚ νωρίτερα.
Σε περίπτωση που τα χρόνια αφάλισης στο ΙΚΑ ή στο ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) αφορούν σε φροντιστήριο ή σε άλλη εργασία άσχετη με την εκπαίδευση, τότε μετρούν ως συντάξιμα χρόνια και όταν με το καλό έρθει η ώρα μετρούν στον υπολογισμό της σύνταξης με τη διαδικασία της διαδοχικής ασφάλισης.
Αν τέλος κάποιος εργαζόταν στο Δημόσιο και έρθει στην εκπαίδευση τα χρόνια ασφάλισης στο Δημόσιο μετρούν κανονικά στον υπολογισμό του ΜΚ και μάλιστα δεν έχει κρατήσεις νεοδιρισμού αφού αυτές του έγιναν την πρώτη φορά που διορίστηκε στο Δημόσιο.

11
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« στις: Αύγουστος 03, 2009, 07:57:42 μμ »
Εγώ πήγα σήμερα για το δεκαπενθήμερο και το βρήκα κατά 80 ευρώ μειωμένο. 520 αντί 600 του Ιουλίου. Ξέρει κανείς σας τι γίνεται; Τώρα μπαίνω στο δεύτερο χρόνο. Περίμενα αύξηση και βρήκα μείωση. Μην τρελλαθούμε...

Ο μισθός του Ιουλίου περιείχε κάποια αναδρομικά από 01/01/09 εως και 31/06/09 που σε μένα που έχω ΜΚ 18 ήταν 80 ευρώ και μου δώθηκαν 40 και 40 το κάθε δεκαπενθημερο. Οπότε μην έχεις κριτήριο την μισθοδοσία του Ιουλίου για να συγκρίνεις πιθανη αλλαγή του μισθού σου.
Δε συγκρίνω το μισθό Ιουλίου. Τόσα περίπου έπαιρνα και τους προηγούμενους μήνες. ( 2 παιδιά + παραμεθόριος ). Επιπλέον, η περιοχή που μετατέθηκα έχει και αυτή επίδομα παραμεθορίου. Δε δικαιολογείται με τίποτα αυτή η μείωση. Ελπίζω να έχει γίνει λάθος. Θα φανεί τη Δευτέρα.

Το επίδομα παραμεθορίου κόβεται τον Ιούλιο σε περίπτωση μετάθεσης και αν η νέα θέση δικαιούται επίσης το επίδομα αυτό θα δοθεί αναδρομικά όταν θα αρχίσεις να πληρώνεσε από τη νέα θέση. Αυτή είναι η πρακτική που ακολουθούν οι περισσότερες διευθύνσεις. Πάντως δεν χάνεις τίποτα από όσα δικαιούται η θέση στην οποία θα τοποθετηθείς.

12
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« στις: Ιούλιος 31, 2009, 06:17:57 μμ »
Οι κρατήσεις νεοδιρισμού μετρούν από την ημέρα διορισμού (πράξη 1ης ανάληψης υπηρεσίας) στη διεύθυνση που διορίζεσαι ανεξάρτητα από το πότε αλλάζεις ΜΚ και είναι :
ΜΤΠΥ : 1 μισθός (σύνολο αποδοχών κατά το διορισμό) μοιράζεται σε 12 μήνες
ΤΕΑΔΥ : 1/2 μισθού (σύνολο αποδοχών κατά το διορισμό) μοιράζεται σε 24 μήνες

13
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« στις: Ιούλιος 31, 2009, 12:41:43 μμ »
γεια σας.ειμαι διορισμενη ,τωρα μπαινω στο 2 χρονο ,παντρεμενη με ενα παιδι κ με μ.κ 17.ο μισθος μου ειναι 1100ε.τωρα που θα σταματησουν οι κρατησεις απο τα βιβλιαρια ποσο θ ανεβει ο μισθος????κ κατι αλλο εχω παρει αποσπαση για το νομο μου ,τωρα θα πληρωνομαι απο το νομο που πηρα μεταθεση ετσι δεν ειναι?????αληθευει οτι οι αποσπασμενοι αργουν να πληρωθουν???
Η διαφορά στο μισθό μετά το πρώτο χρόνο και το τερματισμό των κρατήσεων νεοδιορισμού για το ΜΤΠΥ θα είναι γύρω στα 100€.
Όταν παίρνεις απόσπαση συνεχίζεις να πληρώνεσε από τη Διεύθυνση της οργανικής σου κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση. Αν τώρα η θέση της απόσπασής σου δικαιούται επιπλέον επιδόματα (προβληματικών, παραμεθορίου κ.α.) θα πρέπει να στείλεις στη διεύθυνση της οργανικής σου πράξη ανάληψης και βεβαίωση του διευθυντή από το καινούριο σχολείο για τα τυχόν επιδόματα που δικαιούται το σχολείο που τοποθετήθηκες μετά την απόσπαση.

14
Νεοδιόριστοι / Απ: Πόσο χρονών διοριστήκατε?
« στις: Ιούλιος 17, 2009, 01:32:52 μμ »
Φυσικός 0401 διορίστηκα στα 40 μου με δυο παιδιά, με τον ΑΣΕΠ του 2005

Σελίδες: 123 ... 5

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30401
  • Τελευταία: Tsoufis1989
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1066444
  • Σύνολο θεμάτων: 18056
  • Σε σύνδεση σήμερα: 611
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 28
Επισκέπτες: 567
Σύνολο: 595

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.109 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.