Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - bloodymary195

Σελίδες: 123 ... 14
1
Απλά επειδή μπορεί να μην γνωρίζει η κοπέλα και για να μην τρομάξει να συμπληρώσουμε ότι η Εθνική Σχολή δημόσιας διοίκησης δεν έχει καμία σχέση με τον εκπαιδευτικό χώρο. Είναι άλλου παπά ευαγγέλιο που λένε. Αν κανείς θέλει να προσανατολιστεί σε κάτι διαφορετικό επαγγελματικά ναι είναι μία διέξοδος με σοβαρές προοπτικές, αλλά συγχρόνως περιλαμβάνει και αρκετή δυσκολία για να φτάσει κάποιος στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

2
Καλημέρα, θα σου πρότεινα να κάνεις αίτηση για άδεια διδασκαλίας (Αναγγελία Διδασκαλίας όπως ονομάζεται πλέον) η οποία είναι απαραίτητη για να διδάξεις στον ιδιωτικό τομέα, δηλαδή σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία αυτή παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί, αλλά θα σου είναι χρήσιμο γενικά να την αποκτήσεις.
Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες: https://www.eoppep.gr/index.php/el/structure-and-program-certification/didaskontes_frontistiria/anaggeli_didaskalias_menu

3
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Νοέμβριος 23, 2020, 04:19:22 μμ »
Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι. Μπορούμε να αναλάβουμε 2 τμήματα ( πχ 2  25ωρα σε διαφορετικούς δήμους);
Ευχαριστώ

Δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Όσο πιο πολλά τμήματα γίνονται, τόσο πιο σύντομα έρχεται ξανά η σειρά σου και φυσικά μπορείς να είσαι συγχρόνως.

4
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Νοέμβριος 23, 2020, 12:11:54 μμ »
Αν κάποιος δουλεύει ως αναπληρωτής φέτος, μπορεί να δουλέψει στα ΚΔΒΜ;

Ναι μπορεί, γιατί όχι; Και με τα ΙΕΚ συμβαίνει το ίδιο. Και μάλιστα το "αστείο" είναι ότι η προϋπηρεσία διδασκαλίας π.χ. στην Β'θμια εκπαίδευση μετράει για τα ΚΔΒΜ και τα ΙΕΚ. Η προϋπηρεσία όμως από ΚΔΒΜ και ΙΕΚ για τους αναπληρωτές δεν μετράει.

5
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Νοέμβριος 23, 2020, 12:01:10 μμ »
Κι όμως, αυτό ακριβώς που περιγράφω συμβαίνει...

Καλημέρα, στόχος μου δεν είναι να αντιπαρατεθώ, αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό που λες! Δηλαδή στα αποτελέσματα της ειδικότητάς σου η κατάταξη που έχεις μπροστά σου είναι βάσει του αριθμού μητρώου αίτησης και στα δικά μου, όχι; Κοινώς όποιος προλάβει πρώτος; Τι να σου πω, αυτό ούτε νόημα βγάζει, ούτε συνέβη ποτέ στο παρελθόν. Τέλος πάντων... Και η προκήρυξη του 2018 πάντως είχε την Option για εξ αποστάσεως διδασκαλία, πράγμα που δεν νομίζω ότι εφαρμόστηκε, ίσως τώρα λόγω των συνθηκών. Παρ'όλα αυτά γενικότερα τα τελευταία χρόνια δεν νομίζω ότι τα ΚΔΒΜ κινήθηκαν με την ίδια δυναμική όπως μέχρι το 2015.

6
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Νοέμβριος 22, 2020, 09:32:25 μμ »
Τα ονόματα στους πίνακες είναι καταταγμένα βάσει αριθού πρωτοκόλλου αίτησης και όχι βάσει μορίων κατάταξης.Οπότε και πρώτος να είναι κανείς στα μόρια , αν υπέβαλλε την αίτηση μεταγενέστερα από όλους τους άλλους υποψηφίους , εμφανίζεται στην τελευταία θέση. Μήπως αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που αναφέρεις;Για τσέκαρέ  το ξανά... Οι άνεργοι μοριοδοτούνται βάσει μηνών ανεργίας αλλά δεν προτάσσονται

Αυτό που περιγράφεις δεν συμβαίνει. Αυτό που ισχύει και το οποίο δεν είχα προσέξει στο ποστ της συναδέλφου είναι το εξής: αν δηλώσεις ότι είσαι δημόσιος υπάλληλος, τότε ανεξάρτητα από μόρια μπαίνεις στο τέλος του πίνακα. Προφανώς πρόκειται για τέτοια περίπτωση. Κατά τα άλλα προηγούνται οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, βάσει των μορίων τους και έπονται οι μη πιστοποιημένοι πάλι βάσει των μορίων τους. Η ανεργία δεν αποτελεί κριτήριο κατάταξης.

7
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Νοέμβριος 22, 2020, 09:27:43 μμ »
Τώρα με τον COVID-19, πώς αναμένεται να γίνουν οι προσλήψεις και πότε;...
Υπάρχει εικόνα για τον αριθμό των προσλήψεων ανά κλάδο;

Καλώς ή κακώς ο Covid δεν είναι το μόνο πρόβλημα...  :P Θα πρέπει καταρχήν να εξεταστούν οι ενστάσεις και να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα. Αν υποθέσουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα και ότι τα εκάστοτε ΚΔΒΜ έχουν ήδη επιλέξει τις θεματικές ενότητες που θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους, ξεκινάνε οι αιτήσεις συμμετοχής. Βλέπουν τι ενδιαφέρον υπάρχει και αναλόγως καταρτίζουν τμήματα και καλούν εκπαιδευτές. Το πόσα τμήματα θα δημιουργηθούν προφανώς εξαρτάται από τους συμμετέχοντες. Τα προγράμματα είναι συνήθως των 25 ωρών με εξαίρεση την εκπαίδευση μεταναστών που οι ώρες είναι περισσότερες. Κάνεις τις ώρες που σου αναλογούν, πας στο τέλος του μητρώου και περιμένεις αν έρθει η σειρά σου να σε καλέσουν πάλι.

8
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Νοέμβριος 22, 2020, 01:02:17 πμ »
Καλησπέρα!Προηγούνται αυτοί που είναι άνεργοι; Γιατί ξέρω περίπτωση αναπληρώτριας εκπαιδευτικού στη λίστα των ξενόγλωσσων  που έχει τη μεγαλύτερη μοριοδότηση κι ωστόσο την έχουν τελευταία στην κατάταξη. Γιατί αυτό;

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτοί που προηγούνται σίγουρα πάντως είναι οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές ενηλίκων.

9
Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και σε μάθημα όπου συμμετείχε μαθητής μου. Πρόκειται για ιδιωτικό σχολείο το οποίο δεν χρησιμοποιεί το webex. Επικράτησε κοινώς μπάχαλο, το σχολείο χωρίς να διασταυρώσει επακριβώς από που προήλθαν τα σχόλια με τον τεχνικό τους, στοχοποίησε ελαφρά τη καρδία δύο άτομα, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση και μετά έτρεχαν να ζητήσουν συγγνώμη, αφού αναστάτωσαν και τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνω την αγένεια ή την νοοτροπία του "κάνω τα στραβά μάτια" απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές. Τέτοια περιστατικά πρέπει να απομονώνονται και οι υπαίτιοι να επιπλήττονται, αλλά με γνώμονα την λογική και όχι τα άκρα, εκατέρωθεν.

10
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Οκτώβριος 21, 2020, 02:33:13 μμ »
Μπήκα απλά είναι πολύ επιγραμματικά, τύπου μια παράγραφος και έτσι.

Βρε αν πατήσεις πάνω στην επικεφαλίδα της κάθε υποενότητας π.χ. 3.Νέες Τεχνολογίες --> 3.1 Επεξεργασία Κειμένου - Διαδίκτυο I θα σου ανοίξει ένα ολόκληρο βιβλίο σε Pdf ! Και αυτό ισχύει για όλα. Τσέκαρέ το!
Επίσης στην ίδια σελίδα του site που είναι η λίστα με τις τωρινές θεματικές ενότητες αν πατήσεις εκεί που λέει Υλικό Παλαιότερων Ετών θα βρεις άλλα τόσα σε Pdf.

11
Φροντιστήρια / Απ: Άδεια διδασκαλίας Γαλλικής γλώσσας
« στις: Οκτώβριος 20, 2020, 04:44:16 μμ »
Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον δεν μπορεί να εκδοθεί επάρκεια διδασκαλίας για τους κατόχους πιστοποιητικών επιπέδου C2. Η ίδια η επάρκεια όμως για όσους την έχουν συνεχίζει να ισχύει, οπότε κάποιος μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να κάνει αναγγελία στον ΕΟΠΠΕΠ για άδεια διδασκαλίας. Αν είχε ήδη άδεια διδασκαλίας θα μπορούσε να είχε κάνει αίτηση ανανέωσης, αλλά η διαδικασία αυτή έχει λήξει.

Όσο για τις ημερομηνίες που λέτε είχε συμβεί το εξής. Είχε δοθεί η δυνατότητα σε αιτούντες επάρκεια διδασκαλίας μεταξύ 2014 και 2017 να την αποκτήσουν με την προϋπόθεση να παρακολουθήσουν ένα πανεπιστημιακό σεμινάριο διδακτικής ξένων γλωσσών. Δεν έχει ακουστεί κάτι αντίστοιχο ξανά όμως.

12
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Οκτώβριος 18, 2020, 12:26:07 μμ »
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω , ύλη σχετικά με τα προγράμματα των ΚΔΒΜ που μπορούμε να βρούμε;

Καλημέρα, μπες στις "θεματικές ενότητες" και εκεί υπάρχει υλικό για όλα τα προγράμματα.

https://kentradiaviou.gr/home/

13
Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε όλους! Να ρωτήσω σχετικά με τις δηλώσεις η διαδικασία στον ΟΠΣΥΔ  είναι η εξής: Αιτήσεις - αναπληρωτή ή ωρομίσθιου  και για τα δύο δεν μπορούμε να δηλώσουμε;  Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στους αναπληρωτές και στους ωρομίσθιους;

Φυσικά μπορείς να κάνεις αίτηση και για τις δύο κατηγορίες. Η διαφορά έγκειται στις ώρες διδασκαλίας. Οι ωρομίσθιοι εργάζονται έως 8 ώρες, οι ΑΜΩ έως 15 και οι ΑΠΩ πάνω από 16 εβδομαδιαίως. Για αναπληρώτρια μπορείς να δηλώσεις όσες περιοχές θέλεις, ακόμα και όλες, ενώ για ωρομίσθια μόνο μία.

14
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών / Απ: Περιοχές προτίμησης
« στις: Αύγουστος 13, 2020, 12:28:18 μμ »
Να σας ρωτησω για αναπληρωτής  μπορω να επιλεξω ολες τις περιοχες πληρους ωραριου και ολες τις περιοχες μειωμενου ωραριου;

Ναι τα πάντα όλα, μόνο στην ωρομισθία επιλέγεις μόνο μία περιοχή.

Σελίδες: 123 ... 14

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30071
  • Τελευταία: sevi7846
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1042672
  • Σύνολο θεμάτων: 17827
  • Σε σύνδεση σήμερα: 199
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 12
Επισκέπτες: 173
Σύνολο: 185

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.092 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.