Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Anemos2017

Σελίδες: 123 ... 138
1
Συνάδελφοι κατά την ταπεινή μου άποψη το επεισόδιο ήταν στημένο σε βάρος του καθηγητή. Προφανώς εφάρμοσε την εγκύκλιο  για την απαγόρευση κινητών εντός του σχολείου. Η μαθήτρια στο ρεπορτάζ παραδέχεται ότι είχε το κινητό  επάνω στο θρανίο αλλά κλειστό!. Όταν έλαβε  την απουσία  άρχισε να διαμαρτύρεται και στη συνέχεια να ουρλιάζει. Το  επεισόδιο δεν ξέρουμε αν είναι καταγεγραμμένο από την αρχή και φυσικά κομμένο. Ο καθηγητής αν ήταν ποιο ψύχραιμος και δεν την χτυπούσε θα γλύτωνε τον διασυρμό και την απόλυση. Δίκαιο ήταν  να κληθεί σε απολογία και κατόπιν να επιβληθεί η όποια ποινή. Βέβαια η καταστροφή του αυτοκινήτου δείχνει  τον ακριβή χαρακτήρας των μαθητών, δείχνει την έλλειψη αγωγής από το σπίτι. Πρέπει τάχιστα να υπάρξει συνεννόηση υπουργείου και ομοσπονδιών γατί η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι μαθητές είτε στο δημοτικό, είτε στο γυμνάσιο και λύκειο θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση.

2
Η Κοινότητα του PDE / Απ: Μουσική (2015 -2021)
« στις: Δεκέμβριος 03, 2021, 07:21:24 μμ »
Δε γνωρίζετε τον Πάνο Τζαβέλλα; Είστε σίγουρα εκπαιδευτικός;

Μάλλον ήλθες για να προκαλέσεις...... Διάβασε τα σχόλια μου και θα καταλάβεις αν είμαι ή όχι!.

3
Η Κοινότητα του PDE / Απ: Μουσική (2015 -2021)
« στις: Δεκέμβριος 03, 2021, 12:57:51 μμ »
Θίχτηκες κυρ-Παντελή;
Αλλά εγώ.. ain't gonna waste my hate on you:

https://www.youtube.com/watch?v=qhKFxrMi9ho

Άφησε τα στερεότυπα και τις παπαγαλίες. Αν έχεις να πεις κάτι πες το με δικά σου λόγια και μην κρύβεσαι πίσω από τα λόγια άλλων και κυρίως τις χυδαιολογίες. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και αντιμετωπίζονται μόνο με πράξεις και όχι με δήθεν αντιστασιακές χυδαιότητες.
Όσο για μένα δεν με γνωρίζεις και δεν σου επιτρέπω συγκρίσεις. Είμαι περήφανος που βοηθάω όποιον μπορώ και όσο μπορώ και δεν το κάνω σημαία και ούτε μισώ κανέναν. Αυτό τα αφήνω σε άλλους..... Αυτά τα ολίγα για τον δήθεν προοδευτισμό σας

Ό,τι θέλεις να το γράφεις ελληνικά μην κρύβεσαι..... η γλώσσα μας είναι πλούσια.....

4
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Νοέμβριος 28, 2021, 11:09:14 πμ »
Ασφαλώς και τα μέτρα που ακολουθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του ιού έχουν αποτύχει παταγωδώς, ασφαλώς και πρέπει να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι υγειονομικοί, ασφαλώς κι η Κεραμέως δε θέλει να κλείσουν τα σχολεία (κι όχι μόνο λόγω της θέσης της -αυτή δε θα πεινάσει, ακόμη κι αν δεν ξαναγίνει υπουργός, όπως κι άλλοι προηγούμενοι υπουργοί παιδείας-), ασφαλώς και δεν υπάρχει κανονικότητα στα σχολεία, έτσι όπως την ξέραμε κι όπως υποστηρίζει το υπουργείο ότι τη βλέπει κι ασφαλώς τα σχολεία επιβάλλεται να κλείσουν (χθες, αν γινόταν, όχι 3-4 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα).
Κι αυτό όχι για λόγους βολέματος κι εξυπηρέτησης (θα είμαστε σπίτια μας, δε θα γυρίζουμε σε 4-5 σχολεία, θα κάνουμε κι άλλες δουλειές ταυτόχρονα, δε θα έχουμε εφημερίες κλπ. που διάβασα), αλλά για ουσιαστικούς λόγους που επιβάλλει η δημόσια κι ατομική υγεία. Δε γίνεται δηλ. να σκέφτονται να βάλουν και τρίτο rapidtest για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους, για τους ανεμβολίαστους πελάτες στα supermarkets και στα σχολεία να μπαίνουν όλοι οι μαθητές με σχεδόν ανύπαρκτα selftest...! Να μη φορούν μάσκα (σωστά ή καθόλου) τα παιδιά, έξω τα πρωινά και τα μεσημέρια να παρατηρείται αδιανόητος συνωστισμός από γονείς και να μην κλείνουν τα τμήματα που έχουν 5 κρούσματα...! Μπορεί το lockdown να αγοράζει χρόνο, όπως ισχυρίζονται μερικοί κυβερνητικοί, αλλά κι αυτό εν προκειμένω ζητούμενο κι επιθυμητό είναι τώρα!
Κλείστε τα σχολεία και περιορίστε τις ανθρώπινες επαφές, όπως λένε οι ειδικοί, που ξέρουν καλύτερα & περισσότερα, ΤΩΡΑ κι ύστερα αναζητήστε και επιρρίψτε ευθύνες στον κόσμο, που οι κυβερνώντες δεν πείσαστε να εμβολιαστεί έγκαιρα!

Καθήκον και υποχρέωση των υγειονομικών είναι να εμβολιαστούν τόσο για ατομική προστασία  οσο και για προστασία των ασθενών και του ΕΣΥ γενικότερα. Δεν έχει απολυθεί κανένας, είναι σε αναστολή καθηκόντων. Ας εμβολιαστούν όσοι δεν το έκαναν και θα επιστέψουν όπως συνέβη με όσους εμβολιάστηκαν ήδη.
 Για τους με σχεδόν ανύπαρκτα selftest υπεύθυνοι είναι οι γονείς και το σχολείο που τους δέχεται. Κατά την γνώμη σου τι πρέπει να γίνει ώστε ο κοσμος επιτέλους να πειστεί να ακολουθήσει την επιστήμη και όχι τον κάθε άσχετο που παριστάνει τον γιατρό; Όσο για την τηλεκπαίδευση από ξορκισμένη  μάλλον έγινε απαραίτητη για ορισμένους!!!

Η επιστήμη φωνάζει εμβολιαστείτε και πολλοί ακολουθούν τους κομπογιαννίτες με διάφορες αφελείς δικαιολογίες.

5
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Νοέμβριος 27, 2021, 08:37:29 μμ »
@ blueswire

Μέχρι να τελειώσει ο χειμώνας ας κλείσουν τα σχολεία. Μια χαρά θα είμαι στο σπίτι μου....επαρχία με πολλές διεξόδους για βόλτα στις εξοχές όταν δεν έχω Webex. Αντί να πηγαίνω σε 5 δημοτικά, μόνο 14:20- 17: 20 καθημερνά. Ούτε καθημερνό πρωινό ξύπνημα στις 6:30 και μόνο μισή ώρα ανά τμήμα εβδομαδιαία (ξένη γλώσσα).
Και δεν δέχομαι ουδεμία κριτική!

6
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Νοέμβριος 27, 2021, 04:57:44 μμ »
Είμαστε εκπαιδευτικοί και όχι επιδημιολόγοι, λοιμωξιολόγοι, γιατροί κλπ. Αν κλείσουν πόλι τα σχολεία επειδή απλά το εύχονται μερικοί, και όχι αν υπάρχουν αντικειμενικά σοβαροί επιδημιολογικοί λόγοι, το πλήγμα στην εκπαίδευση θα είναι ανεπανόρθωτο. Υπομονή 25 ημέρες και οι οι διακοπές θα έλθουν.
Όσο τη μετάλλαξη της Μποτσουάνα είναι νωρίς για οποιαδήποτε εκτίμηση, ας μην βιαζόμαστε με αυθαίρετα συμπεράσματα..

Από τις 20/11/2021 "τριπλά εμπβολιασμένος"

7
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Νοέμβριος 26, 2021, 06:58:00 μμ »
Είναι κρίμα εκπαιδευτικοί να εκφράζονται κατά της επιστήμης. Ας μην μας ενοχλεί όταν ασκούν κριτική στα ΜΜΕ (έντυπα και ηλεκτρονικά) διάφοροι δημοσιογράφοι ή εμείς  είμαστε τελικά υπεράνω όλων;

8
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Νοέμβριος 20, 2021, 03:37:52 μμ »
Μεγάλη αναταραχή βλέπω.....και ιερή αγανάκτηση. Τα φαντάστηκα τα σχόλια με τις προβλέψεις και τις υποδείξεις για κλείσιμο των σχολείων με ταυτόχρονες αναφορές σε χώρες του εξωτερικού;

@stivos_v
 Κάνε υπομονή μέχρι να εφαρμοστεί πλήρως η αξιολόγηση. Τότε να εισηγηθείς να μας απολύσουν ως ανίκανους  επειδή ακολουθούμε την επιστήμη και όχι τον κάθε ειδικό του fb κλπ.

9
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Νοέμβριος 20, 2021, 12:45:08 μμ »
Όλοι παριστάνετε τους ειδήμονες, ιατρούς, επιδημιολόγους, οικονομολόγους, μάντεις κλπ. Δεν κάνετε όμως το εμβολίου και εύχεστε να κλείσουν πάλι τα σχολεία και η κοινωνία. Αλήθεια πως τους βρήκατε τους μαθητές τον Σεπτέμβριο μετά από όσα προηγήθηκαν; Προσέχετε λοιπόν τι εύχεστε, γιαπί εσείς οι ίδιοι ρίχνατε το ανάθεμα στην τηλεκπαίδευση το προηγούμενο διάστημα. Καιρός να εμβολιαστείτε όσοι δεν το πράξατε ακόμη  αφήνοντας  κατά μέρος τις δικαιολογίες και παραφιλολογίες

Σήμερα το πρωί έκανα και την 3η δόση.

10
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Οκτώβριος 31, 2021, 07:55:09 μμ »
Στο edupass γράφουμε μόνο το σχολείο τοποθέτησης ή και τα υπόλοιπα συμπλήρωσης;

Αφού προσερχόμαστε σε όλα, τόσο το σχολείο τοποθέτησης όσο τα υπόλοιπα της  συμπλήρωσης.

ΔΕΝ κλειδώνει συνάδελφοι, έχουμε  δυνατότητα επιλογής όλων των σχολείων που υπηρετούμε. Εχει αρκετά πλαίσια επιλογής για όλα τα σχολεία της κάθε περιοχής.

11
Σχολική ζώνη / Απ: κλείσιμο σχολείων
« στις: Οκτώβριος 31, 2021, 06:26:37 μμ »
Ως σήμερα το edupass λειτουργεί για Α.Ε.Ι...για Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια θα δούμε αύριο ως Τρίτη τι θα γίνει. Δεν είδα εγκύκλιο γαρ

Λειτουργεί και για Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια

12
Πόσοι είναι ικανοί να αποτιμήσουν σωστά το έργο τους; Να συνεργαστούν με συναδέλφους τους; Κοιταχτείτε και πείτε ειλικρινά σε ποια θέματα συνεργάζεστε με τους άλλους...μόνο στα κρασιά και στους καφέδες!!!!

Δεν είναι στόχος το "τρολάρισμα"...αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως, λόγω ανεπάρκειας των περισσοτέρων να εστιάσουν στα σημαντικά...αξιολογότατοι κατά τάλλα, αλλά ανεπαρκείς και αδύναμοι στο να θέσουν στόχους πέρα από τη μύτη τους...


Τα σωματεία μάς δουλεύουν χρόνια τώρα για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους!!! Καμία υπεύθυνη θέση. Καμία πρόταση!! Άδειοι...κενοί...

Μας βομβαρδίζουν με τα κηδεόχαρτα του ΠΑΜΕ, κόμματος με ψηφοφόρους τους πιο απαρχαιωμένους πολίτες της κοινωνίας μας στα μυαλά, στη συνείδηση, στο ήθος...αντιφατικά όντα, που από τη μια κατηγορούν ολημερίς τον καπιταλισμό και από την άλλη δεν αντέχουν ούτε λεπτό χωρίς το "αιφόουν" τους!! Το Κόμμα ό,τι πει...σαν τον Πάπα...δεν πα να είναι ηλιθιότητα, αφού το είπε το Κόμμα,είναι ιερό...κάπως έτσι δεν λειτουργούν και οι χριστιανοφανατικοί αντιεμβολιαστές;;; Αφού το λέει ο καλόγερος...και τι έγινε που αγνοεί τα περί ιατρικής!!! Ξέρει καλύτερα από όλους...ακολουθούν τα γ...

Κουραστήκαμε όλοι με την ανακύκλωση του θέματος. Κανείς άλλος δεν ασχολείται με το θέμα αυτό. Η αξιολόγηση γίνεται και θα γίνεται σε όλο το δημόσιο. Με τα λάθη της και τα σωστά της....αν και όταν σοβαρευτούμε θα φέρει και τα αποτελέσματα. Προς το παρόν, κάθε αλλαγή που γίνεται από τα απλά ως τα πια σημαντικά, δεν αξιολογείται!!!

Απαιτείται κομματική συναίνεση για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η Παιδεία. Φαίνεται όλοι να συμφωνούν στο ότι πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση. Ένα πρώτο καλό βήμα...ας τα βρούνε και στα υπόλοιπα...

Και προφανώς εσύ ως ο μόνος άξιος προσπαθείς να σώσεις την εκπαίδευση. Αφού έχεις αυτή την άποψη για το σύνολο των συνάδελφων σου γιατί δεν παραιτείσαι και δεν αναζητάς εργασία σε ένα ιδιωτικό σχολείο , εκεί που όλα λειτουργούν άψογα; Καταλαβαίνω αγνίζεσαι να μας βάλεις στο σωστό δρόμο.

13
Συνάδελφοι με στάσεις εργασίας από ορισμένες ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Μόνο με γενικευμένη αντίδραση από τις ομοσπονδίες μπορεί να πέτυχουμε κάτι. Επομένως πρέπει να ασκήσουμε πίεση σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για ανάληψη πρωτοβουλιών και εισηγήσεις για έξυπνους τρόπους αντίδρασης.

14
Θα έρθεις μαζί στην καθιστική διαμαρτυρία;
Πάνω που έλεγα να πάω, αυτή έφυγε και πήγε στον Κούλη!

https://www.megatv.com/etvshows/524842/mega-gegonota-kentriko-deltio-eidiseon-28-10-21/

Δες το λεπτό 47:02.

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Είναι;

Με επιβεβαίωνεις!!! 
Παράθεση
Μάλλον έχεις μπλέξει σε ποιους ακριβώς απαντάς κάθε φορά κα σε τι ακριβώς απαντάς. Ευχαριστώ για την κατανόηση
.

Σελίδες: 123 ... 138

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1108508
  • Σύνολο θεμάτων: 18501
  • Σε σύνδεση σήμερα: 443
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 3
Επισκέπτες: 280
Σύνολο: 283

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.148 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.