Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - victor123

Σελίδες: 123 ... 110
1
Ὀταν κάποιος πάει αναπληρωτής υπογράφει σύμβαση ορισμένου χρόνου,δεν υπογράφει και υποσχετική ότι θα έχει και προτεραιότητα σε μελλοντικές προσλήψεις. Απλώς επειδή σε κάποιες προκηρύξεις αποφασίζουν οι πολιτικοί να μετρήσουν  την προπηρεσία το θεωρείτε δεδομένο χωρίς να είναι. Στη δημοκρατία οι νόμοι αλλάζουνε με βάση τη ψήφο των πολλών. Τα μπουρλότα παραπέμπουν αλλού, όχι σε δημοκρατία. Με τη θέλησή του πάει κάποιος αναπληρωτής όχι με το ζόρι, ότι πούνε οι πολλοί λοιπόν. Υπάρχει κάποιος ανώτατος νόμος που λέει ότι η προυπηρεσία θα μετράει ες αεί, άμα θέλει μια κυβέρνηση με την ψήφο του λάου τον αλλάζει τον Γαβρόγλου.
Με τον Γαβρόγλου μετράει 50%, με τη Κεραμέως μπορεί να γίνει 30% και με τον Ανδρουλακή μπόρει να γίνει 70% κανείς δε ξέρει το μέλλον.

Φυσικα αυτο ισχυει για τα παντα. Πχ επειδη εσυ εχεις το ταδε προσον και δουλευεις δεν σημαινει οτι θα δουλευεις και στο μέλλον. Μπορει το πτυχίο σου πχ να σταματησει να ανηκει στον ταδε κλαδο.

2
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Δεκέμβριος 12, 2021, 06:17:39 μμ »
Tao of love = Ασεπούλα
και οποιος ξερει, ξερει  8)

Ντροπή σου. Αντι να λές ευχαριστώ στην Ασεπούλα που μας έδινε τις πιο έγκυρες πληροφορίες (δεν θα γίνουν οι διορισμοί, ο Μητσοτάκης είναι γουρλής, θα επανεμφανιστούν οι δεινόσαυροι κτλ κτλ) απο όλους της την λές και απο πάνω.

3
Άδειες / Απ: Άδειες νεοδιόριστων
« στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 11:17:13 μμ »
Ευχαριστώ..Το θεμα ειναι ότι δε γίνεται κάποιοι να παίρνουν κανονικές και σε κάποιους να μη δίνουν..

Συναδέλφισα θα στο ξαναπώ. Είναι λάθος να λες "δε γίνεται". Γίνεται και είναι νομιμοτατο και δεν μπορείς και να κάνεις τίποτα απολύτως. Τα παραπάνω που γράφεις θα ισχύουν αν αλλάξεις το "δε γίνεται" με το "δεν είναι σωστό" ή με το " δεν είναι ηθικό".

4
Άδειες / Απ: Κανονική άδεια
« στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 08:36:02 μμ »

Αναρρωτικη με γαστρεντεριτιδα! Τρελο τσιρλιπιπι που δεν προκαβαινεις webex…. Αν σου πει να κανεις, το διακοπτεις καθε 5 λεπτα

Δεν κανω πλακα

Διαφωνώ. Πολύ απλά. Έχεις άδεια και δεν κάνεις webex. Δεν θα γίνουμε καραγκιοζηδες για κάθε βλάκα διευθυντή.

5
Άδειες / Απ: Άδειες νεοδιόριστων
« στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 02:18:02 μμ »
Εγω δε το καταλαβαινω αυτο..
Δηλαδη είναι καλύτερα να πάρεις αναρρωτική αν βλέπεις ότι δε σου δίνουν κανονική;

Ποιό δεν καταλαβαίνεις; Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Την κανονική στην εγκρίνει αν θέλει ο διευθυντής. Την αναρρωτική (με υπεύθυνη δήλωση ή με χαρτί γιατρού κτλ κτλ) δεν μπορεί να στην αρνηθεί. Δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση στο τί είναι καλύτερο να κάνεις. Εξαρτάται απο την περίπτωση. Στην περίπτωση πχ που δεν μου έδιναν την κανονική ναι θα έπαιρνα αναρρωτική και ασε τον διευθυντή να κουρεύεται.

6
Άδειες / Απ: Άδειες νεοδιόριστων
« στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 02:05:27 μμ »
Γινεται να μη σου δώσουν κανονική;;είναι δηλαδή στη διακριτική ευχέρεια του διευθυντή;;

Η κανονική είναι στην ευχέρεια του Διευθυντή αν θα την εγκρίνει ή όχι.

7
Άδειες / Απ: Κανονική άδεια
« στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 01:44:52 μμ »
Συγγνώμη αλλά δεν μπορεί να δίνει άδεια για να πάνε εκδρομές και βόλτες και να μην δίνει σε προστάτη γονέα!Είναι απαράδεκτη κατάσταση!

Συμφωνώ. Μπερδεύεις όμως το τι πρέπει με το τι μπορεί. Μπορεί να δώσει σε κάποιον για εκδρομή ενώ σε προστάτη γονέα να μη δώσει. Νομιμότατος θα είναι. Θα είναι όμως απαράδεκτος και τρισάθλιος όμως αν το κάνει.

8
Άδειες / Απ: Κανονική άδεια
« στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 01:09:28 μμ »
Έχει εγκρίνει άδειες για λιγότερο σημαντικούς λόγους,  για ποιο λόγο να κάνει διακρίσεις;Μπορώ να αιτηθω άδεια από διευθυντή εκπαίδευσης,  εφόσον ενώ τη δικαιούμαι ο διευθυντής δεν την δίνει;

Συνάδελφε δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει ή γιατί. Το θέμα είναι οτι την κανονική άδεια που ζητάς αρμόδιος να την εγκρίνει είναι μόνο ο διευθυντής σου. Αν θέλει την εγκρίνει αν θέλει δεν την εγκρίνει. Μπορεί αν θέλει να την εγκρίνει σε κάποιον και όχι σε κάποιον άλλον. Ο νόμος του δίνει το δικαίωμα. Απο εκεί και πέρα όμως αν σου την δώσει είναι παράνομο να σου πεί κάνε webex.

9
Άδειες / Απ: Κανονική άδεια
« στις: Δεκέμβριος 07, 2021, 12:51:13 μμ »
Καλησπέρα συνάδελφοι. Η μητέρα μου έκανε μια δύσκολη επέμβαση και αιτηθηκα κανονική άδεια 5 ημερών. Να σημειώσω ότι όσα χρόνια εργάζομαι (10+) δεν έχω ζητήσει ποτέ κανονική άδεια. Ξέρετε τι μου απάντησε ο διευθυντής; Να πάρω κανονική άδεια και να κάνω webex. Μα τότε του λέω δεν πρόκειται για άδεια αλλά είναι σαν να είμαι στο σχολείο και να κάνω μάθημα. Είναι νόμιμο αυτό που μου πρότεινε;

Όχι δεν είναι. Φυσικά μπορεί να μην σου εγκρίνει την κανονική άδεια αλλά αν την εγκρίνει είναι παράνομο να κάνεις webex.

10
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Υπεύθυνος τμήματος -εφημεριες
« στις: Δεκέμβριος 04, 2021, 07:07:33 μμ »
Ευχαριστώ πολύ Victor 123.
Υπάρχει κανείς που εργάζεται σε ΕΠΑΛ και κάνει εποπτείες;

Εγώ είμαι σε ΕΠΑΛ. Μόνιμος απο φέτος αλλά χρόνια ως αναπληρωτής. Πότε δεν είχα ακούσει για εποπτεία. Χώσιμο μου μυρίζει.

11
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Υπεύθυνος τμήματος -εφημεριες
« στις: Δεκέμβριος 04, 2021, 06:14:29 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα.
Μήπως όμως αυτό καλύπτει μόνο την πρωτοβάθμια;

Στο παρακάτω link λέει οτι κάνεις εφημερίες μόνο στο σχολείο τοποθέτησης χωρίς να αναφέρεται ρητά οτι αφορά την πρωτοβάθμια. Αρα αφορά και τις δυο βαθμίδες. Επαναλαμβάνω όμως οτι εφημερία νοείται για το διάλειμμα. Όχι για μια ολόκληρη ώρα.

https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/ya-f-3-160-g1-187-1997.html

12
Αναθέσεις/Ωράριο / Απ: Υπεύθυνος τμήματος -εφημεριες
« στις: Δεκέμβριος 04, 2021, 05:57:42 μμ »
Καλησπέρα σας!
Φέτος δουλεύω σε δύο σχολεία. Σε γενικό λύκειο (17 ώρες) και σε ΕΠΑΛ (6 ώρες). Μέχρι πριν λίγες μέρες έκανα εφημερίες μόνο στο ένα σχολείο όπου έχω τις περισσότερες ώρες. Και ξαφνικά μου έβαλαν στο ΕΠΑΛ (όπου συμπληρώνω ωράριο) εποπτεία (δηλ.
μια ολόκληρη επιπλέον διδακτική ώρα να περιφέρομαι και να προσέχω στους διαδρόμους του σχολείου). Γνωρίζετε εάν προβλέπεται αυτό από τον νόμο ή ισχύει ότι ο εκπαιδευτικός που εργάζεται σε δύο σχολεία κάνει εφημερία μόνο στο ένα;

Δεν προβλέπεται απο τον νόμο. Σύμφωνα με αυτόν:

Οι εκπαιδευτικοί που συμπληρώνουν το ωράριό τους σε δύο (2) σχολεία κάνουν εφημερία μόνο στο ένα, σε αυτό στο οποίο διδάσκουν περισσότερες ώρες (παρ. 6, άρθρο 12, ΠΔ 79/2017, ΦΕΚ 109Α).

Αρα πρέπει να κάνεις εφημερίες μόνο στο ΓΕΛ. Αυτά αφορούν τις εφημερίες όμως. Η εφημερία αγορά τα διαλείμματα. Αυτό που λές εποπτεία, δηλαδή μια ολόκληρη διδακτική ώρα, το ακούω πρώτη φορά και δεν μπορούν να το κάνουν ούτε στο βασικό σχολείο νομίζω γιατί πρόκειται για μια ώρα (όχι διδακτική αλλά παρόλα αυτά ώρα) που δεν την πληρώνεσαι.

13
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Νέοι διορισμοί;;;
« στις: Νοέμβριος 14, 2021, 10:35:13 μμ »
Υπάρχει περίπτωση οσοι διορίστηκαν στην ειδική να ζητήσουν να διοριστουν στη γενική;;;

Έχει περάσει ο ένας χρόνος απο το ΦΕΚ διορισμού της ειδικής. Οπότε ναι μπορεί κάποιος απο την ειδική να διοριστεί στη γενική.

14
Μήπως είσαι μόνιμος;;;;

Γιατί στο myschool δεν φαίνεται όλη η προϋπηρεσία των αναπληρωτών παρόλο που γράφει : ....."προϋπηρεσία έως σήμερα"
Μου την εκτύπωσε η διευθύντρια μου ! (λείπει από 30/6/20 και μετά)

Ναι μόνιμος είμαι. Όπως και να έχει ακόμα και ως 30/6/2020 να φαίνεται τους έχεις προσκομίσει υποθέτω βεβαίωση προϋπηρεσίας περσινή + τους φετινούς μήνες. Μόλις αυτά συμπληρώνουν τους 72 μήνες είναι υποχρεωμένοι να σου κάνουν μείωση. Εμένα πχ η μείωση έγινε πριν 2 χρόνια όταν ήμουν αναπληρωτής. Με τον τρόπο ακριβώς που σου είπα.
Σελίδες: 123 ... 110

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30904
  • Τελευταία: MariaAp
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1095375
  • Σύνολο θεμάτων: 18347
  • Σε σύνδεση σήμερα: 445
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 19
Επισκέπτες: 376
Σύνολο: 395

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.143 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.