Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - victor123

Σελίδες: 123 ... 128
1
1) απολύτως σωστό ότι δεν έγιναν μεταθέσεις το καλοκαίρι του 2022.
2) απολύτως σωστό ότι έγιναν διορισμοί το καλοκαίρι του 2022.
3) απολύτως σωστό να μην γίνουν μεταθέσεις νεοδιόριστων του 2022 το καλοκαίρι του 2023.
4) Απολύτως σωστό να γίνουν νέοι διορισμοί το καλοκαίρι του 2023.

pacta sunt servanda

Υ.Γ. Αν ποτέ γίνει αλλαγή στο ένα έτος παραμονής, αυτό πρέπει να εφαρμοστεί στους διορισμούς του μεθεπόμενου έτους, ώστε να μην θίγεται κανείς. Ας πουν πχ, αυτοί που θα διοριστούν το καλοκαίρι του 2024 θα κάτσουν ένα έτος και να πουν πριν τους διορισμούς του 2023.

Δύο μικρές παρατηρήσεις.

Το 1 είναι λαθος. Έγιναν μεταθέσεις. Απλώς δεν συμμετείχαν οι νεοδιόριστοι του 2021. Το ίδιο έγινε για τους νεοδιόριστους του 2022 και το ίδιο πρέπει να γίνει για τους νεοδιόριστους του 2023. Επίσης η αλλαγή της διετίας συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει αλλά με την καινούργια προκήρυξη. Να ισχύει λοιπόν για τους νεοδιόριστους του 2024.

2
Ούτως η άλλως κάποια φουρνιά θα αδικηθεί όποτε γίνει η μείωση της υπηρέτησης στον ένα χρόνο,δηλαδή να μην γίνει ποτέ;Είναι σωστό αυτό;Ας βρεθεί ένας τρόπος ανώδυνος όσο γίνεται κι ας γίνει επιτέλους αυτό που πρέπει είτε φέτος είτε του χρόνου αλλά να γίνει.

Είναι άλλο να μιλάμε για την ίδια προκήρυξη και άλλο για διαφορετική. Στην τελική αν με τόση πίεση και βύσμα κτλ κτλ και αγώνα που έκανε ο καθένας μας πέρισυ η υπουργός ήταν ανένδοτη, δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να το κάνει φέτος. Ιδιαίτερα με τα νομικά προβλήματα που θα τις κάτσουν στο κεφάλι αν μεροληπτήσει και αλλάξει τους όρους της ίδιας προκήρυξης υπέρ μιας απο τις τρείς φουρνιές διοριστέων.

3
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νεοδιόριστος του 2022. Διορίστηκα μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου και ομολογώ ότι δυσκολεύομαι πολύ οικονομικά και συναισθηματικά. Παρόλο που βρισκόμαστε σε χρονιά εκλογών (ίσως και σε προεκλογική περίοδο) μου κάνει εντύπωση που δε βλέπω να γράφεται κάτι για μείωση και επαναφορά της υπηρέτησης της οργανικής από νεοδιόριστους σε ένα έτος, από δύο που είναι σήμερα. Επειδή δεν έχω facebook, instagram κλπ συγχωρέστε με αν εκεί γίνεται λόγος. Θυμάμαι ότι οι περσινοί νεοδιόριστοι κίνησαν γη και ουρανό , άσχετα αν τελικά δεν δικαιώθηκαν. Το πάλεψαν όμως. Η κυβέρνηση είτε τάζει είτε δίνει σε όλους αυτή την περίοδο. Εμείς γιατί να μην κινηθούμε και να μην πιέσουμε για ένα δίκαιο αίτημα; Φυσικά να προηγηθούν οι περσινοί νεοδιόριστοι και μετά να ακολουθήσουμε και εμείς είτε για μετάθεση είτε για απόσπαση.

Συμφωνώ με leedorf79. Κανένας μα κανένας νεοδιόριστος του 2022 δεν εμφανίστηκε πέρισυ να μας υποστηρίξει. Λέγαμε ξανα και ξανά ότι όλοι θα είναι κερδισμένοι, αλλά όλοι κοιτούσαν κοντόφθαλμα το συμφέρον τους, προσδοκώντας καλύτερες περιοχές διορισμού. Καλά έκαναν αλλά ας δεν μπορεί πχ να είμαι 600km απο το σπίτι μου και να ανοίγεις φέτος 5 οργανικά στην ειδικότητα μου και να διορίζονται εκεί άτομα 500 θέσεις πιο κάτω απο εμένα στον πίνακα. Όταν τα έλεγα αυτά πέρισυ έπαιρνα την απάντηση: ήξερες τι υπέγραφες, ας πρόσεχες κτλ κτλ. Όχι λοιπόν. Ας μείνουν και οι φετινοί νεοδιόριστοι μακριά απο τα σπίτια τους γιατί αυτό υπέγραψαν. Εγώ τουλάχιστον καθυστέρησα 1 χρόνο γιατί φέτος 100% θα γυρίσω σπίτι μου ή κάπου κοντά. Ο φετινός νεοδιόριστος θα μείνει χρόνια μακριά απο το σπίτι του περιμένοντας να βγούν οι κατέχοντες θέση στα αστικά κέντρα στη σύνταξη.

4
Καλησπέρα. Φίλη μου, υποστηρίζει το διδακτορικό της 15 Ιανουαρίου. Θέλει να γνωρίζει αν αρκεί η βεβαίωση επιτυχούς υποστήριξης (χωρίς να έχει ορκιστεί). Θα μπορεί να καταθέσει το διδακτορικό ως προσόν; Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί παλιότερα αλλά δεν το βρίσκω..

Πού να περαστεί; Σε μια προκήρυξη που ακόμα δεν έχει βγεί και ούτε ξέρουμε αν θα βγεί;

5
Για όποιον γνωρίζει.. Πώς θα δηλώσουμε τη διδακτική εμπειρία, στην νέα προκήρυξη γενικής;;;
Στην αίτησα ΑΣΕΠ, ξέρω ότι συμπληρώνουμε τους μήνες σε αριθμό. Τι κάνουμε όμως στον ΟΠΣΥΔ;;; Πρέπει να ανεβάσουμε τη βεβαίωση προυπηρεσίας από το σχολείο τοποθέτησης;;;; Ευχαριστώ πολύ!!!!  :)

Συμφωνώ με τον passas123. Με κάθε καλή διάθεση αλλά πως είναι δυνατόν να σου απαντήσει, οποιοσδήποτε, βρε συναδέλφισσα κάτι τέτοιο; Να ξέρει δηλαδή αυτό που ρωτάς για μια προκήρυξη που δεν ξέρουμε αν θα βγεί, πότε θα βγεί κτλ.

6
Νεοδιόριστοι / Απ: Μονιμοποίηση νεοδιόριστων
« στις: Δεκέμβριος 02, 2022, 01:43:38 μμ »
Πάντως αυτή η υπερασπιστική γραμμή υπέρ της αξιολόγησης (δεν υπονοώ ότι εσύ είσαι υπέρ) που καθησυχάζει πως όλα γίνονται για τους τύπους και πως δε θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στον αξιολογούμενο, όπως άλλωστε διαχρονικά συμβαίνει με κάθε (τρομο)νομοσχέδιο που εγκυμονεί κινδύνους, ιδίως όταν σημειώνονται αντιρρήσεις κι αντιδράσεις, ισχύει μέχρι να πέσει η γκιλοτίνα στα κεφάλια μας. Δεν είναι μακριά μας τα περιστατικά της διαθεσιμότητας ολόκληρων κλάδων άλλωστε.
Τις κάμερες στις τάξεις τις θυμάστε; Που έγινε ο κακός χαμός για "να μείνουν στα χαρτιά";
Μένουν στα χαρτιά όσο δεν χρειάζονται. Μόλις το απαιτήσουν οι περιστάσεις και βρεθούν οι καλοθελητές, ο νόμος μια χαρά εφαρμόζεται.

Εννοείται πως είμαι 1000% κατά. Τουλάχιστον όπως εφαρμόζεται. Αυτό ακριβώς με εξοργίζει. Οτι είναι άλλη μια ηλιθιότητα που πέφτει στα κεφάλια μας λες και δεν έχουμε άλλα πράγματα να ασχοληθούμε. Εχουμε καταντήσει το μάθημα να μας απασχολεί και να μας αγχώνει πολύ λιγότερο απο όλες τις υπόλοιπες βλακείες που μας έχουν φορτώσει.

7
Νεοδιόριστοι / Απ: Μονιμοποίηση νεοδιόριστων
« στις: Δεκέμβριος 01, 2022, 09:37:04 μμ »
Το πρώτο το είπε και η Ζέττα, το δεύτερο - και την τρελή κοροϊδία και ασυναρτησία-  το βλέπουμε τρία χρόνια τώρα (και κάποια πριν). Η ερώτηση , λοιπόν, είναι : γιατί τόσος ντόρος και δεν μονιμοποιούνται πλην σοβαρών πειθαρχικών περιπτώσεων , όπως προέβλεπε ο νόμος πριν και προβλέπει ακόμα για ΟΛΟΥΣ τους λοιπούς δόκιμους υπαλλήλους;;;; Παίζουμε με τις λέξεις και την ουσία; Η ανοχή του κλάδου (στη βλακεία εν προκειμένω) έχει ξεπεράσει προ πολλού την ιστορία με το βάτραχο και το ζεστό νερό.

Αυτό ακριβώς γίνεται. Όπως με την αξιολόγηση των σχολείων πέρισυ. Αλλού δεν έκαναν απολύτως τίποτα και ανέβασαν απο την φαντασία τους κείμενα, αλλού τους βγήκε ο πάτος και όλα τα ενδιάμεσα. Τελικά όλοι πηραν 9-10, δεν άνοιξε μύτη και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Μόλις φαγωθούν τα λεφτά απο την ΕΕ και επειδή ουδόλως νοιάζει κανέναν η πραγματικότητα, εδώ θα είμαστε και θα δείτε πως όλοι θα μονιμοποιηθούν και η Υπουργός θα πανηγυρίζει οτι αξιολογήθηκαμε.

8
Άδειες / Απ: Πρόθεση διευθυντή να "κόψει" κανονική άδεια
« στις: Δεκέμβριος 01, 2022, 07:14:50 μμ »
μαλιστα...δηλαδη ....
α) πεθαινει συγγενικο σου προσωπο (χτυπα ξυλο) και δεν θα πας στην κηδεια?? (θα πας και θα παρεις ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ) ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, κλασικη αιτια αδειας και αν θελει ας σε βγαλει Α/Α (ενω τον εχεις ενημερωσει) ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ
β) βρισκεται στο νοσοκομειο συγγενικο σου προσωπο....(ομοιως)
γ)πλημμυρισε,καιγεται,το σπιτι σου, το αυτοκινητο σου... (ομοιως)
δ) εχεις εμπλακει με το αυτοκινητο σου σε τροχαιο ...(ομοιως)

βαριεμαι να γραφω κατεβατα, συμπληρωστε οι υπολοιποι τους λογους που εχετε παρει κανονικη αδεια

το να σε βγαλει ο διευθυντης  Α/Α, θελει τεκμηριωση που αν δεν ειναι σωστη θα τρεχει αυτος

εκτος αν πρεπει να ειμαστε με σκυμμενο το κεφαλι στον καθε "ακραιο" διευθυντη, προισταμενο κλπ οπως θελουν μερικοι εδω...

Α,Β,Γ,Δ ναι αν θέλει μπορεί να μην στη δώσει. Έχω πετύχει πολλά τέτοια ζώα. Από εκεί και πέρα όπως είπες αν είναι ανάγκη πραγματικά να λείψεις θα το κάνεις και ας κάνει ότι θέλει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

9
Άδειες / Απ: Πρόθεση διευθυντή να "κόψει" κανονική άδεια
« στις: Δεκέμβριος 01, 2022, 03:11:53 μμ »
εξαρταται απο το λογο που θελεις την αδεια, αν την θελεις για να "δημιουργησεις" 3ημερο ή 4ημερο, και το εχει ψιλιαστει δεν μπορεις να κανεις κατι.
Αν ομως υπαρχει λογος, και ειδικα αν ειναι εκτακτος, παιρνεις τηλεφωνο στο σχολειο το πρωι να ενημερωσεις οτι λειπεις,και οταν επιστρεψεις συμπληρωνεις το χαρτι για ΚΑΝΟΝΙΚΗ  αδεια, και αστον να βρει λυση αυτος

Εσ'υ μπορεί να υπογράψεις ότι θέλεις. Αυτός σε βγάζει Α/Α και σε αφήνει να βρείς λύση εσύ. Συνάδελφε είπαμε να βοηθάμε, όχι να λέμε ανέφικτα και επικίνδυνα πράγματα.

10
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις / Απ: Εισαγωγική επιμόρφωση (ΠΕΚ)
« στις: Δεκέμβριος 01, 2022, 02:23:30 μμ »
Ίσως έχει απαντηθεί ήδη αλλά επειδή κάπου έχω μπερδευτεί. Όσοι διορίστηκαν φέτος, τον Αύγουστο του 22 δεν συμμετέχουν τώρα στην επιμόρφωση. Σωστά; Θεωρητικά θα υπάρχει ξανά το επόμενο έτος πρόγραμμα για εμάς;
Και ναι η επιμόρφωση που παρακολουθησαμε ως αναπληρωτές ήταν κοινή με των τότε νεοδιοριστων αλλά μικρότερης διάρκειας.

Ναί σωστά. Συμμετέχουν όσοι έχουν διοριστεί μέχρι Ιούνιο του 2022.

11
Άδειες / Απ: Πρόθεση διευθυντή να "κόψει" κανονική άδεια
« στις: Νοέμβριος 30, 2022, 10:05:42 μμ »
Καλησπέρα συνάδελφοι,

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες επιλογές ή / και περιθώρια παρέχονται από την κείμενη νομοθεσία για ένσταση / προσβολή απόφασης διευθυντή μονάδας να "κόψει" κανονική άδεια.

Ευχαριστώ  :)

Καμία. Εξ' ορισμού την κανονική στην εγκρίνει αμα θέλει. Η μόνη περίπτωση είναι να διαμαρτυρηθείς αν δίνει άδειες αβέρτα σε όλους και να την κόβει συνέχεια σε εσένα. Να γίνεται όμως συνέχεια. Αν πρόκειται για μια και μόνο ημέρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν πρέπει να λέιψεις οπωσδήποτε μπορείς μόνο αναρρωτική που δενμπορεί να στην κόψει αλλά αν είσαι αναπληρωτής χάνεις λεφτά.

12
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2022
« στις: Νοέμβριος 30, 2022, 03:40:10 μμ »
Παραμένει στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται να υπάρχουν οργανικά κενά αδιάθετα και γι αυτό αν δεν καλυφθούν όλα τα οργανικά μάλλον είσαι αναγκασμένος αν πας σε κάποιο από αυτά. Δεν το γράφω με σιγουριά αλλά αυτή την εντύπωση έχω από περιπτώσεις γνωστών μου

Είναι σίγουρο φίλε leedorf79. Αν κάποιος δεν κάνει αίτηση πηγαίνει υποχρεωτικά σε όποιο οργανικό έχει περισσέψει. Η μόνη περίπτωση να μείνει στη διάθεση είναι αν δεν υπάρχει οργανικό διαθέσιμο.

13
Τελικά, για ποια/ες κατηγορία/ες εκπαιδευτικών είναι υποχρεωτική;

Έχει απαντηθεί.

https://www.esos.gr/arthra/80784/programma-eisagogikis-epimorfosis-ekpaideytikon

14
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2022
« στις: Νοέμβριος 28, 2022, 01:40:49 μμ »
Ναι αυτό εννοώ!!!Νεοδιόριστους εννοώ αυτούς που θα διοριστούν!!!

Συνάδελφε με κάθε καλή διάθεση. Αυτοί που θα διοριστούν δεν λέγονται νεοδιόριστοι αλλά αδιόριστοι. Εσύ μπορεί να το εννοείς όπως θέλεις αλλά όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούμε να καταλάβουμε για να σου απαντήσουμε. Ας είμαστε λοιπόν λιγάκι πιο συγκεκριμμένοι.

Σελίδες: 123 ... 128

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31661
  • Τελευταία: tompravi
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1131576
  • Σύνολο θεμάτων: 18797
  • Σε σύνδεση σήμερα: 383
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 322
Σύνολο: 322

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.105 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.