*

Αποστολέας Θέμα: Πώς γράψατε; - ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 30182 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MairyLiscious

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Never give up!
    • Προφίλ
Απ: Πώς γράψατε; - ΠΕ60
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 04:35:27 pm »
ευτερπη και freedom ευχαριστω πολυ !!!
Μαθαίνω σημαίνει οικοδομώ γνώσεις αλληλεπιδρώντας με τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:51:01 »

Αποσυνδεδεμένος antrianna

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 04:35:48 pm »
αχ παιδια μας μπερδεψατε.. ποσο τελικα ειναι οι αρνητικες? 0.41 ή 0.25?  εγω παντως νομιζω οτι ειναι 0.25. ετσι ηξερα αλλα εδω μπερδευτηκα στο φορουμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 04, 2009, 04:37:38 pm από antrianna »

Αποσυνδεδεμένος andriaSP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 04:43:08 pm »
αγαπητη αντριαννα, 0,41 ειναι.. κ αυτο επειδη η σωστες πιανανε 1,66 η καθεμια και οχι 1 (για να βγει το αποτελεσμα στα 100 και οχι στα 60!). η καθε λαθος ειναι το 1/4 καθε σωστης, το 1/4 του 1,66 δηλαδη.. λυπαμαι αν στεναχωρησα καποιους,και εγα λαθη εχω.. δεν ειναι τι συμφερει τον καθενα μας, ειναι τι ισχυει.. και τελος παντων τζαμπα ταλαιπωρουμαστε, ολα θα κριθουν τον ιουνη! καλο σας απογευμα!

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 04:59:59 pm »
αντρια εμενα προσωπικα δν με στενοχωρησες καθολου
και δν τη βρισκω ανουσια τη συζητηση μου αρεσει  να μαθω και να ρωτω ανυπομονω να βγουν τα α,β,γ,δ
αν τη βαριεσαι απλα μην την παρακολουθεις  ;)
καλοπροαιρετα μιλω ευχαριστω και παλι τα κοριτσια που μου απαντησαν :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:51:01 »

Αποσυνδεδεμένος andriaSP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 05:18:39 pm »
γιατι το πηρες προσωπικα??? απλα σκεφτομουν οτι κι εγω αν υπολογιζα το λαθος σαν -0,25 και τελικα ανακαλυπτα οτι μου αφαιρει περισσοτερο θα απογοητευομουνα. δεν ειναι λογικο αυτο? και συγγνωμη αν αθελα μου δημιουργησα παρεξηγηση. :( ο μονος λογος που τη θεωρω λιγο ασκοπη ειναι γιατι ο υπολογισμος γινεται με συγκεκριμενο τροπο και δεν εχει σχεση με τις αποψεις μας. οποτε η πιο εγκυρη πηγη για να λυθουν οποιεσδηποτε αποριες σχετικα με αυτο το θεμα ειναι ισως η ιδια η προκηρυξη, στην οποια αν θυμαμαι καλα αναφερεται η διαδικασια βαθμολογησης. και παλι λυπαμαι αν παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου.

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 05:32:23 pm »
oχι καθολου δεν το πηρα προσωπικα
απλα εχω στενοχωρηθει ουτως η αλλως με τα πολλαπλης
 και αυτο γιατι τοση προετοιμασια για να μας βαλουν 60 επιλογης που οι απαντησεις ειναι τοσο διφορουμενες που σπας το κεφαλι και ακομα δεν βρισκεις ακρη εκει που περιμενες να γραψεις βαθμο πεφτει ο βαθμος με την αρνητικη κτλ :( οπως και να χει θα δειξει ...

Αποσυνδεδεμένος andriaSP

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 05:55:23 pm »
συμφωνω μαζι σου.. και εγω απογοητευτηκα με το τροπο εξετασης που επιλεξανε και φυσικα διαφωνω με την αρνητικη βαθμολογια! αλλα το ξεραμε οτι θα συμβει αυτο,συμβιβαστηκαμε και επιλεξαμε να δωσουμε τελικα εξετασεις.. αυτο που ηθελα πριν να σας δωσω να καταλαβετε ειναι οτι μπορει για παραδειγμα ο τροπος που υπολογιζω εγω τις μοναδες, να ειναι λαθος και εκει που εσυ ξερεις οτι εγραψες 85 να δεις 80 και να πεις, τι εγινε?  ???  και εννοειται οτι δεν κανουμε λαθος υπολογισμους σκοπιμα! ειναι λιγο μπελαςμεχρι να το καταλαβεις ακριβως.. και εγω αν δεν ηταν ο αδερφος μου (γυμναστης και επισης παλευει εδω και χρονια να διοριστει!) να μου τα εξηγησει ακριβως ακομα θα προσπαθουσα! πραγματικα ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια σε ολες μας!  :D :D :D (αναθεματιζω το ανταγωνιστικο πνευμα που δημιουργουν αυτου του τυπου οι εξετασεις και ελπιζω οτι δε θα επηρεαστω ποτε απο αυτο!)

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 06:00:21 pm »
για κάθε σωστή παίρνεις 5/3 δηλ. 1,66 περίπου για κάθε λάθος απάντηση χάνεις 1/4 έλεγε στις οδηγίες δηλ.0,25 από κάθε σωστή δηλ.αν έχεις 50 σωστές και 10 λάθος θα κάνεις (5/3 x 50) - (10 x 1/4) = 83,33 - 2,5 = 80,83. μην το κάνετε πρώτα με τα δεκαδικά γιατί μπορεί να χάσετε λίγο αφού το 5/3 βγαίνει με πολλά δεκαδικά δηλ. 5/3 x 50 = 83,33333333 ενώ 1,66 x 50 = 83 και πιστέψτε με έστω και το 0,3 μπορεί να κάνει τη διαφορά

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 06:05:12 pm »
δεν έλεγε στις οδηγίες ότι αφαιρείται το 1/4 της κάθε σωστής έλεγε αφαιρείται το 1/4 σκέτο ή εγώ δεν το πρόσεξα;;;;;;; αν είναι έτσι τότε είναι άκυρο αυτό που έγραψα από πάνω και ισχύει ότι (5/3 x 50) - (10 x 5/12)

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 06:07:15 pm »
έχουν δημοσιευτεί κάπου οι οδηγίες να το δούμε άλλη  μια φορά να είμαστε σίγουρες; και κάτι άσχετο είδατε κανέναν άντρα να δίνει στον κλάδο μας; εγώ 1!!!

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 06:15:07 pm »
δεν μου αρεσει ουτε και μενα το ανταγωνιστικο κλιμα και ειναι κατι που ειχε φανει στο φορουμ ολες μας βοηθησαμε ολους και ηταν πολυ ομορφο κλιμα πριν δωσουμε :D
να τις βγαλει τις πολλαπλης ο ασεπ να ξερουμε περιπου αλλα οπως λες και εσυ το καλοκαιρι θα ξεκαθαρισει προσωπικα ακομα νομιζω οτι εχω να διαβασω  ;D ;D αλλα θα μου περασει πιστευω απο εβδομαδα :D :D καλα αποτελεσματα να χουμε !!!!

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:30:13 pm »
ααα μη μου λετε τετοια!! :(   ουτε και γω εβαλα πειραμα. εφτιαξα ενα δικο μου παραμύθι για 2 φίλους αρκουδάκια που πήγαν βόλτα στο δάσος και δεν πρόλαβαν να επιστρεψουν γιατι τους πηρε η νύχτα. παρουσιαστηκε όμως η κουκλα της τάξης να εξιστορεί το παραμύθι και να ενθαρύνει τα παιδια όλα να εκφράσουν απόψεις και ιδέες. είχε όμως και βοηθό τη μαμα απο ενα αλβανάκι και όταν χρειαζόταν μετεφραζε στα ελληνικα.τα ελληνάκια έδειξαν ενδιαφέρον για πο πως λέμε μερα και νύχτα στα αλβανικά  και μπλα...μπλα....η συζήτηση προχώρησε με το  τι κανουμε τη μέρα και τη νύχτα και τα παιδια θέλησαν να ζωγραφισουν τα αρκουδάκια στη μερα και στη νυχτα. η κουκλα τα χωρισε σε ανομειογενεις ομαδες και παρουσιασε η καθε ομαδα στην ολομελεια το τι εκαναν. καθε παιδι ομως της ομαδας μετα της παροτρυνση της κουκλας ελεγε το τι εκανε στην ομαδικη ζωγραφια.
νομιζω οτι επρεπε να τονίσουμε ιδιαίτερα τη διαπολιτιστικη διασταση και οχι αν προσεγγισαμε καλα η λιγοτερο καλα την εναλλαγη μερας νυχτας.  εσεις τι λέτε?

Υπεροχο  ;)

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:42:01 pm »
Καλησπέρα σε όλες και σε όλους,

Λοιπον δεν είμαι καλά τα πήγα χαλιά....ήταν η πρώτη φορά που έδωσα ασεπ..εχω τρελαθεί με την δραστηριότητα...όλες έκαναν πείραμα..εγώ δεν έκανα και έκανα γλώσσα..είμαι άκυρη δλδ;;;;με φωτογραφίες και εικόνες να δημιουργήσουν τισς δικές τους ιστορίες...χωρισμένα σε ομάδες...αλληλεπίδραση ζώνη επικείμενης ανάπτυξης(Vygotsky) μπλα μπλα...και όλες μου λένε πως έιμαι άκυρη....εγώ με το που είδα την λέξη εύκολα κατάλαβα πως τα παιδιά για κάποιους λόγους δεν εκφράζονται π.χ. ντρέπονται και σκέφτηκα την ανάπτυξη θετικών διαπροσωπικών σχέσεων...τα έχω παίξει..και όσον αφορά το δεππς δεν θυμόμουνα τις αρχές απέξω....τις έγραψα με points...τι να πω...κουράστηκα πάρα πολύ...διάβαζα απο τον αύγουστο..και μηδέν το αποτέλεσμα..δεν δούλεψα για να διαβάσω...επιβάρυνα τους γονείς μ πλήρωσαν και φροντιστήριο..και εγώ δεν κατάφερα τπτ... ίσως δεν κάνω για αυτή την δουλειά ....απο μικρη ήθελα να γίνω δασκάλα..αλλά...καλά αποτελέσματα σε όλους...
μαριγιαν κουκλα  μου ολα οσα εγραψες ειναι ολοσωστα γιατι τοση απογοητευση ? και γιατι αφηνεις να σε επηρρεαζουν οι αλλοι τοσο ? ειμαι σιγουρη οτι εχεις παρει τολιγοτερο 90 την κυριακη με οσα λες!

• Ιστορικό μέλος
  • Never give up!
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:45:41 pm »
[ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...πρωτη φορα δινω ασεπ..δεν ξερω τι να πω παντωσ το σαββατο μου φανηκαν καλα πιστευω εγραψα καλα αλλα περιμενω να δω και αποτελεσματα του ασεπ...τωρα την κυριακη στο πρωτο θεμα οχι δεν εκανα το πειραμα με την υδρογειο.ωσ τωρα ολεσ τισ γνωστεσ μου που εχω μιλησει εκαναν αυτο το πειραμα...εκανα απλα προφορικη επικοινωνια..χρησιμοποιησα την πληροφορια για τα αλβανακια χωριζοντασ τα παιδια σε ανομοιογενεισ ομαδεσ...δεν χερω αν αυτο ηθελε αλλα αυτο μου ηρθε.επιστημονικη τεκμηριωση εκανα με βιγκοτσκι μεθοδο σκαλωσια αλλα και εναλακτικη αξιολογηση.θεωρουσα παντα δυσκολο να γραψω αξιολογηση χωρισ να κανω δραστηριοτητα.απλα προτεινα τροπο για αξιολογηση μαγνητοφωνηση η αξιολογηση στην ομαδα.δεν ξερω αν αυτο ζητουσε ομωσ.οσο για το δευτερο θεμα εγραψα 13 χαρακτηριστηκα 2 σελιδεσ ..εχω ακουσει τρελα πραγματα οτι για παραδειγμα εγραψαν ολο το δεππσ.πιστευω οτι δεν χρειαζοταν τοσα πολλα απλα καποιεσ λεξεισ κλειδια...αν και εχω απογοητευθει για μενα καλιω δυο μερεσ :'(...καλα αποτελεσματα σε ολεσ... 8)
ειλικρινα αναρωτιεμαι ακομα πως  γινεται κοριτσια που εχουν γραψει σαν εσενα σωστα πραγματα να λενε οτι δεν εγραψαν μου φαινεται απο το αγχος που ειχατε τα λετε  ;) ;) ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)