0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ασυναρτησίες με δομη
;DΤέλειο . Νομίζω ότι κάτι τέτοιο χρειάζονται, διότι πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να θυμηθεί όλα όσα αναφέρονται στις ψύχραιμες και με ανοιχτά βιβλία απαντήσεις των φροντιστηρίων Θα ήθελα πολύ να είχε γράψει κάποια ότι το πρόγραμμα αυτό δεν έχει αξιολογηθεί από κανέναν, δεν έχει σταθμιστεί στα ελληνικά δεδομένα και δεν έχουν γίνει διορθώσεις, όπως στα προγράμματα των άλλων βαθμίδων, όπως επίσης ότι καλό είναι να συμμετέχουν και οι εκπαιδευτικοί στην κατάρτιση των προγραμμάτων έστω αξιολογώντας τα και ανατροφοδοτώντας τους ιθύνοντες. Γιατί η κριτική πρέπει να περιλαμβάνει και τα αρνητικά σημεία, όχι μόνο να ευλογούμε τα γένια μας. Αλλά όταν η κριτική έχει σαν αποτέλεσμα το διορισμό ή μη, πού να τολμήσεις να ξεσπαθώσεις. ( Πάλι τα πήρα η τρελή) Εδώ δεν έχουν μιλήσει άλλοι κι άλλοι που υποτίθεται ότι το κατέχουν το σπορ, εμείς θα πάρουμε θέση.
καλησπέρα σε όλες/όλους,αρχικά πίστευα ότι είχα γράψει καλά και σιγά σιγά συνειδητοπιώ ότι έχω κάνει πολλά λάθη υπό την πίεση του χρόνου και του άγχουςστο ΔΕΠΠΣ δεν έγραψα κατι αρνητικό έβαλα μάλιστα στα θετικά την πιλοτική εφαρμογή του έτσι ώστε να ληφθούν υπόψη οι γνώμες όλων των εμπλεκομένων (γονείς εκπαιδευτικοί κτλ)...δεν ξερω αν είναι μεγαλη πατάτα αυτό που έγραψα...στα πολλαπλής τουλάχιστον 10 λάθηστη δραστηριότητα έκανα τα εξής :έβαλα μαθησιακές επιδιώξεις (ΠΟΛΛΕΣ) από κάθε περιοχή και μετά τις σύνδεσα με την παρακατω δραστηριότητααφόρμηση : ανάγνωση βιβλίουτα παιδιά με την νηπιαγωγό φτιάχνουν κύκλο με κιμωλία παιδιά στο κέντρο με φακούς = ήλιος παιδιά αγκαλιά κουβάρι ακολοθούν την πορεία του κύκλου = γη παιδιά αναπαράγουν την κίνηση σε χαρτί με μοτίβο (μέρα τετράγωνο νύχτα κύκλος) παιδιά βιντεοσκοπούναυτή ήταν η κεντρική ιδέα τώρα το πώς το ανέπτυξα και το τι θα καταλάβει ο διορθωτής ...πως σας φαίνεται? ειλικρινά όμως....
και κατά την γνώμη μου όταν κάθε θέμα πιάνει 50% τότε χάνεις πολλές μονάδες πριν καλά-καλά το καταλάβεις