0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το δικας διδωμι σημαινει επιλυω τις διαφορες με διαιτησια και το τελευταιο κομματι μεταφραζεται οτι μην εχετε τυψεις οτι πολεμησατε για κατι ασημαντο...
Παιδιά εγώ υπολογίζω αρχαία γύρω στο 70, νέα 70 και ιστορία αχ αχ 26.666 βγαίνει το πρωί 56.4τώρα για το απόγευμα με βάση τα νέα 89.5 και διδακτική το πρώτο ερώτημα αρχαίων το έκανα καλά υπολογίζω κανά 40/50 το δεύτερο τα έχασα επειδή δεν ήταν απο τα σχολικά βιβλία βέβαια κάθισα και έγραψα γενικότερα για την πολιτεία και το σπήλαιο μπας και μου δώσουν τίποτα ασ πουμε 5/50 ώστε να έχω 45/100 διδακτική έτσι υπολογίζω για τη β ενότητα γύρω στο 60-63.... οπότε θα έχω γύρω στο 60 μέσο όρο...βέβαια ας περιμένουμε και τις απαντήσεις του ΑΣΕΠ....
Παράθεση από: Lara στις Φεβρουαρίου 01, 2009, 11:12:45 pmεγω πατωσα ιστορια....δυσκολο να πιασω το 50 στην α θεματικη.....στα αλλα πγα καλυτερα χωρις διάβασμα. Απλά φοβάμαι οτι του χρονου αν και θα εχω 23 μορ θα μείνω εκτος αναπλήρωσης....Λες να ανεβούν τόσο πολύ; Δεν το πιστεύω!
εγω πατωσα ιστορια....δυσκολο να πιασω το 50 στην α θεματικη.....στα αλλα πγα καλυτερα χωρις διάβασμα. Απλά φοβάμαι οτι του χρονου αν και θα εχω 23 μορ θα μείνω εκτος αναπλήρωσης....
Ποιες σας δυσκόλεψαν στα αρχαία να τις συζητήσουμε.Εμένα αυτή με τον Αρχίλοχο και το πώς χρονολογούνται τα έργα του. Πρέπει να ήταν τα ιστορικά γεγονότα, έτσι.Η αλληγορία με το σκάφος αναφέρεται στον Αρχίλοχο, Αλκαίο και Θέογνη; Τις θυμάστε καθόλου